archiv
Gastronomie
Nejnovější články
Na přípravu této nízkokalorické dobroty budete potřebovat 2 velké kelímky jogurtu (možné zvolit zakysanou smetanu, případně obojí), med, želatinu na ztužení krému, ovoce nakrájené na plátky či drobnější kousky a piškoty. Případně na posypání a ozdobení zalahodí kokos a pár lístků čerstvých bylinek.
Ze všeho...
celý článek
| Adela Rychtáriková
2015.09.14
Porridge neboli v překladu kaše, tedy zejména ta z ovesných vloček, byla po tisíce let považována za jídlo chudých a v mnoha státech je tomu tak doposud. Nicméně v současnosti bychom si s tímto původně britským pokrmem měli především spojit vyváženou, zdravou stravu a životní styl.
Základní příprava
P...
celý článek
| Adela Rychtáriková
2015.08.22
Chuť kynutých koláčů a vůni, která provází jejich pečení, asi nenahradí žádná třená buchta. A vlastně to není ani účel tohoto receptu. Vyzkoušet ho ale každopádně stojí za to. Těsto je lehké, příprava snadná a rychlá. Tvarohová náplň společně s povidly mu dodávají neodolatelnou příchuť a možná právě nedělní kávička ...
celý článek
| Kateřina Pořízová
2015.08.16
V posledních několika letech se spousta lidí pokouší o návrat k přírodě a nejsou to jen vyznavači zdravého životního stylu. S tím je spojeno i pídění se po co nejkvalitnějších potravinách. Přitom nám rostou takřka pod nosem – na zahrádce nebo u paneláku! Jsou zadarmo a stoprocentně BIO! Obsahují velké množství...
celý článek
| Mgr. Martina Fabšičová
2015.08.01
Pečete ráda a nebaví vás neustále pátrat po tom správném receptu? Hledáte naprosto jednoduchý a přitom tvárný recept, s kterým nebude žádné pečení problém? Zkuste jednoduchou a snadno zapamatovatelnou variantu sladkého těsta, které vás nikdy nevypeče…
Na UNI HRNÍČKOVOU BUCHTU budete potřebovat...
celý článek
| Kateřina Pořízová
2015.07.25
Možná jste se i vy rozhodli využít prodloužený víkend pro dlouho plánovanou návštěvu přátel. Kromě skvělé party a bezvadné nálady budete zřejmě potřebovat společnost dobrého pití a samozřejmě také jídla. Jedině tak se akce zaručeně vydaří.
Zkuste upéct quiche – slaný koláč, který zasytí jako vydatná teplá ...
celý článek
| Kateřina Pořízová
2015.07.04
stránka:
archiv