reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Ráda bych se s vámi podělila o nejlepší recepty z dýně: Tradiční dýňová polévka (má původ ve Švýcarsku) Potřebujeme: Lžíci oleje nebo másla 1 malou cibuli 1/2 kg dužiny z dýně 2 brambory Litr zeleninového vývaru Asi 1 dl smetany (33% tuku) Sůl, pepř Postup: Najemno nakrájen...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2014.10.16
Štrůdl u nás bývá rozhodně nejoblíbenější „buchtou“. Jablka do něj mám nejraději nastrouhaná (nezapomeňte důkladně vymačkat šťávu) a samozřejmě proslazená a provoněná skořicí, často přidávám sekané ořechy. A podsypávám drcenými piškoty. I když jsem se několikrát pokoušela o různé variace, stále ...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.09.29
Keramika je luxus, který nestojí moc Velké oblibě se mezi profesionálními i amatérskými kuchtíky těší keramické pánve. Jsou k tomu tři hlavní důvody. První je ten, že jsou keramické pánve podstatně odolnější než pánve klasické. Jejich předností je to, že velmi dobře odolávají tepelným šokům a skvěle odolá...
 
celý článek | Admin 2014.09.03
Jak na TORTILLU po česku? Suroviny: Kuřecí nebo krůtí maso Balení velkých tortill – tortilly od jisté doby kupujeme, ty domácí se pravým mexickým nevyrovnají… Vyzkoušeli jsme snad všechny druhy na českém trhu, ale nejvíce nám chutnají Santa Maria Tex Mex klasické, i všech p...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2014.08.14
I přesto, že je polévka, zvláště pak vývar, výborným zdrojem živin i tekutin pro děti i dospělé, v horkých letních dnech se teplých polévek asi moc nenavaříte. Ani chuť na ně není. Ale přijdou-li deštivé dny a chladnější večery, tak i vy poctivým vývarem rádi vezmete zavděk. Neznám nic lepšího, než únavu a zimnici...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2014.08.04
Špenát můžeme vysévat do záhonku už během září a října. Za 5 – 6 týdnů dorůstá do sklizňové velikosti, ale vyštipovat mladé lístečky můžeme už daleko dříve. Upravovat je můžeme stejně jako klasický špenát, daleko lépe však tento „baby“ špenát chutná syrový v salátech, pomazánkách a výborně po...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2014.07.28
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy