reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Pohanková kaše s chia semínky a hruškou Při výběru obiloviny na snídaňovou kaši můžeme brát v potaz i její termické působení. Zdravý jídelníček by měl obsahovat široké spektrum potravin, a myslet bychom měli i na jejich vliv na tělo během ročních období. Pohanka je skvělou volbou právě v chladnějších měsících, proto...
 
celý článek | Lea Kubová 2022.10.12
Víte, že sušení je jedním z nejstarších způsobů zpracování ovoce? Používalo se už ve starověku. Mikroorganismy způsobující zkázu čerstvého ovoce totiž potřebují vodu. Jakmile ovoce vysušíte, bakterie nemohou fungovat. Sbalte si sušené ovoce na cesty Sušené ovoce se transportuje mnohem lépe než to čerstvé. Sušením...
 
celý článek | Lea Kubová 2022.09.11
Jedinečné gastro večery v Nezvalově Arše Nezvalova Archa je stylový samoobslužný hotel nedaleko centra Olomouce, který je jedinečný svým konceptem i krásnými uměleckými detaily. Ostatně už druhým rokem po sobě vyhrál cenu Hotel roku v kategorii 4* hotelů v Olomouckém kraji, kterou pořádá Czech Hotel Awards. A nyní p...
 
celý článek | Martina Limbergová 2022.09.08
I vaření si můžete užívat Kdo kouzlu vůní, které se linou z připravovaných pokrmů, ještě nepodlehl, ten si teď možná říká, že tyhle řádky se ho netýkají. Omyl! Za to, že jste ještě nepropadli vaření, možná může jen špatné vybavení kuchyně. I vaření totiž může být zábava, stačí se uvolnit, popustit uzdu fantazie a mí...
 
celý článek | Nina Albertová 2022.08.25
1. Vyberte vhodné ovoce Chcete si zavařit meruňky, broskve, hrušky nebo třeba třešně jako kompot? Vybírejte ovoce zralé jen tolik, aby bylo pořád pevné. Díky tomu se vám nerozvaří, to pak nebývá výsledný kompot příliš lákavý. Naopak na marmelády a džemy se hodí ovoce hodně vyzrálé. Můžete tak ubrat množství cukru a ...
 
celý článek | Martina Limbergová 2022.08.08
Chlaďte víno s předstihem Stálým nešvarem, se kterým se setkáte nejen v domácnostech, ale i v řadě restauračních zařízení je, že se víno chladí na poslední chvíli a často za pomoci mrazáku. Vhodné přitom je, aby si šampaňské náležitě odpočinulo. Vhodné tak je chladit víno v lednici při teplotě 3-5 °C minimálně 24 ho...
 
celý článek | Nina Albertová 2022.07.01
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy