reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Co budeme potřebovat? Na náplň: 4 vaničky plnotučného tvarohu zakysanou smetanu 2 vejce 150ml mléka 150g moučkového cukru 1 a půl balíčku vanilkového pudinku vanilkový cukr 3 lžíce kakaa Na těsto: 100g změklého másla 100g mou...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.11.24
Kvalita především Je vám tato značka povědomá? Pokud rádi sledujete pořady o vaření a patří mezi vaše oblíbence i Jiří Babica, tak je to určitě tím. Právě on totiž nádobí od této značky ve svém televizním pořadu používá. A určitě není sám, kdo je s ním spokojen. Nádobí Aston zaručuje především vysokou kval...
 
celý článek | Martina Limbergová 2014.11.10
V dnešní době seženete řepu syrovou téměř v každém obchodě s potravinami. Já vám dnes ukážu, jak řepu upravuji já ;) Tip číslo 1: PEČENÁ ŘEPA Řepu omyjete, osušíte, pevně zabalíte do alobalu, uložíte na plech a šoupnete do trouby na 200°C na hodinku až dvě. Já peču raději dvě a řepy třeba kilo. Aby se mi...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.11.10
V jednoduchosti je krása Základem italské kuchyně jsou jistě těstoviny. Nikde jinde na světě vám je nepřipraví v tolika různých úpravách a tak chuťově vynikající. Je až neuvěřitelné, že jde přitom někdy o jídlo složené třeba jen ze tří surovin. Jednoduchost je totiž také poznávacím znamením italských jídel...
 
celý článek | Martina Limbergová 2014.10.30
Ráda bych se s vámi podělila o nejlepší recepty z dýně: Tradiční dýňová polévka (má původ ve Švýcarsku) Potřebujeme: Lžíci oleje nebo másla 1 malou cibuli 1/2 kg dužiny z dýně 2 brambory Litr zeleninového vývaru Asi 1 dl smetany (33% tuku) Sůl, pepř Postup: Najemno nakrájen...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2014.10.16
Štrůdl u nás bývá rozhodně nejoblíbenější „buchtou“. Jablka do něj mám nejraději nastrouhaná (nezapomeňte důkladně vymačkat šťávu) a samozřejmě proslazená a provoněná skořicí, často přidávám sekané ořechy. A podsypávám drcenými piškoty. I když jsem se několikrát pokoušela o různé variace, stále ...
 
celý článek | Andrea Tomanová 2014.09.29
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy