archiv
Všehochuť
Nejnovější články
Zimní svatba je kouzelně krásná a originální. Výhodou je velký výběr volných termínů, levnější ceny obřadů a hostin a samozřejmě nepřeberné množství svatebních šatů. Celkové přípravy probíhají v klidnější atmosféře, takže je čas zaměřit se pečlivě na veškeré detaily. Podle mě je škoda, že se v tomto ročním obd...
celý článek
| Aneta Vlkanová
2014.01.05
Možná si říkáte, že s novým rokem z vás bude nový člověk. Ať už se při novoročním předsevzetí rozhodnete k čemukoli, není tak lehké vytrvat a splnit si vytyčené cíle. Přiznejme si, že hodně z nás zůstane jen u těch přání a s realizací už je to daleko horší. Bylo by hezké od 1.ledna přestat kouřit, zhubnout, jí...
celý článek
| Aneta Vlkanová
2013.12.31
Občas se mě někdo zeptá, jestli jsem pověrčivá. A já chci odpovědět, že ne, ale nakonec připustím, že trochu asi ano. Černá kočka přes cestu mě nerozhodí. Pátek třináctého je můj oblíbený den. Ale co třeba čočka k obědu na Nový rok? Šlapání jen na kulaté kanály? Žádné pověšené prádlo na Vánoce a na Silvestra? Andíle...
celý článek
| Beáta Matyášová
2013.12.24
Po všem tom shonu, běhání a zařizování nakonec pod stromečkem člověk málem padá únavou a vyčerpáním. Kam se poděly klid, dobrá nálada a uvolnění, na které se všichni celý rok tak těšíme?
Spálily se snad v troubě při nočním pečení, když přes den prostě není čas? Ušlapaly je zástupy lidí v obchodních domech, ve kt...
celý článek
| Martina Limbergová
2013.12.20
V mém městě jsou hned dva takové trhy, já mám v oblibě ten o něco menší, zato však s upřímnějším vánočním kouzlem. Stojí tu jeden řemeslný a rukodělný stánek vedle druhého a u každého z nich téměř přechází zrak nad všemi těmi krásnými věcičkami. To vše samozřejmě doplňují stánky s voňavými klobásami, pečenými ...
celý článek
| Martina Limbergová
2013.12.19
Ta chuť srovnávat tehdy a nyní se prvně ozvala v sobotu. Byla stříbrná a u nás doma omamně voňavá. Vanilka, skořice, jmelí, citronová kůra, svařené víno a medové perníčky. Z trouby jsem právě vyndavala dvanáctý plech s šestým druhem cukroví a vzpomínala na Vánoce, kdy jsem svému nejdražšímu pekla poprvé.
Z...
celý článek
| Beáta Matyášová
2013.12.18
stránka:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
archiv