Nepřehlédněte
VLAŠSKÉ OŘECHY – ZDRAVÍ UKRYTÉ VE SKOŘÁPCE
Potrava pro duši: Excelentní kniha terapie lidské duše
newsletter
Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek
Co si zítra uvařit?
Co bude zítra k obědu? Tak zní nejčastější otázka nejen dětí, ale i ostatních členů domácnosti. Možná si stále častěji pohráváte s myšlenkou, co vaší rodině připravit druhý den k obědu, aby se již během vaření mlsně olizovali až za ušima. Nevíte, co připravit k zítřejšímu obědu? Pak se nechte inspirovat dnešním článkem, ve kterém vám přinášíme hned 3 chutné tipy. Uvidíte, že ať už připravíte kterýkoli z nich, vaší rodině se budou dělat boule za ušima!
Lahodná polévka, která zasytí
Máte-li zrovna na zítřejší den spoustu povinností a nemůžete si dovolit stát několik hodin u sporáku, pak vsaďte na kulajdu s houbami a koprem. Tato klasika zkrátka musí zachutnat každému. Na přípravu není vůbec složitá, a pokud nejste v kuchyni úplná začátečnice, připravíte jí hravě. Dobrou zprávou je, že ke kulajdě nemusíte připravovat druhý chod. Polévka je hustá a zasytí již po prvním vrchovatém talíři. Receptů na kulajdu je vícero a záleží jen na vás, který vyzkoušíte.
Houbová pochoutka
Nevadí vám houby a rádi si na nich pochutnáte? Z hub se dá připravit celá řada výborných receptů – ať už polévky, omáčky, zapečené pokrmy a mnoho dalších. Určitě i vy čas od času své rodině připravíte jídlo z oblíbených hříbků nebo chuťově lahodných žampionů. Výbornou surovinou, se kterou můžete v kuchyni vařit, je i kustovnice čínská. Z té můžete připravit vývar nebo ji vhodně upravit a přidat k mletému masu.
Sladkému nikdo neodolá
Sladké k obědu? Inu proč ne! Čas od času je třeba si zamlsat, tak proč rodině k obědu nepřipravíte babiččiny palačinky? Palačinky jsou vesměs velice oblíbený pokrm, který se dá připravit na nespočet způsobů – a rozhodně ne vždy musí být na sladko! Nechte se inspirovat jedním z receptů – zaručujeme vám, že si pochutnáte, ať už vsadíte na kterýkoli z nich!
Image courtesy of Apolonia at FreeDigitalPhotos.net
Poslat článek
Tisk
Štítky: gastronomie vaření recepty