archiv
Všehochuť
Nejnovější články
Samozřejmě jsou výjimky typu sýrárny (ve které bych klidně bydlela), částečně zkvašený vinný mošt, který má naprosto famózně vyvážený poměr cukru, kyselin i alkoholu (no samozřejmě, že mluvím o burčáku), jsou prostě zápachy, které jsem víc než ochotná akceptovat, protože výsledný produkt za to stojí (ne jako pošlapa...
celý článek
| Andrea Tomanová
2014.03.28
Asi před měsícem jsem byla v lékárně vyzvednout léky na alergii pro syna. Lékárník se mile usmál a zeptal se, co potřebuji. Já vydolovala s úsměvem recept z peněženky a podala mu jej. Odešel do druhé místnosti, přinesl krabičku, přiložil čárový kód ke čtečce. Prostě jako pokaždé. „Budete ty léky opravdu ...
celý článek
| Meridene
2014.03.27
Dnes vám představím jednu z mnoha knih, které ve mně zůstaly ještě opravdu dlouho po přečtení. Knihu, která mě donutila přemýšlet nad tím, jak moc byl, je a bude svět černobílý, a nemluvím teď jen o barvě lidské kůže, ale i mnohem propastnějších rozdílech v lidské společnosti. Situace popisované v knize nejsou 200 l...
celý článek
| Andrea Tomanová
2014.03.27
A každý další den vám naloží na záda trochu víc toho „nešťastného“ pocitu a s každým dnem vám bude smutněji, bolestivěji - psychicky i fyzicky. Ano, nespokojenost bolí. Nejdřív jen tak malinko, ale když s ní nic neuděláte, je to každým dnem horší a horší. A ve finále se může stát, že nebude bolet jen vás...
celý článek
| Andrea Tomanová
2014.03.18
Těsně poté, co světem otřáslo „ Odstínové“ šílenství se na trhu začaly objevovat podobné knihy, jako houby po dešti. Bohužel velice brzy jsem začala tápat v tom, kdo od koho vlastně „opisuje“. A protože se mi toto lechtivé a opravdu čtivé téma nechtělo hned tak opouštět, začala jsem pát...
celý článek
| Andrea Tomanová
2014.03.11
Nedávno jsem na internetu narazila na článek, který popisoval novou restauraci v Dubaji. Psali o ní jako o skvělém průkopnickém nápadu. Ten spočíval v tom, že měli „chytré stoly“. Představte si, že se posadíte, přímo na dotykovém stole, jako na tabletu, si vyberete jídlo a pití, potvrzením odešlete...
celý článek
| Jitka Rázková
2014.03.10
stránka:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135