newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Veronica Monet: Vědomá prostitutka

 
Veronica Monet: Vědomá prostitutka

Pojďte nahlédnout do umění MILOVAT, do umění erotiky a sexuální vášně, za kterou se muži vrací do náručí dobrých milenek a luxusních společnic. Nevěřili byste, do jaké hloubky a informační šíře lze zpracovat takovéto téma. Autorka prošla tajemství mužského i ženského těla do praktické hloubky stejně jako do duchovních okrajů erotična. Studovala knihy, díky čemuž se jí měnily i preference a přístup k zákazníkům za celých těch 14 let, kdy se touto prací zabývala. Prací profesionální společnice.

 

Můžete ji odsoudit, ale proč? Zkuste si přečíst alespoň polovinu této knihy a uznáte, že na své cestě touto profesí prošla autorka opravdu kusem práce sama na sobě.

„Mé studium bohyní doplnilo informace získané studiem starodávné posvátné prostituce. Dozvěděla jsem se, že sex byl kdysi považován za dobrý a potenciálně léčivý. Starověké kněžky používaly sex k léčení a požehnání těch, kteří je přišli uctít jako vtělení bohyní. Když jsem tyto fascinující informace o historii žen vstřebala, být ženou a mít jako žena sex pro mě nabralo zcela nový rozměr. Místo studu jsem cítila hrdost. Místo strachu jsem pocítila velkou sílu. Místo pocitu trapnosti jsem vnímala, že jsem byla povolána.

Tím, jak se mé vnímání sebe sama posunulo, změnil se i můj život společnice. Vidět se jako vtělení bohyně mi umožnilo používat sex k léčení a požehnání mých klientů. Na oplátku mí klienti žehnali mně. Když se změnil můj přístup k práci společnice, změnila se i má klientela. Zpočátku byly změny malé.“

Zatímco na začátku knihy je více praktických informací, kde si vybere každý, kdo míní zkusit anální sex, dráždit mužský G-bod nebo vyzkoušet jinou sexuální praktiku včetně porna či hraní sexuálních her, ke konci knihy se autorka zjemňuje. Možná nejprve vyčerpala tu praxi a potom se zahleděla do míst, která jí lákají nyní, když s prací skončila… Více do duše. Sama prošla traumatem sexuálního zneužití a tak jsem ráda, že poslední kapitoly věnuje i těmto lidem a několika poznámkám o tom, jak se k nim chovat. Jak je vlastně těžké se nechat obejmout, nechat si někoho dotknout těla, byť oblečeného. Jak to poškodí duši i tělo. Jak je potom mravenčí práce dát všechno zase do pořádku s tím, že na tuto událost nelze zapomenout.

 

Věnuje část i svým klientům, kteří jí prošli životem a chovali se velmi slušně. Mluví o nich s respektem a milou vzpomínkou. A nakonec, často jsem měla pocit, že ti muži by se tak galantně chovali i ke svým ženám, kdyby jim to jejich zákonné partnerky umožnili.

„Kdyby muži toužili pouze po fyzickém uvolnění, pak by zůstali doma a zadarmo masturbovali. Muži platí za sex, protože touží po kontaktu s druhým člověkem. Někdy je tato touha pokroucená nebo zvrhá stejně, jako když se lidé berou ze sobeckých nebo jiných závadných důvodů. Mnoho mužů ovšem hledá něco, co jim v životě chybí. Myslí si, že je to možná sex, ale nevědí to jistě. Když se ocitnou v místnosti s profesionální společnicí, jsou najednou zmatení, proč jí vyprávějí věci, o kterých  si mysleli, že je nikdy nikomu nepoví. Nečekali, že se budou cítit tak pohnuti, nebo že budou plakat.

Ačkoliv si muži většinou myslí, že nikomu jinému se to neděje, sexuální pracovnice se s tím setkávají denně a vědí, že je to součástí jejich profese. Jako společnice jsem věřila, že mám posvátnou důvěru, že budu tuto jejich zranitelnost respektovat a že povedu sexuální zážitek léčivým, transformačním a povznášejícím směrem. Proto jsem se také proměnila v někoho, kdo je mužskou sexualitou inspirován. Proto již nevidím oddělenost mezi záležitostmi hmoty a záležitostmi ducha.“

Věru zajímavé čtení a to nejen o sexuálním praktiku, ale především o tom erotickém myšlení, o ženství, o tom, jak být ženou a nechat se tak muži vnímat. Rozvinout sebe a díky své lásce k sobě samé, možná i LÉČIT SVOU SEXUALITOU MUŽE.

Veronica Monet se po čtrnácti letech rozhodla skončit svoji kariéru profesionální společnice. Přestože se jí podařilo vypracovat se na úplnou špičku v tomto oboru a muži jí běžně platili 15 tisíc dolarů za noc, cítila, že přišel čas na změnu. Jak sama říká, důvody byly tři: konflikty se zákonem (a to přestože ze svých příjmů platila daně), nechtěla už pracovat nahá (chtěla přinášet svým klientům radost, aniž se jich musela dotýkat na intimních partiích)) a nakonec věřila své intuici, že napíše a vydá knihu. Od dětství snila o tom, že bude spisovatelkou a věděla, že v 45 letech vydá první knihu. Proto ve 44 letech skončila s prací a přestěhovala se do chatky v horách a napsala knihu, kterou držíte v rukou. Kromě psaní se Veronica Monet věnuje poradenství v oblasti sexuality, vztahovému poradenství a metodám zvládání hněvu. Zároveň provozuje webové stránky, kde nabízí informace a pomocnou ruku těm, kdo se chtějí zbavit nadvlády studu a vykročit směrem k opravdovému já.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2015, www.synergiepublishing.com

2016.03.02 | Renata Petříčková | přečteno: 30095x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: láska sex Veronica Monet

 
archiv

Nejzajímavější články

 

saunování

Přemýšlíte, jak se zahřát a zlepšit si náladu v tomto nepříznivém počasí? Zkuste navštívit saunu. Prohřejete své...
 
celý článek | Aneta Vlkanová | 2014.02.07 | přečteno: 30225x

Koupelnové skříňky mají nezastupitelné místo v každé koupelně

Koupelna je místem, kde potřebujeme mít po ruce spoustu věcí. Kam uložit všechnu kosmetiku, ručníky, čistící prostřed...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.03.02 | přečteno: 30221x

Posilovací vs. dynamické sporty

,,Cardio cvičení je fajn, ale musíš si občas zacvičit i něco pořádnýho". Proč jsou rychlé formy cvičení utlačová...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2015.04.07 | přečteno: 30652x

Deset vůní Srí Lanky

Po předchozím šíleném nápadu s cestou do Singapuru měl navazovat výlet na Srí Lanku, jak jinak, než za akční cenu a s...
 
celý článek | Jiří Hošek | 2013.05.04 | přečteno: 30033x
 

Portál pro ženy