reklama 3 v magazínu pro ženy
reklama 4 v magazínu pro ženy
reklama 1 v magazínu pro ženy
reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

reklama 7 v magazínu pro ženy
archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Tato nenápadná, plazivá rostlinka menšího vzrůstu náleží do čeledi brutnákovitých (Boraginaceae) a je příbuzná například s naší známou léčivkou kostivalem lékařským. Jak již její název napovídá, jedná se o rostlinu vyskytující se zejména na mořském pobřeží a to hlavně v severských oblastech naší planety. Dříve rostl...
 
celý článek | Klára Hrdá 2016.04.06
Preclíkový dort 120 g sušenek (ideálně zázvorových), cca 120 g slaných preclíků, 180 g másla, 450 g tmavé (nejlépe 70% čokolády), 310 ml smetany ke šlehání, 2 lžíce likéru dle chuti Nejdříve nalámeme a následně v mixéru rozdrtíme preclíky spolu se sušenkami na drobnější kousky. Dále přimícháme mí...
 
celý článek | Adela Rychtáriková 2016.04.06
Kvalitní nůž je základ Základem každého profesionálního i amatérského kuchaře je jeho kuchyňský nůž. Bez nože se nedá připravit žádný pokrm a nůž má velký vliv na to, jak se vám budou pokrmy připravovat. S nožem, který vám nesedí do ruky a rychle se tupí, nebude práce moc příjemná, vše bude trvat dlouho a ani vy...
 
celý článek | Admin 2016.04.01
Šalvěj hispánská, původně pocházející ze Střední Ameriky, je bylina pěstovaná pro svá šedočerná jedlá semínka, nazývaná chia. Vzhledem ke svým příznivým účinkům na organismus a velkému množství zdraví prospěšných látek byla oblíbená už u starých Aztéků. Dnes je doporučována nejen pro ty, kteří holdují spor...
 
celý článek | Adela Rychtáriková 2016.04.01
Vybrat si můžete ze dvou vynikajících a vyzkoušených receptů. Nemáte-li formu na beránka, upečte zajíce, bábovku, věnec (jako já) nebo třeba biskupský chlebíček. Po tomto pečivu se zaručeně zapráší v jakékoliv podobě. Tak co - máte raději šlehačku nebo vaječňák? Beránek z vaječného likéru Surovin...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2016.03.27
Zasněžený koláč s rybízem je lehký, vláčný a velmi jedlý dezert, který patří mezi naše oblíbené v sezóně i mimo ni. Kombinace kyselého rybízu a sladkého sněhu z vaječných bílků dodává tomuto moučníku výraznou a naprosto nezaměnitelnou chuť. Recept je hrníčkový, díky tomu je příprava velmi snadná a také rychlá....
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2016.03.18
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy