reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

reklama 6 v magazínu pro ženy
archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Jaké má slzovka benefity pro zdraví Jak už jsme zmínili, slzovka je plnohodnotná potravina. Obsahuje sacharidy, bílkoviny, ale i tuky. Mimo toho obsahuje značné množství minerálních látek a vitamínů ze skupiny B. Je vhodnou přílohou pro celiaky a dobře se tráví. Skvělá je také jako pomocník při odhleňování při respi...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2022.11.18
Výrazně zmírňuje migrénu Ještě než si vezmete prášky, vyzkoušejte vychytávku s kajenským pepřem. Lžičku medu posypejte vrstvou mletého kajenského pepře a naráz ji spolkněte. Koření obsahuje látku kapsaicin, která by vám měla ulevit. Pomůže vám zhubnout Pokud se chcete zbavit přebytečných kil, vezměte si na pom...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2022.11.06
Na trhu už dnes najdeme desítky exotických plodů, jejichž tvary a názvy mnohdy ani pořádně neznáme. Exotické ovoce je rozhodně plné vitamínů a minerálů a kromě zpestření zdravého jídelníčku může svým vzhledem také ozdobit váš stůl či posloužit jako chutná dekorace. Vyznat se v jednotlivých druzích tohoto ovoce ovšem...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2022.10.22
A ať už je to máslo mandlové, lískooříškové, pistáciové nebo kokosové, všechna obsahují obrovské množství zdraví prospěšných látek a nabízejí hned několik způsobů jejich konzumace. Jak je v kuchyni využít? Místo másla Arašídové máslo namazané na toustu okoukané z amerických filmů a seriálů už není jediný způsob, ...
 
celý článek | Jana Brandtlová 2022.10.12
Pohanková kaše s chia semínky a hruškou Při výběru obiloviny na snídaňovou kaši můžeme brát v potaz i její termické působení. Zdravý jídelníček by měl obsahovat široké spektrum potravin, a myslet bychom měli i na jejich vliv na tělo během ročních období. Pohanka je skvělou volbou právě v chladnějších měsících, proto...
 
celý článek | Lea Kubová 2022.10.12
Víte, že sušení je jedním z nejstarších způsobů zpracování ovoce? Používalo se už ve starověku. Mikroorganismy způsobující zkázu čerstvého ovoce totiž potřebují vodu. Jakmile ovoce vysušíte, bakterie nemohou fungovat. Sbalte si sušené ovoce na cesty Sušené ovoce se transportuje mnohem lépe než to čerstvé. Sušením...
 
celý článek | Lea Kubová 2022.09.11
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy