Nepřehlédněte
Mladá módní značka Liu Jo dobývá celý svět
Vydejte se za nejlepšími turistickými cíly Jeseníků
newsletter
Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek
Gastro club Mušlárna - vyrazte do Olomouce za nevšedním kulinářským zážitkem
Léto už sice skončilo, ale užít si atmosféru přímořské dovolené můžete i na podzim. A nemusíte kvůli tomu ani cestovat daleko. Stačí vyrazit na monotématický gastrozážitek do Nezvalovy Archy v centru Olomouce. Čerstvé slávky připravené šéfkuchařem podle osvědčených receptů vás přenesou v myšlenkách na míle daleko a na jazyku se vám rozplynou chutě Středomoří. Přijměte pozvánku do Gastro clubu Mušlárna.
Jedinečné gastro večery v Nezvalově Arše
Nezvalova Archa je stylový samoobslužný hotel nedaleko centra Olomouce, který je jedinečný svým konceptem i krásnými uměleckými detaily. Ostatně už druhým rokem po sobě vyhrál cenu Hotel roku v kategorii 4* hotelů v Olomouckém kraji, kterou pořádá Czech Hotel Awards. A nyní přichází s projektem Gastro club Mušlárna, kdy se od 22. září můžete ve vybrané čtvrtky těšit na gastro večery v artových prostorách Nezvalovy Archy. Šéfkuchař Roman Loubal při nich uvaří čerstvé slávky od vybraných dodavatelů podle svých oblíbených středomořských receptů.
„Připravili jsme pro Vás zvýhodněnou startovací cenu ve výši 800 Kč za osobu do konce roku, která obsahuje předkrm, hlavní chod a desert,“ zní pozvánka z Nezvalovy Archy. Chuťový zážitek z tříchodového menu můžete doprovodit například vybranými víny z Vinařství Sonberk, které se stalo Vinařstvým roku 2020. Cena menu nezahrnuje nápoje a alkohol.
A na jaké dobroty se můžete těšit už ve čtvrtek 22. září?
Předkrm
Vitello Tonnato
-telecí kýta, tuňák, kapary
Hlavní chod
Mušle slávky na víně
-česnek, chilli, ančovička, bílé víno, řapíkatý celer, bylinková bageta
Mušle slávky na žlutém curry
- česnek, chilli, ančovička, curry, kokosové mléko, koriandr, bylinková bageta
Desert
Pečená jablka se skořicí a granolou
-jablka, čokoláda, ořechová granola, lime
Menu se bude podávat mezi 17. a 22. hodinou a místo je potřeba rezervovat dopředu přes stránku https://nezvalovaarcha.cz/muslarna. Můžete si zde také zakoupit voucher s platností do konce letošního roku a potěšit tímto nevšedním gastrozážitkem někoho blízkého.
O šéfkuchaři Romanu Loubalovi:
Roman Loubal pochází z Olomouce, zkušenosti v gastronomii získal mimo jiné v Borgo Agnese v Brně, kde působil i jako šéfkuchař. Po návratu do rodné Olomouce vedl restauraci Atmosphere v Galerii Šantovka. Po čase se přesunul do Entréé, kde působil s Přemkem Forejtem. Absolvoval stáž v restauraci De Librije v Holandsku, která se pyšní třemi michelinskými hvězdami a patří mezi TOP 50 podniků na světě. Jeho kuchařský sen se splnil před 5 lety, kdy vyšla kuchařka od nakladatelství TopLifeCzech „Nejlepší šéfkuchaři v České republice a jejich top recepty“ a on se v ní zařadil mezi další zvučná jména naší kulinářské scény. Miluje Itálii a mořské plody. Slovo dalo slovo a společně s Markem Novotným zrealizovali nevšední zážitkovou gastronomii v Nezvalově Arše.
O smarthotelu Nezvalova Archa:
Více o hotelu Nezvalova Archa se dozvíte na stránkách nezvalovaarcha.cz nebo v recenzi Smarthotel Nezvalova Archa – ubytování budoucnosti.
Poslat článek
Tisk
Štítky: gastronomie zážitky Olomouc Nezvalova archa