reklama 3 v magazínu pro ženy
reklama 4 v magazínu pro ženy
reklama 1 v magazínu pro ženy
reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

reklama 7 v magazínu pro ženy
archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Grilované sýry, klobásky, zelenina nebo ovoce jsou výbornou pochutinou, ale většina z nás se jistě nejvíce těší na pořádný šťavnatý kus masa. Aby se opravdu povedl, je potřeba dodržet určité zásady. 1) Pořádně rozpalte gril Netrpělivost jde ruku v ruce s neúspěchem. Vydržte s grilováním, až bude gril opravdu...
 
celý článek | Martina Limbergová 2019.07.21
Jahody jsou plody jahodníku, vytrvalé byliny rostoucí především v mírném pásu severní polokoule. Na území České republiky je hojně rozšířen jahodník obecný. U nás je pěstování jahod oblíbené a Češi dávají přednost tuzemským jahodám. Nic nepřekoná čerstvé, místní plody. Populárními se staly samosběry, kdy si zájemci...
 
celý článek | Tereza Nechvílová 2019.06.19
Pro všechny druhy soli platí jedno, že se zkrátka jedná o sůl a obsah sodíku je ve všech typech takřka shodný. Sodík, jenž je obsažen v soli, je potřebný pro krevní oběh, svaly a nervovou soustavu. Při jeho nedostatku lze pociťovat slabost až deprese, dalším symptomem při jeho nedostatku může být nízký tlak a dehy...
 
celý článek | Kateřina Lulková 2019.04.21
Zajímavé je, že vzniklo zřejmě náhodou. I když sójové boby nepatří technicky mezi obilí, má se za to, že Číňané považovali sóju za jedno z pěti posvátných zrn spolu s rýží, pšenicí, prosem a ječmenem. Pravděpodobně tedy připravovali sóju podobným způsobem jako obilí, tedy sušením, rozemletím a vařením. Přidáním so...
 
celý článek | Tereza Nechvílová 2019.04.08
1) Výborné likéry pro chvíle pohody Slavnostní chvíle, mezi které se vánoční setkání s rodinou jistě řadí, příjemně doplní sklenka dobrého likéru. Krémová chuť a jemný nádech alkoholu pohladí chuťové buňky a navodí chvíle pohody. Vánoční klasikou je vaječný likér, oblíbený je také karamelový nebo kokosový likér. Nem...
 
celý článek | Martina Limbergová 2018.12.10
Šlehačková bábovka Ingredience: 3 vejce 200 g moučkového cukru 1 smetana ke šlehání 1 vanilkový cukr 1 lžička prášku do pečiva 250 g polohrubé mouky tuk do formy (Hera) mouka na vysypání Postup: Žloutky, moučkový cukr, šlehačku a vanilkový cukr smícháme. Do polohrubé mouky vmícháme prášek do pečiva a ušl...
 
celý článek | Lea Kubová 2018.06.14
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy