reklama 3 v magazínu pro ženy
reklama 4 v magazínu pro ženy
reklama 1 v magazínu pro ženy
reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

reklama 7 v magazínu pro ženy
archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Bohužel netuším, nakolik bude dezert podobný originálu, já jsem ochutnala flan pouze od českých kuchařek (ale podle receptu rodilých Španělek :-) ) Příprava je snadná, jen časově náročná, flan se nejdříve peče a potom ještě dlouho chladí. Co bude potřeba? cukr a trošku vody (na karamel) 5 až...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.02.11
U nás doma je velice oblíbený, příprava je relativně snadná, v určité fázi připomíná trošku alchymii, zbyde po něm hora špinavého na červeno obarveného nádobí, ale rozhodně to stojí za to!! Dnes se dortové formě nevyhneme, takže si ji v úvodu poctivě vymažeme a vysypeme. (Já vysypávám jen boky, na dno si vystř...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.02.05
Ukážu Vám, jak snadno lze vyrobit celkem luxusní záležitost a ušetřit si všechny nervy kolem :) Budete potřebovat skleničku, tak krásnou jak krásný budete chtít mít „dortík“, piškotový plát, dva druhy krému, a něco málo na přizdobení…. Variací je nespočet, můžete přidat čerstvé ovoce, pi...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.02.01
A protože ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem, mám pro vás jeden inspirační a naprosto jednoduchý „valentýnský“ recept, na linecký koláč. Budete potřebovat: Těsto: 250g másla, nebo Hery 125g cukru moučka 1 žloutek a 375g prosáté hladké mouky (nebo linecké těsto Vá...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.01.27
Jedná se o červený čaj, oficiálně zvaný rooibos, jehož domovinou je Jihoafrická republika. Keře, ze kterého se čaj dostává do šálků na celém světě, se pěstuje asi dvě stě let v oblasti dvou set kilometrů severně vzdálené od Kapského města. Jedině zde se tomuto keři tak daří. U nás jej seženete v běžných po...
 
celý článek | Darina Adámková 2014.01.27
Základem tatarského bifteku je syrové hovězí maso, nejlépe kvalitní hovězí svíčková. Ta se ideálně naškrábe špičkou ostrého nože na jemno, případně naseká v sekáčku. Dá se i 2x-3x namlet, ale konzistence už nebude tak dobrá. Na bochánek masa se na talíři přidá ještě syrový žloutek, který je druhou ingrediencí ...
 
celý článek | Martina Limbergová 2014.01.17
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy