Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Magazín pro ženy časopisy pro ženy časopis pro ženy pro ženy portál pro ženy dámský magazín recepty zdravý životní styl hubnutí zdraví tanec sport sex a vztahy cestování gastronomie bydlení
archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Sklenice speciálně určená na podávání vína je nezbytností, pokud si chcete vychutnat jeho aroma a chuť. Taková sklenice na víno je vyrobena z tenkého, hladkého a nebroušeného skla, aby dobře vynikla jeho barva. Dlouhá stopka zabraňuje tomu, aby se víno ohřívalo horkostí prstů a dlaní. Nejdůležitější pro vůni a chuť ...
 
celý článek | Martina Limbergová 2015.10.21
1) Čokoládové hvězdičky Začneme tradičně, receptem na superčokoládové hvězdičky, cukroví, které se zaručeně i na vašem svátečním stole dlouho neohřeje. Na těsto budete potřebovat: Hladká mouka 200 g Máslo 100 g Mouč...
 
celý článek | Nikol Mohoritová 2015.10.16
A zatímco červená vína nechávají vinaři několik dní ležet na rmutu (tedy pomletých slupkách, ze kterých pak víno získává svou typickou barvu), růžová vína se po pomletí hroznů lisují do několika málo hodin (zpravidla 4 až 6 hodin). Není ale výjimkou, že se surovina lisuje prakticky okamžitě po pomletí. Takový po...
 
celý článek | Admin 2015.09.30
Na přípravu této nízkokalorické dobroty budete potřebovat 2 velké kelímky jogurtu (možné zvolit zakysanou smetanu, případně obojí), med, želatinu na ztužení krému, ovoce nakrájené na plátky či drobnější kousky a piškoty. Případně na posypání a ozdobení zalahodí kokos a pár lístků čerstvých bylinek. Ze všeho...
 
celý článek | Adela Rychtáriková 2015.09.14
Porridge neboli v překladu kaše, tedy zejména ta z ovesných vloček, byla po tisíce let považována za jídlo chudých a v mnoha státech je tomu tak doposud. Nicméně v současnosti bychom si s tímto původně britským pokrmem měli především spojit vyváženou, zdravou stravu a životní styl. Základní příprava P...
 
celý článek | Adela Rychtáriková 2015.08.22
Chuť kynutých koláčů a vůni, která provází jejich pečení, asi nenahradí žádná třená buchta. A vlastně to není ani účel tohoto receptu. Vyzkoušet ho ale každopádně stojí za to. Těsto je lehké, příprava snadná a rychlá. Tvarohová náplň společně s povidly mu dodávají neodolatelnou příchuť a možná právě nedělní kávička ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2015.08.16
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy