archiv
Gastronomie
Nejnovější články
Zapečené müsli patří k velmi oblíbeným a vyhledávaným snídaňovým chodům. Jak by také ne. Pro svou vysokou výživovou hodnotu se perfektně hodí jako zdravý start každého nového dne. Populární je jeho kombinace s čerstvým ovocem a šťávami, stejně jako mlékem nebo jogurtem. Své o tom ví nejen vegetariáni, ale také...
celý článek
| Kateřina Pořízová
2016.02.23
Smoothie každý den
Výhody, které každodenní konzumace smoothie přináší:
Vitamínová bomba – vyrobeno z čerstvých plodů a přírodních ingrediencí
Vynikající zdroj vlákniny a dalších živin
Vhodný doplněk redukční diety nebo detoxikačního režimu
Nekonečná vari...
celý článek
| Kateřina Pořízová
2016.02.16
Babiččiny tříkrálové kobližky musí milovat prostě každý. Vůně rumu, cukru a skořice, která se line bytem při jejich přípravě, vás zaručeně vrátí do dětství. A přitom mohou za pouhou půlhodinku zavonět i u vás. Vážně!
Recept vás svou jednoduchostí opravdu mile překvapí. Nemusíte se bát - žádné kynutí, jen b...
celý článek
| Kateřina Pořízová
2016.01.07
K Silvestru vedle jiného neodmyslitelně patří také konzumace alkoholu. Abyste se vyvarovali bolavé hlavy nebo podrážděného žaludku, je dobré prokládat ho vhodným jídlem. Ideálním a velmi oblíbeným se k tomuto účelu stalo právě drobné slané pečivo – crackery, tyčinky, preclíky. A není nic jednoduššího, ne...
celý článek
| Kateřina Pořízová
2015.12.31
Hotové polevy nebo čokoláda na vaření?
Čokoládové polevy najdeme na celé řadě oblíbených cukrovinek - na dortech, bonboniérách nebo nanucích. Když připravujeme domácí sladkosti, ať už je to cukroví nebo bábovka, k dozdobení a přikrášlení také často volíme polevu z čokolády. Jak na to, aby byla doma připravená poleva...
celý článek
| Admin
2015.12.21
Mrkvička je zdravá, to ví přece každé malé dítě. Mrkev, u nás nejčastěji karotka, je zelenina, která provází náš život od útlého dětství. Vedle blahodárných účinků pro náš organismus se pyšní i značným obsahem cukrů, kterého se dá využít právě v kuchyni. Jemnému pečivu propůjčí mrkev nejen přirozeně nasládlou ...
celý článek
| Kateřina Pořízová
2015.12.20
stránka: