reklama 3 v magazínu pro ženy
reklama 4 v magazínu pro ženy
reklama 1 v magazínu pro ženy
reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

reklama 7 v magazínu pro ženy
archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Salát s bramborami a tuňákem Co budeme potřebovat?? dvě hlávky římského salátu vařená vejce uvařené malé nové brambory do měkka podušené fazolové lusky tuňák (může být kvalitní konzervovaný, já mám r...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.07.06
Tenhle recept byl vlastně tak trošku z nouze, zbylo mi totiž 8 bílků po výrobě vaječného koňaku, který se u nás vaří, vždy když dojde ;-) Potřebujeme: 8 bílků (nejlépe z lednice-lépe se šlehají) 40 dkg cukru krupice 4 čajové lžičky kukuřičného škrobu 2 čajové lžičky octa 1/2 čajové lžičky van...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.06.28
Příprava je naprosto snadná. Potřebujete jen: kilo brambor (varný typ) 300g hrubé mouky špetku soli a rozpuštěné máslo (samozřejmě cukr a mák na posypání) A jak na to?? Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtiny, jemně osolíme a dáme povařit (zhruba 15 minut) do poloměkka. Poté ...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.06.16
Jahodové: Budeme potřebovat půl kila jahod (čerstvých, nebo mrazených-pokud jsou mražené, není potřeba přidávat led), přibližně litr chlazené vody, šťávu z jednoho citronu a podle potřeby třtinový cukr a drcený led. Všechno to nahrneme do mixéru, rozmixujeme a je to…stejnou variaci vyrábíme doma...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.06.08
Už od dětství patřila u nás doma na nedělní stůl, aby měla případná návštěva co zakousnout ke kafíčku. Ani u babičky nikdy nechyběla její typická vůně linoucí se celým bytem. Vyzkoušela jsem jich mnoho druhů, ale pravidelně se vracím ke klasické dvoubarevné olejové, ta je prostě nejlepší. Co mě ale zaujalo, jsou vše...
 
celý článek | Martina Limbergová 2014.06.05
A rozhodla jsem se s vámi podělit o dva recepty, podle kterých si tu neskutečnou lahůdku nejraději připravuju já. Základem obou receptů je samozřejmě losos, syrový. Někdo lososa utře špičkou nože, já mám raději krájení na drobounké kostičky, krom toho, že to mnohem lépe vypadá, je ta chuť ryby mnohem výraznější....
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.05.03
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy