reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Zdraví

Nejnovější články

 
GI neboli glykemický index je nenápadné číslo u potravin. Čím menší, tím obecně lepší. Avšak pozor, v některých případech potřebujeme i potraviny, jejichž glykemický index je v červených číslech. Máte plné právo se s nimi kamarádit po sportovním výkonu (naopak před ním dělejte, že je ale vůbec neznáte). A co ted...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí 2015.07.23
Jak se pozná zavodněný organismus? Přestože je voda přirozenou a nezbytnou součástí lidského těla, v nadměrném množství může našemu organismu škodit. Lidé s vyšším podílem vody v těle trpí otoky nohou a rukou, více se potí, mají pocit nafouklého břicha a často se také potýkají s dýchacími potížemi. Kde...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2015.07.13
Rady jsou praktické a snadno aplikovatelné do života Třeba snadná léčivá voda, která po ránu příjemně naladí tělo do jiného, než stresového režimu. „MEDOVÁ VODA Vodu vařte 10 minut, nechte zchladnout na teplotu těla, pak na ¼ litru vody přidejte lžičku medu a šťávu z půlky citronu, obč...
 
celý článek | Renata Petříčková 2015.07.11
Co jsou vlastně zač? Jde o onemocnění cévního systému, které postihuje především dolní končetiny. To je dáno tím, že právě odsud je krev vytlačována proti působení gravitace, což je pro cévní systém velmi náročné. Bez perfektního fungování žilních chlopní, které krev zadrží a pomohou odvést zpět k srdci, dochází...
 
celý článek | Martina Limbergová 2015.06.29
Co je příčinou vzniku otoku nohou? Otoky nohou mohou mít mnoho různých příčin. Jednou ze základních, která se objevuje právě u starších lidí, je nedostatečná pohyblivost. Starší lidé často posedávají, kvůli tomu nemůže krev dobře cirkulovat a problém je na světě. Může to být ale mnohem vážnější. U seniorů patří ...
 
celý článek | Admin 2015.06.10
V bříšku jako v pokojíčku Tento zlatavý zázrak z pampelišek skvěle chutná jako sladidlo do čaje, výborný je ale i na pečivo s máslem, nebo jako přísada či poleva na domácí perník. Nejen, že skvěle voní, ale má i příznivé účinky na zažívání dětí i dospělých. Pro jarní očistnou kůru je proto jako dělaný! Uvařt...
 
celý článek | Kateřina Pořízová 2015.05.11
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy