reklama 3 v magazínu pro ženy
reklama 4 v magazínu pro ženy
reklama 1 v magazínu pro ženy
reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

reklama 7 v magazínu pro ženy
archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Plynové grily patří v poslední době k těm nejoblíbenějším typům a to mezi běžnými milovníky grilování i některými profesionálními kuchaři. Jejich hlavní předností je maximální komfort, který uživatelům přináší. U moderních produktů stačí k rozpálení grilu stisknout tlačítko zapalovače a pootočit kohoutkem. Běh...
 
celý článek | Martina Limbergová 2016.05.02
Při slově grilování si většina lidí nejspíš představí zahradu a na ní rozpálený gril se sálajícím plamenem a pomalu stoupajícím dýmem. Jenže ne každý bydlí v domě se zahradou, na které může zapalovat oheň a nechat stoupat kouř dle libosti. Musí být obyvatelé například panelových domů ochuzeni o dobroty připrav...
 
celý článek | Martina Limbergová 2016.04.28
Medvědí česnek asi mnohým z vás netřeba představovat. Jak jste se už mohli dočíst v jednom z našich předchozích článků, je to 20 - 30cm vysoká vytrvalá rostlina, která vyrůstá z cibulky. Její sytě zelené listy se podobají konvalince, narozdíl od ní ale nejsou jedovaté. Při sběru ho lehce identifikujete podle j...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2016.04.22
Tato nenápadná, plazivá rostlinka menšího vzrůstu náleží do čeledi brutnákovitých (Boraginaceae) a je příbuzná například s naší známou léčivkou kostivalem lékařským. Jak již její název napovídá, jedná se o rostlinu vyskytující se zejména na mořském pobřeží a to hlavně v severských oblastech naší planety. Dříve rostl...
 
celý článek | Klára Hrdá 2016.04.06
Preclíkový dort 120 g sušenek (ideálně zázvorových), cca 120 g slaných preclíků, 180 g másla, 450 g tmavé (nejlépe 70% čokolády), 310 ml smetany ke šlehání, 2 lžíce likéru dle chuti Nejdříve nalámeme a následně v mixéru rozdrtíme preclíky spolu se sušenkami na drobnější kousky. Dále přimícháme mí...
 
celý článek | Adela Rychtáriková 2016.04.06
Kvalitní nůž je základ Základem každého profesionálního i amatérského kuchaře je jeho kuchyňský nůž. Bez nože se nedá připravit žádný pokrm a nůž má velký vliv na to, jak se vám budou pokrmy připravovat. S nožem, který vám nesedí do ruky a rychle se tupí, nebude práce moc příjemná, vše bude trvat dlouho a ani vy...
 
celý článek | Admin 2016.04.01
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy