newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

I školní výlet může být zábavný

 
I školní výlet může být zábavný

Právě nastává ten pravý čas začít hledat odpověď na otázku kam na školní výlet?  Pokud si tedy chcete vybrat tu správnou destinaci a také vyhovující termín, začněte přemýšlet nejlépe hned. Skvělým tipem je určitě výlet do rodinného zábavního parku Fábula v Kamenici nad Lipou. Na děti z mateřských školek a prvního stupně základních škol zde čeká celodenní kulturní program a kompletní zázemí se službami. Velkou výhodou je zajištění aktivit venku pod širým nebem, ale i uvnitř budovy pod střechou. Váš školní výlet se tak vydaří vždy, bez ohledu na rozmary počasí. Lákavá je i nabídka pořadatelů, kteří poskytují nejenom školkám a školám, ale veškerým zájezdům o minimálním počtu 40 platících návštěvníků finanční dotaci na dopravu 1 000,-Kč. Levnější doprava potěší jistě každého, ať už přijedete z daleka nebo máte Fábulu za humny.

 

Kvalitní kulturní program vzdělá i pobaví děti a potěší kantory

Největší zážitky si děti odnášejí vždy z pohádkového sklepení. Cesta za pokladem vás provede tajemným hradem, zámeckou zahradou, starou půdou, štolou, mučírnou, chýší čarodějnice i samotným peklem. Potkáte na ní živé bytosti z českých pohádek a nejenom, že budete muset najít ve spleti tajných uliček a skrytých průchodů tu správnou cestu, ale i splnit nelehké úkoly uložené pohádkovými bytostmi.

Kulturní zážitek si ze školního výletu u Fábuly odvezete díky naučným a zábavným divadelním představením a profesionální divadelní škole, ve které si děti budou moci formou workshopu vyzkoušet pod odborným hereckým vedením vytvoření divadelní hry.

Zábavu na celý den vašim dětem zajistí nespočet volnočasových aktivit. Jsou jimi interaktivní expozice „Království hlavolamů“ a „Obří společenské hry“, střelba z kuše, cesta zámeckým bludištěm, návštěva mini ZOO, či tvoření v dílničkách. Velkou novinkou pro starší školáky je úniková hra „Útěk ze žaláře“. V prostorách pravých vězeňských cel si budou děti moci zahrát na opravdové detektivy. Pokud budou pracovat jako tým a trochu přemýšlet, určitě se jim podaří najít dostatek důkazů o vlastní nevině a dostanou se z vězení na svobodu. Teď už tedy víte, kam na výlet za zážitky, kulturou, zábavou a vzděláním zároveň, do rodinného zábavného parku Fábula.

Fábula myslí i na chvilky odpočinku pro paní učitelky i pány učitele

Zábavní park Fábula je určen pro ty pedagogy, kteří si chtějí školní výlety se svojí třídou také užít a rádi se do některých aktivit osobně zapojí. Je plný interaktivních a zážitkových atrakcí pro všechny, přesto však pro kantory myslí i na chvíle odpočinku. V pohádkové cukrárně jim nabízí vždy čerstvé pečivo a zákusky a voňavou kávu jim obsluha donese třeba na letní terasu k velkému dětskému hřišti nebo na posezení u letního amfiteátru přímo k divadelnímu představení. Samozřejmostí je zajištění veškerých služeb, od teplých obědů, přes rychlé občerstvení a pamlsky, až po široký sortiment suvenýrů. Pitný režim po celý den a fotokoutek zdarma jistě potěší.A teď už nezbývá, než vám popřát, ať si mezi nabídkou školních výletů vyberete ten pravý a ať se pro vás i vaše děti stane společným krásným nezapomenutelným zážitkem.

 

2017.01.11 | Admin | přečteno: 30104x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: děti zábava výlety zábavní park Fábula školní výlety

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Podzim jako stvořený k tvoření

Není nad to, vytvořit si nějakou pěknou dekoraci vlastníma rukama. Navíc tak můžete dle libosti neustále měnit vzhled je...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2020.09.28 | přečteno: 30133x

Obývací pokoj podle Feng - shui 2. díl

V předešlém článku jste se dozvěděli spoustu informací o materiálech vhodných do obývacího pokoje a také o dispo...
 
celý článek | Katka Mikulášková | 2015.09.08 | přečteno: 30076x

Věci, které se ve školách neučí

Možná vám to přijde jako poněkud staromódní téma. Všem je nám jasné, že na některé životní situace školní osnovy neexist...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2020.11.07 | přečteno: 30175x

Elektrická udírna, nebo raději klasická na dřevo?

Domácímu uzenému čerstvě vytaženému z udírny se to kupované ani zdaleka nevyrovná. Uzení je v Česku stále velmi oblíbené...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.05.25 | přečteno: 30531x
 

Portál pro ženy