Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Magazín pro ženy časopisy pro ženy časopis pro ženy pro ženy portál pro ženy dámský magazín recepty zdravý životní styl hubnutí zdraví tanec sport sex a vztahy cestování gastronomie bydlení
archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Zatímco většina oblíbených bylinkových směsí se zrodila v hlavách francouzských kuchařů, přes výraznou až ostrou chuť známých světových omáček jsou tu pochopitelně spíše Italové, a hlavně pak Španělé. Přestože pro nás jsou mnohdy i samotné názvy těchto delikates „španělskou vesnicí“, můžeme si je d...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2016.06.17
Nikoho asi příliš nepřekvapí, že důmyslné spojení bylinek a koření mají nejčastěji na svědomí francouzští mistři kuchyně. Jedná se o osvědčené receptury, které jsou prověřené dlouhými léty kulinářské praxe. Mnohdy se skládají z velké skupiny druhů, jak sušených, tak čerstvých, dají se ale i regionálně přizpůso...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2016.06.09
Co je k čištění grilu potřeba? Ačkoliv každý z typů grilů vyžaduje trochu jinou péči, základní pomůcky na čištění grilu jsou u všech podobné. Potřebujete kuchyňskou houbičku nebo hadřík, plastovou škrabku, speciální kovový kartáč na rošty a čistící přípravky určené k péči o gril. Čističe volte podle typu sv...
 
celý článek | Martina Limbergová 2016.05.27
Lahodné ovoce z grilu Ovoce chutná skvěle čerstvé i jako součást tepelně upravených dezertů, ať už jsou to třeba pudinkové poháry nebo buchty. Při grilování se však na ovoce často zapomíná. Přitom právě tak se dají připravit opravdu netradiční pochoutky, kterými ohromíte rodinu i přátele. Grilovat se dá mnoho dr...
 
celý článek | Martina Limbergová 2016.05.24
Zelenina je zdravá, dokáže odlehčit jídlo a dodat tělu potřebnou vlákninu, proto by u grilovací hostiny neměla chybět. Kromě zmiňované oblohy nebo třeba zeleninového salátu existuje spousta možností, jak ji připravit chutně i přímo na svém grilu. Nebojte se experimentovat a zkoušet různé druhy zeleniny. Možná ...
 
celý článek | Martina Limbergová 2016.05.21
Jaké ryby se grilují? Ugrilovat se dá prakticky jakákoliv ryba, záleží na vaší chuti. Nejčastěji se připravují pstruzi, makrely, lososi, tuňáci nebo tresky, ale určitě si pochutnáte například i na sardinkách, candátu, pražmě, mořském vlku nebo kaprovi. Menší ryby, jako jsou sardinky, pstruzi nebo makrely, je nej...
 
celý článek | Martina Limbergová 2016.05.18
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy