newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Gastro club Mušlárna - vyrazte do Olomouce za nevšedním kulinářským zážitkem

 
Gastro club Mušlárna - vyrazte do Olomouce za nevšedním kulinářským zážitkem

Léto už sice skončilo, ale užít si atmosféru přímořské dovolené můžete i na podzim. A nemusíte kvůli tomu ani cestovat daleko. Stačí vyrazit na monotématický gastrozážitek do Nezvalovy Archy v centru Olomouce. Čerstvé slávky připravené šéfkuchařem podle osvědčených receptů vás přenesou v myšlenkách na míle daleko a na jazyku se vám rozplynou chutě Středomoří. Přijměte pozvánku do Gastro clubu Mušlárna.

 

Jedinečné gastro večery v Nezvalově Arše

Nezvalova Archa je stylový samoobslužný hotel nedaleko centra Olomouce, který je jedinečný svým konceptem i krásnými uměleckými detaily. Ostatně už druhým rokem po sobě vyhrál cenu Hotel roku v kategorii 4* hotelů v Olomouckém kraji, kterou pořádá Czech Hotel Awards. A nyní přichází s projektem Gastro club Mušlárna, kdy se od 22. září můžete ve vybrané čtvrtky těšit na gastro večery v artových prostorách Nezvalovy Archy. Šéfkuchař Roman Loubal při nich uvaří čerstvé slávky od vybraných dodavatelů podle svých oblíbených středomořských receptů.

„Připravili jsme pro Vás zvýhodněnou startovací cenu ve výši 800 Kč za osobu do konce roku, která obsahuje předkrm, hlavní chod a desert,“ zní pozvánka z Nezvalovy Archy. Chuťový zážitek z tříchodového menu můžete doprovodit například vybranými víny z Vinařství Sonberk, které se stalo Vinařstvým roku 2020. Cena menu nezahrnuje nápoje a alkohol.

A na jaké dobroty se můžete těšit už ve čtvrtek 22. září?

Předkrm

Vitello Tonnato

-telecí kýta, tuňák, kapary

Hlavní chod

Mušle slávky na víně

-česnek, chilli, ančovička, bílé víno, řapíkatý celer, bylinková bageta

Mušle slávky na žlutém curry

- česnek, chilli, ančovička, curry, kokosové mléko, koriandr, bylinková bageta

Desert

Pečená jablka se skořicí a granolou

-jablka, čokoláda, ořechová granola, lime

 

Menu se bude podávat mezi 17. a 22. hodinou a místo je potřeba rezervovat dopředu přes stránku https://nezvalovaarcha.cz/muslarna. Můžete si zde také zakoupit voucher s platností do konce letošního roku a potěšit tímto nevšedním gastrozážitkem někoho blízkého.

O šéfkuchaři Romanu Loubalovi:

Roman Loubal pochází z Olomouce, zkušenosti v gastronomii získal mimo jiné v Borgo Agnese v Brně, kde působil i jako šéfkuchař. Po návratu do rodné Olomouce vedl restauraci Atmosphere v Galerii Šantovka. Po čase se přesunul do Entréé, kde působil s Přemkem Forejtem. Absolvoval stáž v restauraci De Librije v Holandsku, která se pyšní třemi michelinskými hvězdami a patří mezi TOP 50 podniků na světě. Jeho kuchařský sen se splnil před 5 lety, kdy vyšla kuchařka od nakladatelství TopLifeCzech „Nejlepší šéfkuchaři v České republice a jejich top recepty“ a on se v ní zařadil mezi další zvučná jména naší kulinářské scény. Miluje Itálii a mořské plody. Slovo dalo slovo a společně s Markem Novotným zrealizovali nevšední zážitkovou gastronomii v Nezvalově Arše.

O smarthotelu Nezvalova Archa:

Více o hotelu Nezvalova Archa se dozvíte na stránkách nezvalovaarcha.cz nebo v recenzi Smarthotel Nezvalova Archa – ubytování budoucnosti.

 

2022.09.08 | Martina Limbergová | přečteno: 30942x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: gastronomie zážitky Olomouc Nezvalova archa

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak vybrat matraci pro kvalitní sex

Dnes si položíme pověstnou otázku za milion. Jaká je nejlepší matrace pro vaše partnerské aktivity v ložnici? Zde je nut...
 
celý článek | Nina Albertová | 2023.01.31 | přečteno: 30762x

Pletené šaty - co o nich potřebujete vědět?

Pletené šaty jsou jedním z nejlepších způsobů, jak kombinovat skvělý vzhled s pohodlím, které je těžké přeceňovat. Jsou ...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.01.27 | přečteno: 30718x

Nevzhledný zázrak pro naše zdraví

Vypadá to trochu jako nevzhledná tmavě šedivá brambora. Leží to  v supermarketu na regále se zeleninou a ani tro...
 
celý článek | Eva Štíbrová | 2016.04.21 | přečteno: 30510x

Špicberky 2012 - Dokud dýchám, doufám...

A je to tady. Dlouho očekávaná a téměř rok plánovaná mise na sever, pouhých cca 900 km od Severního pólu, 78° sev...
 
celý článek | Jiří Hošek | 2013.07.21 | přečteno: 30414x
 

Portál pro ženy