newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Anální kolík – vypadá jako šperk a urychlí orgasmus

 
Anální kolík – vypadá jako šperk a urychlí orgasmus

Anální styk už dávno není démonizovaným. I pokud jste mu zatím nepřišly na chuť se vším všudy, neužít si dráždění análního otvoru je skutečně škoda. Většině z nás totiž pomůže rychleji navodit orgasmus a dělá nás rovněž multiorgasmickými.

 

 

Partnerův prst pro dráždění konečníku není zrovna ideální. Mnohé z nás cítíme v této citlivé oblasti každé škrábnutí, a nemusí to být ani nehtem. Stačí, když má partner trochu hrubší pokožku na rukou. Lepší je mít pro tyto chvíle vhodného pomocníka – anální kolík. Nečekejte, než vám jej koupí partner. Vyzkoušet si s ním můžete i autoerotiku, ale určitě jím překvapte svého partnera. A to hned hezky zasunutým. To se mu bude určitě líbit.

Každá z nás to máme s análním drážděním jinak

Pořád nemluvím o žádném análním styku, na který se většina z nás přece jen musí nějakou chvíli připravovat – psychicky i fyzicky. Ale současné dráždění konečníku a klitorisu vzrušuje většinu žen a násobí požitek ze sexu. Některým z nás dělá dobře pouhý tlak na konečník, jiným jemné proniknutí, dalším zas opakované pohyby ven a dovnitř. Pozorujte se a sledujte, co vás vzrušuje nejvíce. Některé z nás budou preferovat statický, jiné vibrační anální kolík.

Anální kolík, jak jej neznáte

Velkým hitem jsou dnes designové anální kolíky. Skleněné, které pokud žijete jako singles, mohou ve vašem bytečku klidně ležet na komodě jako malé umělecké dílo. Tím skleněný anální kolík skutečně je.

Rozhodně nemusíte svého partnera podezírat z toho, že by pošilhával po mužích jen proto, že jej rovněž vzrušuje dráždění konečníku. Vyzkoušejte si kolík i na něj. Ten klasický, ale i anální tunel. Možná ani netušíte, jak může být „pohled do partnera“ vzrušující. A nestyďte se, když si jej partner bude chtít vyzkoušet na vás.

A proč ještě používat anální kolíky?

Fekální bakterie ze střeva nejsou zrovna vítanými v naší pochvě a ani bychom jim neměly usnadnit přístup do okolí naší močové trubice. Pokud na dráždění konečníku nepoužíváme prsty, dildo ani vibrátor, které naopak pouštíme jinam, zabráníme různým problematickým zánětům. Kvůli nim je udržovaní hygienických pravidel při análním styku skutečně důležité. Do konečníku vpusťte raději jen anální kolík.

Anální kolík je ideální pomocník na tréning análního sexu, ale umí též přinést do našeho života zcela nové orgasmické pocity. Tak neváhejte, a některého z krasavců, které prodává e-shop Sexio.cz, si nadělte třeba k Vánocům.

 

2019.11.07 | Lea Kubová | přečteno: 31518x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: sex autoerotika vztahy anální kolík anální sex orgazmus

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Dámské šaty, které by neměly žádné ženě chybět

  Dámské šaty by neměly ve skříni žádné dámy chybět, dělají ženu ženou, vnášejí do našeho šatníku krásu, něžnost...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.10.09 | přečteno: 30054x

Co prostě musíte mít v kabelce

Kabelka je pro ženy nezbytný módní doplněk. Ale nejen to. Zatímco muži využívají spíš prostory v autě (a vystačí si s ni...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.07.03 | přečteno: 30095x

Líčení, které vydrží i tropické dny

V současných letních dnech, kdy panují skutečná vedra, bývá jen velmi těžké uchovat make-up svěží a pěkný po celý den. Z...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.07.05 | přečteno: 30241x

Taje exotické Dominikánské republiky, které musíte vědět

Dominikánská republika je nejnavštěvovanější zemí Karibiku. Aby také ne, když nabízí rozmanitou krajinu a bohatou kultur...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.11.14 | přečteno: 30090x
 

Portál pro ženy