reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Pohodlnost ale i odrazení určitým snobstvím brání lidem chtít se o vínu dozvědět víc. Není divu. Na školách se o nich neučí a velké množství pojmů může být matoucí. Přesto stojí za to nahlédnout blíže. První dobrou zprávou je, že stejně jako se při studiu jazyka, bez reálné praxe se moc daleko nedostanete, a tak př...
 
celý článek | Lea Kubová 2023.04.03
Piña Colada (2 porce) 240 ml ananasové šťávy 120 ml bílého rumu 120 ml kokosového krému Nadávkujte suroviny do mixéru na koktejly a přidejte led. Vše rozmixujte, přelijte do sklenice a ozdobte kouskem sušeného ananasu. Pokud chcete výraznější chuť, můžete místo ananasové šťávy použít a rozmixovat čerstvý a...
 
celý článek | Nina Albertová 2023.03.26
Jaké má slzovka benefity pro zdraví Jak už jsme zmínili, slzovka je plnohodnotná potravina. Obsahuje sacharidy, bílkoviny, ale i tuky. Mimo toho obsahuje značné množství minerálních látek a vitamínů ze skupiny B. Je vhodnou přílohou pro celiaky a dobře se tráví. Skvělá je také jako pomocník při odhleňování při respi...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2022.11.18
Výrazně zmírňuje migrénu Ještě než si vezmete prášky, vyzkoušejte vychytávku s kajenským pepřem. Lžičku medu posypejte vrstvou mletého kajenského pepře a naráz ji spolkněte. Koření obsahuje látku kapsaicin, která by vám měla ulevit. Pomůže vám zhubnout Pokud se chcete zbavit přebytečných kil, vezměte si na pom...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2022.11.06
Na trhu už dnes najdeme desítky exotických plodů, jejichž tvary a názvy mnohdy ani pořádně neznáme. Exotické ovoce je rozhodně plné vitamínů a minerálů a kromě zpestření zdravého jídelníčku může svým vzhledem také ozdobit váš stůl či posloužit jako chutná dekorace. Vyznat se v jednotlivých druzích tohoto ovoce ovšem...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2022.10.22
A ať už je to máslo mandlové, lískooříškové, pistáciové nebo kokosové, všechna obsahují obrovské množství zdraví prospěšných látek a nabízejí hned několik způsobů jejich konzumace. Jak je v kuchyni využít? Místo másla Arašídové máslo namazané na toustu okoukané z amerických filmů a seriálů už není jediný způsob, ...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2022.10.12
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy