newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Bylinná vlasová voda - vaše vlasy ji budou milovat

 
Bylinná vlasová voda - vaše vlasy ji budou milovat

Jsou vaše vlasy unavené, zplihlé, lámavé - vypadají zkrátka nezdravě? Máte lupy a vlasová pokožka vás nepříjemně svědí? Pořiďte si bylinnou vodičku, která pomůže vašim vlasům od nejrůznějších neduhů, dodá jim ztracenou sílu, zdravý lesk a vám navrátí sebevědomí. Nebude vás to stát skoro nic.

 

Velká síla v malém balení

Vlasová voda je malá, nenápadná, zpravidla plastová nebo skleněná lahvička, jejíž obsah je určený k regeneraci vlasové pokožky a podporu růstu vlasů. Účinek je hloubkový, a to díky vysoké koncentraci těch nejlepších bylin a přírodních příměsí. Jejich působením budou vlasy hladké, jemné, zářivé, pokožka vlasů zdravá a nejrůznější problémy s vlasy vyřešeny. Tyto bylinné vody neobsahují silikony ani jiné nežádoucí látky, proto se hodí pro pravidelné a dlouhodobé používání.

 

Snadné použití a cenová dostupnost

Aplikace bylinné vody je velmi snadná. Nanáší se pomocí aplikátoru po celé délce umytých, nejlépe ještě vlhkých vlasů, a pro lepší vstřebávání důležitých látek se souběžně doporučuje kombinovat s masáží pokožky hlavy. Nechá se působit a neoplachuje se. Efekt, který tato jednoduchá péče má, na sebe nenechá dlouho čekat. Vlasovou vodu zakoupíte v každé drogerii, a to od celé řady výrobců. Vaši peněženku bude tento zázrak stát v podstatě jen pár korun, ceny lahviček s obsahem od 115 ml do 220 ml začínají na 25 korunách. Vyberte si tu správnou právě pro vás:

 

Kopřivová – pro celkovou regeneraci

Výtažek z kopřiv obsahuje významné množství vitamínu C a vitamínů skupiny B, které podporují rychlou regeneraci vlasů a vlasové pokožky. Vaše vlasy získají na objemu i lesku, budou se přitom méně mastit a vypadávat.

Lopuchová – proti lupům a vypadávání

Extrakt z kořene lopuchu je bohatý na sliz, třísloviny a minerální látky. Má příznivý vliv proti vypadávání vlasů a účinně snižuje také tvorbu lupů.

Březová – na rychle se mastící vlasy

Účinnými látkami březového výtažku jsou saponiny, silice, třísloviny, vitamin C a karoteny. Tyto látky omezují nadměrné maštění vlasů a podporují zdraví vlasové pokožky.

Březová s tukem – proti lámavosti vlasů

Přírodní březová šťáva společně s glycerinem vyživují vlasy hned od kořínků, brání jejich lámání a podporují regeneraci vlasové struktury.

S olivovým olejem – na suché vlasy

Obsahuje olivový olej a také antioxidanty - vitamín E a provitamín A, které chrání buňky před škodlivými vlivy. Další složky olivové vody, kterými jsou kreatin a D-panthenol, vyživují a regenerují vlasy i vlasovou pokožku.

Regenerační s keratinem – proti třepení konečků

Je vhodná zejména pro narušené a unavené vlasy. Hedvábné proteiny intenzivně pracují na regeneraci struktury vlasů od kořínků a upravují pH do optimální úrovně.

S obilnými klíčky – na poškozené vlasy

Vhodná pro vlasy narušené slunečním zářením, barvením i stárnutím. Vlasy získají znovu svou pevnost, pružnost i lesk. Obsah panthenolu a rostlinného lecitinu zaručí výživu od kořínků ke konečkům. Olej z obilných klíčků obsahuje vitamíny skupiny B a další potřebné látky pro zdraví vašich vlasů.

S rakytníkovým olejem – k posílení růstu vlasů

O regeneraci a výživu vlasů se postará rakytníkový olej s unikátním komplexem vitaminů a biologicky aktivních látek. Přispívá k posílení rychlého růstu vlasů. Kreatin zjemňuje vlasovou pokožku a vlasům dodává odolnost, pevnost a lesk.

S mateří kašičkou – k výživě vlasových kořínků

Mateří kašička je bohatým zdrojem bílkovin, minerálních látek, vitamínů. Obsahuje také důležité enzymy a další nepostradatelné látky, které podporují růst vlasů, zlepšují prokrvení a výživu vlasových kořínků.

S propolisem – proti řídnutí vlasů

Obsažený propolis regeneruje vlasy i pokožku, působí příznivě při řídnutí a vypadávání vlasů, snižuje tvorbu lupů a s tím spojené svědění.

 

Máte zkušenosti s používáním vlasových vod? Jak jste spokojeni?

 

Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

 

2015.04.03 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30272x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: bylinná vlasová voda vlasová voda regenerace vlasů péče o vlasy výživa vlasů

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Miroslav Légl: Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie

Kuchařka, která pomáhá zlepšit zdraví a zhubnout. Která pročistí lidské tělo a mysl inspiruje množstvím receptů a náp...
 
celý článek | Renata Petříčková | 2015.10.22 | přečteno: 30090x

Vánoční osvětlení - zdobíme dům na Vánoce

Pokud žijete ve venkovském domě, máte široké pole působnosti pro vánoční výzdobu. Prostřednictvím zdobení interiéru, ...
 
celý článek | Admin | 2016.11.25 | přečteno: 30060x

Dobroty bez kalorií

Zhubnout potřebuje "kdekdo"... Ale to ještě neznamená, že si nemůžete dopřát sladkosti a dobroty, i když tyhle jsou velm...
 
celý článek | Potvora Fintivá | 2014.04.05 | přečteno: 30133x

Vyhněte se 6 nejčastějším chybám a grilujte jako šéfkuchař

Léto a grilování patří k sobě. Krásné počasí, dobrá parta přátel a voňavé lahůdky z grilu promění i jinak všední den v z...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.07.21 | přečteno: 30139x
 

Portál pro ženy