reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Slaninový závin s datlemi 10 dg anglické slaniny, jedno balení sušených datlí, listové těsto, žloutky na potření Příprava tohoto netradičního závinu je velmi jednoduchá. Ze všeho nejdříve si připravíme listové těsto, které je potřeba rovnoměrně rozválet do tvaru obdélníku. Následně pokládáme plá...
 
celý článek | Adela Rychtáriková 2015.11.03
Lahodná polévka, která zasytí Máte-li zrovna na zítřejší den spoustu povinností a nemůžete si dovolit stát několik hodin u sporáku, pak vsaďte na kulajdu s houbami a koprem. Tato klasika zkrátka musí zachutnat každému. Na přípravu není vůbec složitá, a pokud nejste v kuchyni úplná začátečnice, připravíte jí hrav...
 
celý článek | Admin 2015.10.29
Každá časově omezená dieta založená na odříkání nebo založená na konzumaci „nepřirozené potravy“ (zejména chemické preparáty všech skupenství) má jen časově omezené účinky, nemluvě o důsledcích, které fyzicky i psychicky prodělané strádání dočasně nebo trvale zanechá. Jsme-li obézní, pak dietou měníme j...
 
celý článek | Renata Petříčková 2015.10.22
Sklenice speciálně určená na podávání vína je nezbytností, pokud si chcete vychutnat jeho aroma a chuť. Taková sklenice na víno je vyrobena z tenkého, hladkého a nebroušeného skla, aby dobře vynikla jeho barva. Dlouhá stopka zabraňuje tomu, aby se víno ohřívalo horkostí prstů a dlaní. Nejdůležitější pro vůni a chuť ...
 
celý článek | Martina Limbergová 2015.10.21
1) Čokoládové hvězdičky Začneme tradičně, receptem na superčokoládové hvězdičky, cukroví, které se zaručeně i na vašem svátečním stole dlouho neohřeje. Na těsto budete potřebovat: Hladká mouka 200 g Máslo 100 g Moučkový cu...
 
celý článek | Nikol Mohoritová 2015.10.16
A zatímco červená vína nechávají vinaři několik dní ležet na rmutu (tedy pomletých slupkách, ze kterých pak víno získává svou typickou barvu), růžová vína se po pomletí hroznů lisují do několika málo hodin (zpravidla 4 až 6 hodin). Není ale výjimkou, že se surovina lisuje prakticky okamžitě po pomletí. Takový po...
 
celý článek | Admin 2015.09.30
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy