reklama 5 v magazínu pro ženy

Nepřehlédněte

Lanzarote, ostrov snů

 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | přečteno: 30135x 2015.09.14

Ludmila (61): Bojím se odchodu do důchodu

 
celý článek | Jana Brandtlová | přečteno: 30142x 2021.01.10

Halloween

 
celý článek | Kateřina Pořízová | přečteno: 30233x 2015.10.30

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Intimní průzkum erotické masáže

 
Intimní průzkum erotické masáže

Pokud vás zajímá, jaké je to podstoupit erotickou masáž, nejste sami. V posledních letech si tento smyslný zážitek získal velkou oblibu - a není divu proč.

 

Erotická masáž může být dokonalým způsobem, jak poznat sebe i svého partnera v jedinečném a intimním prostředí. Erotické masáže mohou sloužit k vytvoření hlubšího vztahu, pomoci oběma stranám uvolnit se, nebo dokonce znovu zažehnout jiskru ve vašem vztahu.

Možná máte ještě nějaké otázky, například jak najít místo, které tento druh masáže nabízí? Nebo co se bude během sezení dít? Nebojte se - máme odpovědi. V tomto článku vás provedeme důvěrným průzkumem erotické masáže, abyste se mohli informovaně rozhodnout, zda je to pro vás to pravé.

Co je erotická masáž?

Erotická masáž je smyslný a intimní zážitek, který podporuje potěšení a uvolnění. Během erotické masáže budete ležet v pohodlné poloze, například na masážním lůžku nebo stole. Masérka bude po vašem těle provádět pomalé a promyšlené tahy za použití různých druhů olejů a technik, jako je hnětení, poklepávání a protahování.

Důraz je kladen na probuzení vašich smyslů a uvolnění napětí nebo stresu, který můžete v těle nosit. Může se jednat o dlouhé uklidňující tahy s lehkým hlazením nebo pevné masírování kolem erotogenních zón, které zvyšuje vzrušení a zintenzivňuje pocity.

Masérka může použít předměty, jako jsou peříčka nebo kostky ledu, aby ještě více podráždila vaše smysly a pomohla vám objevit nové textury a pocity. Díky tomuto zkoumání se erotická masáž může stát cestou smyslnosti, která přesahuje rozkoš do uvědomění a vnitřního klidu.

Příprava na erotickou masáž

Než si budete moci vychutnat zážitek z erotické masáže, měli byste zvážit několik věcí, abyste se ujistili, že masáž proběhne bez problémů.

Za prvé, před sezením se budete chtít osprchovat a ujistit se, že jste dokonale čistí. Pokud se cítíte mimořádně uvolněně, můžete si dopřát i koupel s vonnými oleji a svíčkami - ideální způsob, jak se správně naladit.

Jakmile se postaráte o své hygienické potřeby, je čas se odpovídajícím způsobem obléknout. Zvažte možnost obléknout si něco volného a pohodlného, co umožní vašemu tělu dýchat a zároveň bude sexy - například spodní prádlo, župan nebo vůbec nic! Pomůže to vytvořit atmosféru, ve které se oba budete cítit pohodlně a uvolněně.

Nakonec mějte na paměti, že komunikace je klíčová pro každou masáž - erotickou i jinou. Ujistěte se, že obě strany přesně vědí, co od masáže chtějí, aby vás nic nepřekvapilo. Pokud se o tyto detaily postaráte předem, bude vaše sezení s erotickou masáží o to příjemnější!

Co se stane během relace

Po příchodu vás přivítají v masážní místnosti. Prostředí s tlumeným osvětlením a uklidňující hudbou je naprosto pohodlné a uvolněné. V závislosti na službě, kterou jste si vybrali, může masér použít některé tělové oleje, které pomáhají při masážních pohybech.

Masér začne jemnými tahy na zádech a postupně se bude propracovávat k vašemu tělu způsobem, který je uklidňující a zároveň stimulující. Během sezení může používat masážní techniky, jako je effleurage (dlouhé, jemné tahy) a petrissage (hnětení). Jakmile se vaše tělo uvolní, mohou přejít na intimnější místa, jako je vnitřní strana stehen nebo dokonce intimní oblast (pokud jste si to přáli).

Naprosto zásadní je, abyste měli pocit, že máte nad celým zážitkem plnou kontrolu - vy jste zde pánem. Pokud vám to bude v jakémkoli okamžiku nepříjemné nebo budete chtít postupovat pomaleji či dokonce úplně přestat, stačí dát vědět. Můžete také vznést požadavky, jako je silnější tlak nebo určitý typ techniky - terapeut udělá vše pro to, aby vaše přání respektoval.

Tantrické a lingamové masáže

Možná jste slyšeli také o tantrických a lingamových masážích - jedná se o speciální erotické masáže, které zahrnují více než jen fyzický dotek. Při tantrické masáži je vaše tělo masírováno jemnými krouživými tahy, zatímco se masérka přizpůsobuje rytmu vašeho dechu. Záměrem je uvolnit tělo od fyzického napětí a otevřít energetické dráhy. Jde o to, aby ten, kdo masáž přijímá, dosáhl hlubokého stavu uvolnění prostřednictvím masáže hlubokých tkání a smyslných doteků.

Lingamová masáž zahrnuje přímou stimulaci konkrétních mužských erotogenních míst pomalými a promyšlenými pohyby. Masérka může používat stimulační oleje nebo dokonce kostky ledu, aby zvýšila rozkoš a vybudila trvalé pocity v celém těle.

Konečným cílem obou těchto masáží není jen fyzické potěšení, ale také emocionální uvolnění - proto se často označují jako "smyslné léčení" nebo "posvátné léčebné" terapie. Jde o to, abyste se spojili sami se sebou na hlubší úrovni, získali vhled do svých vlastních emocí, myšlenek a přání, abyste mohli prožívat opravdové spojení s ostatními.

Potenciální výhody erotické masáže

Erotická masáž je únik z každodenního života. Je to příležitost prozkoumat své nejniternější fantazie a může být hluboce příjemná a léčivá.

Kromě zřejmých smyslných výhod uvádíme několik důvodů, proč byste měli zvážit objednání na masáž:

Úleva od stresu

Samotná masáž může být neuvěřitelně uvolňující, protože fyzický dotek pomáhá uvolňovat endorfiny, které navozují relaxaci. Zjistíte také, že když budete mít vyhrazený prostor a čas na relaxaci a zbavíte se stresorů ve svém životě, pomůže vám to dlouhodobě snížit stres.

Zlepšení spánku

Pokud bojujete s nespavostí, může vám masáž pomoci zlepšit kvalitu spánku - je to skvělý způsob, jak se před spaním uvolnit. Pravidelné masáže mohou znamenat lepší a hlubší spánek.

Větší propojení se sebou samým prostřednictvím zkoumání

Zkoumání toho, co vás vzrušuje, může být neuvěřitelně posilující; je to příležitost dozvědět se více o svém fyzickém těle a touhách bez odsuzování, což podporuje sebelásku a přijetí našich sexuálních těl - něco, o čem se v naší společnosti často otevřeně nemluví nebo co není podporováno.

Tipy pro bezpečnost a etiketu pro nováčky

Uvažujete o tom, že byste si poprvé dopřáli erotickou masáž? I když může být masáž velmi smyslným zážitkem - pro obě zúčastněné strany - je důležité mít na paměti, že je třeba dbát na bezpečnost a etiketu. Zde je několik tipů, které vám pomohou, aby vaše první masáž byla co nejméně stresující - a co nejvíce sexy.

Zvažte své hranice

Před zahájením sezení si promyslete, jaké činnosti vám vyhovují, a ujistěte se, že jste masérce nebo masérovi sdělili své hranice. To pomůže zajistit, že si to užijete, místo abyste se cítili nepříjemně nebo pod tlakem.

Hygiena je zásadní

Dodržování správné hygieny je důležité při každé masáži, ale ještě důležitější je při erotické masáži. Před masáží se důkladně osprchujte nebo alespoň umyjte a nepoužívejte žádné pleťové vody, oleje nebo parfémy, protože ty mohou narušit působení olejů používaných při masáži.

Respektujte maséra/masérku

K masérovi nebo masérce se vždy chovejte s úctou. Mluvte uctivě, udržujte slušnou řeč těla a nedělejte nic, o čem si myslíte, že by jim to mohlo být nepříjemné. Je to oboustranná záležitost; pokud se stane něco, co vás znepokojuje, je v pořádku, abyste se také ozvali!

Tyto tipy by měly pomoci zajistit, aby vaše první erotická masáž byla co nejbezpečnější a nejpříjemnější. Tak proč čekat? Rezervujte si schůzku ještě dnes a užijte si intimní poznávání erotické masáže!

 

Celkově je erotická masáž intimním a smyslným zážitkem. Ať už se jedná o tradiční masáž nebo něco smyslnějšího, vždy je kladen důraz na uvolnění a potěšení. Může vám připadat jako cesta sebepoznávání, která vám umožní prozkoumat své tělo a odemknout ještě větší potěšení. Nezapomeňte, že cílem je soustředit se na to, abyste si udělali čas na procítění, prozkoumání a vychutnání pocitů z masáže.

 

 

2023.03.25 | Admin | přečteno: 30275x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: zážitky erotická masáž intimita sex erotika

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Co prostě musíte mít v kabelce

Kabelka je pro ženy nezbytný módní doplněk. Ale nejen to. Zatímco muži využívají spíš prostory v autě (a vystačí si s ni...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.07.03 | přečteno: 30098x

O bazénech s pozinkovanou konstrukcí s vnitřní fólií

Hledáte nejlepší bazén a stále nevíte, jaký vybrat? Chcete dobrý poměr cena / výkon? Zkuste se podívat na nadzemní ne...
 
celý článek | Admin | 2016.02.03 | přečteno: 30366x

Chcete rodinný dům v Praze? Raději si pospěšte!

  O rodinné domy v Praze je v posledních letech velký zájem a jejich nákup se nevyplatí odkládat. Přečtěte s...
 
celý článek | Admin | 2015.02.24 | přečteno: 30190x

Zážitková agentura ESENNCE.cz slaví

A má k tomu důvod.  V prestižní soutěži českého internetu ShopRoku se stala vítězem kategorie Dárky a zážitky. A...
 
celý článek | Nikol Mohoritová | 2016.06.02 | přečteno: 30109x
 

Portál pro ženy