newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Kde najít lásku ve zralém věku?

 
Kde najít lásku ve zralém věku?

Když je člověku sladkých ...náct, nemá většinou problém se seznamováním a navazováním romantických vztahů. Jak ale stárneme a sbíráme zkušenosti, přichází větší obezřetnost, nároky a také rozpaky, když se máme s někým novým seznámit a sblížit. Přesto ale jistě téměř nikdo nechce zůstat pořád sám. Vždyť životní trápení se ve dvou lépe snáší a radosti naopak násobí. Kde se ale seznámit ve vyšším věku?

 

 

Láska kvete v každém věku

Rozpadl se vám po delší době vztah? Už vám dávno není dvacet ani třicet, ale rozhodně se nechcete vzdát šance na lásku? To je chvályhodné. Možností k seznámení ale bohužel s věkem docela ubývá a seznámit se s někým zajímavým po čtyřicítce už vůbec není lehké. Diskotéky a párty jsou plné mladých lidí, mezi kterými by člověk vypadal docela nepatřičně, většina přátel a jejich známých je zase zadaná, stejně jsou na tom pravděpodobně i kolegové v práci. Skvělou možností je v takové situaci tématická seznamka pro starší, kde určitě najdete mnoho svobodných mužů ve své věkové kategorii, se kterými byste si mohly rozumět. Pro začátek s nimi máte alespoň jedno společné a to, že všichni toužíte ještě si užít pořádnou lásku a nezůstat sami. Neházejte tedy flintu do žita a najděte si lásku ve zralém věku, opravdu je to možné.

 

Pro všechny osamělé duše

Možná se vás tento článek netýká, protože jste ještě v jiné věkové kategorii. Přesto se ale zamyslete, jestli kolem vás není někdo, komu by tato možnost pomohla. Co třeba váš rozvedený rodič, osamělý prarodič či tetička, co neměla v životě štěstí na lásku? Proč někomu neukázat cestu, jak být zase šťastný a spokojený? Starší generace bývá ohledně internetu dost skeptická a nedůvěřivá, ale jistě brzy pochopí, že při dodržení určitých pravidel opatrnosti je to zbytečné.

 

Za romantikou i dobrodružstvím

A až vy nebo někdo z vašich blízkých najdete svého nového partnera pro život, vydejte se s ním hned za novými zážitky. Společně prožité netradiční chvíle vás stmelí a dopřejí vám důležité společné vzpomínky. Jedním z oblíbených míst pro dostupnou dovolenou jsou třeba slovenské Vysoké Tatry. Nabídka výhodného ubytování dělá především z Tatranské Lomnice a jejího okolí ráj pro turisty a milovníky zajímavé krajiny. V celých Tatrách ale najdete bezpočet míst, kde strávíte se svou novou láskou jistě nezapomenutelné chvíle.

 

Image courtesy by stockimages at FreeDigitalPhotos.net

2014.12.09 | Martina Limbergová | přečteno: 30109x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Seznamování vztahy láska partnerství internetová seznamka

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Dnešní doba přeje ezoterice

Za posledních 30 let došlo k obrovskému posunu v tom, po čem lidé touží. V 90. letech byla na prvním místě dovolená na K...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2020.08.30 | přečteno: 30234x

Prostor

  Jediným úkolem dítěte je dospívat hrou. Úkolem matky je nehrou…tit se z toho. ...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.04.30 | přečteno: 30212x

Vyhrajte rodinnou vstupenku do zábavního centra VIDA!

Soutěž už skončila. Gratulujeme výhercům Zuzaně K., Josefovi L. a Krystýně F. a přejeme skvělou zábavu. ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2020.02.13 | přečteno: 30159x

Vánoční mokré řezy aneb moučník s chutí Vánoc

Adventní doba by měla být plná klidu a pohody, kdyby ale neexistovalo „kdyby“. Kdyby bylo uklizeno, kdyby...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.12.14 | přečteno: 30259x
 

Portál pro ženy