reklama 3 v magazínu pro ženy
reklama 4 v magazínu pro ženy
reklama 1 v magazínu pro ženy
reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

reklama 7 v magazínu pro ženy
archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
I přesto, že je polévka, zvláště pak vývar, výborným zdrojem živin i tekutin pro děti i dospělé, v horkých letních dnech se teplých polévek asi moc nenavaříte. Ani chuť na ně není. Ale přijdou-li deštivé dny a chladnější večery, tak i vy poctivým vývarem rádi vezmete zavděk. Neznám nic lepšího, než únavu a zimnici...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2014.08.04
Špenát můžeme vysévat do záhonku už během září a října. Za 5 – 6 týdnů dorůstá do sklizňové velikosti, ale vyštipovat mladé lístečky můžeme už daleko dříve. Upravovat je můžeme stejně jako klasický špenát, daleko lépe však tento „baby“ špenát chutná syrový v salátech, pomazánkách a výborně po...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2014.07.28
Napíšu vám tři své nejoblíbenější recepty s cuketou a budu doufat, že se se mnou podělíte o ty vaše ;-) CUKETOVÁ POLÉVKA Bude potřeba: na drobné kousky nakrájená cuketa máslo česnek a středně velká cibule čerstvý tymián zakysanka zeleninový vývar (může být i z kost...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.07.22
Salát s bramborami a tuňákem Co budeme potřebovat?? dvě hlávky římského salátu vařená vejce uvařené malé nové brambory do měkka podušené fazolové lusky tuňák (může být kvalitní konzervovaný, já mám r...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.07.06
Tenhle recept byl vlastně tak trošku z nouze, zbylo mi totiž 8 bílků po výrobě vaječného koňaku, který se u nás vaří, vždy když dojde ;-) Potřebujeme: 8 bílků (nejlépe z lednice-lépe se šlehají) 40 dkg cukru krupice 4 čajové lžičky kukuřičného škrobu 2 čajové lžičky octa 1/2 čajové lžičky van...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.06.28
Příprava je naprosto snadná. Potřebujete jen: kilo brambor (varný typ) 300g hrubé mouky špetku soli a rozpuštěné máslo (samozřejmě cukr a mák na posypání) A jak na to?? Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtiny, jemně osolíme a dáme povařit (zhruba 15 minut) do poloměkka. Poté ...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.06.16
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy