archiv
Gastronomie
Nejnovější články
Prostřednictvím těchto stránek bych vás ráda pozvala do své kuchyně a naučila vás připravovat sladké i slané dobroty, které si nenechá upřít žádný jedlík. Chtěla bych Vám postupně představit nejrůznější ingredience, bez kterých se v kuchyni neobejdete. Budu Vám přinášet reportáže z kulinářských událostí, které ...
celý článek
| Sabina Stehnová
2012.12.30
První zmínky o tvarohovém koláči podobnému dnešním cheesecaku pocházejí už z osmého století před naším letopočtem. Původní receptura byla z antickéhocka rozšířena Římany do celé Evropy. Místní obyvatelé jej dokázali transformovat do řady různých podob, které dnes běžně pečeme, kupujeme, nebo přikusujeme v oblíbeném ...
celý článek
| Sabina Stehnová
2012.12.30
stránka:
archiv
celý článek
| Admin
2015.09.29