reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Gastronomie

Nejnovější články

 
Kvalitní nůž je základ Základem každého profesionálního i amatérského kuchaře je jeho kuchyňský nůž. Bez nože se nedá připravit žádný pokrm a nůž má velký vliv na to, jak se vám budou pokrmy připravovat. S nožem, který vám nesedí do ruky a rychle se tupí, nebude práce moc příjemná, vše bude trvat dlouho a ani vy...
 
celý článek | Admin 2016.04.01
Šalvěj hispánská, původně pocházející ze Střední Ameriky, je bylina pěstovaná pro svá šedočerná jedlá semínka, nazývaná chia. Vzhledem ke svým příznivým účinkům na organismus a velkému množství zdraví prospěšných látek byla oblíbená už u starých Aztéků. Dnes je doporučována nejen pro ty, kteří holdují spor...
 
celý článek | Adela Rychtáriková 2016.04.01
Vybrat si můžete ze dvou vynikajících a vyzkoušených receptů. Nemáte-li formu na beránka, upečte zajíce, bábovku, věnec (jako já) nebo třeba biskupský chlebíček. Po tomto pečivu se zaručeně zapráší v jakékoliv podobě. Tak co - máte raději šlehačku nebo vaječňák? Beránek z vaječného likéru Surovin...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2016.03.27
Zasněžený koláč s rybízem je lehký, vláčný a velmi jedlý dezert, který patří mezi naše oblíbené v sezóně i mimo ni. Kombinace kyselého rybízu a sladkého sněhu z vaječných bílků dodává tomuto moučníku výraznou a naprosto nezaměnitelnou chuť. Recept je hrníčkový, díky tomu je příprava velmi snadná a také rychlá....
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2016.03.18
Nepečený čokoládový cheesecake Potřebujeme: 1 balení sušenek BeBe (případně máslové nebo jiné sušenky) 100 g másla 500 g nízkotučného tvarohu 1 smetana ke šlehání 300 g čokolády na vaření 1 - 2 vanilkové cukry Na polevu: 140 ml sm...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2016.03.06
Obrácený koláč Náplň: 5 větších jablek, skořice, cukr a med podle potřeby Na lité piškotové těsto: 5 žloutků, 5 lžic cukru krupice, 5 - 6 lžic polohrubé mouky (podle toho, jak velká vajíčka použijeme), sníh z 5 bílků a kakao (v případě tmavého korpusu) - množství surovin velmi snadno upravím...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2016.02.27
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy