reklama 3 v magazínu pro ženy
reklama 4 v magazínu pro ženy
reklama 1 v magazínu pro ženy
reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

reklama 7 v magazínu pro ženy
archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Grilovaný lilek se sýrem feta Na 4 porce potřebujete: 1 větší lilek (nebo 2 menší) 200 g sýru feta Olivový olej Sůl, pepř Nejdříve si nakrájíme lilek a to podélně na tenké plátky. Ty osolíme, opepříme, potřeme zlehka olivovým olejem a poklademe na gril. Grilujeme je asi 3 minuty z každé stran...
 
celý článek | Martina Limbergová 2016.07.28
Grilovaný kozí sýr Na 4 porce potřebujete: 200 g zralého kozího sýra Olivový olej Grilovací koření Připravte si čtverec alobalu, do kterého sýr zabalíte. Potřete jej zlehka olivovým olejem, položte na něj sýr nakrájený na porce a zlehka potřete i jej. Posypte špetkou grilovacího koření, zabalte j...
 
celý článek | Martina Limbergová 2016.07.20
Grilované krevety Na 4 porce potřebujete: 0,5 krevet 3-5 lžic olivového oleje 3-5 lžic medu 3-5 lžic sójové omáčky 3 stroužky česneku Šťáva z jedné limetky Sůl, pepř Pokud máte čerstvé krevety (jsou tmavé našedlé barvy), musíte je nejdříve omýt, zbavit je krunýře a nejlépe i tmavého střívka, k...
 
celý článek | Martina Limbergová 2016.07.08
Zapomeňte na ochucené nápoje a džusy s množstvím cukru, náhradních sladidel a „éček“! To, co vás v létě nejspolehlivěji osvěží, máte všichni doma. Voda je životodárná tekutina, kterou stačí ochutit oblíbeným ovocem nebo zeleninou, přidat zelenou bylinku a lahodná přírodní limonáda je na světě. Spol...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2016.07.04
Grilovaný chřest se slaninou Pro 4-6 osob budete potřebovat: Svazek zeleného chřestu 200 g anglické slaniny 1 stroužek česneku 2 lžíce olivového oleje 1 lžíci sójové omáčky Pepř, sůl Připravit zelené chřestové výhonky k marinování je snadné. Zelený chřest se oproti bíl...
 
celý článek | Martina Limbergová 2016.06.28
Ačkoliv jen velmi málo bylinek, které běžně používáme, má svůj skutečný původ u nás, bereme je už dlouhá léta za vlastní a jsme zvyklí je nejen používat, ale také sami úspěšně pěstovat. I dnes ale přicházejí stále nové druhy bylinek a aromatických rostlin, které jsme dříve znali jen z příruček mezinárodní kuchyně....
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2016.06.23
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy