newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vtipné dárky pro všechny příležitosti

 
Vtipné dárky pro všechny příležitosti

Darovat opravdu vtipný dárek je někdy oříšek. V následujícím článku vám představíme několik vtipné a originální zážitky, které můžete věnovat jako dárek k jakékoliv příležitosti. S našimi tipy zazáříte a pobavíte na každé oslavě.

 

Pasáčkem ovcí na jeden den

Ano, čtete správně. Už možná samotný název stačí, ale možná netušíte, co všechno se pod unikátním zážitkem s pasením ovcí skrývá. Obdarovaný bude mít jedinečnou možnost pást stádečko ovcí na pastvině v Beskydech. Tam, kde lišky dávají dobrou noc a život je tak nějak pomalejší, zapomene každý na každodenní stres. Zda se bude jednat o zážitek relaxační nebo adrenalinový, bude záležet jen na povaze pasáčka. A na aktuální náladě místních oveček. Ale není se čeho bát, vše potřebné  - instrukce bači i pasteveckou hůl, hučku a svačinu obdržíte na místě. A co je jisté, úsměv na rtech a možná i trochu šok bude mít obdarovaný už v momentě rozbalení dárku. To překvapení bude stát za to.

            

Splněný dětský sen

Většina malých kluků odpovídá na otázku, čím chtějí být, až vyrostou: kosmonautem, popelářem, pilotem. Proč zrovna popelář je mnohdy vysněné povolání, to je otázka. Nyní můžete splnit mužům jejich dětský sen a věnovat jim možnost stát se popelářem na jeden den. Když rozbalí dárek s tímto zážitkem, hned se bude vidět ve slušivé popelářské vestě. Ta je dokonce součástí dárku a spolu s rukavicemi si ji může obdarovaný ponechat. Zaručené je, že si to užije – v partě opravdových popelářů, při opravdové popelářské šichtě a za každého počasí. Dárek, na který jistě nezapomene. Pokud místo popelařiny toužil obdarovaný po kariéře letce, sáhněte po zážitku na leteckém trenažéru!

Metaři se mají

Taky jste jim občas záviděli? Jen si tak zametají, mohou myslet, na co chtějí a ještě svou prací zvelebují ulice hlavního města. Díky originálnímu dárkovému certifikátu získá obdarovaný ničím nenahraditelný zážitek, ale také vestu, rukavice a to nejdůležitější – koště. Je dost pravděpodobné, že už teď vás napadne, komu takový dárek dát. Opravdová metařská šichta se vším všudy. Jediné riziko je, že obdarovaný vám jednou takový dárek může oplatit       .

            

Profesionální podrbání zad

Možná jste ani netušili, že takový dárek můžete darovat. Příjemné, uvolňující drbání na zádech. V příjemném prostředí zažije obdarovaný drbání zad, tzv. backscratch, při kterém zapomene na starosti všedních dní. Řekněte sami, odmítli byste, kdyby vás někdo třeba celou čtvrthodinu intenzivně drbal na zádech?

2014.01.22 | Nikol Mohoritová | přečteno: 30136x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: vtipné dárky zážitky pasení ovcí

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Staročeské máje - oslava jara, lásky a mládí

Slavnost Staročeských májů je překrásnou tradicí, která na venkově stále přetrvává, a lidé se na ni těší celý rok. V ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.05.15 | přečteno: 30769x

Milujte se a čtěte!

Čtete rádi, ale jste nerozhodní a nevíte, kterou knihu si vybrat? Nevěnujete čtení tolik času, kolik byste si sami př...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.02.07 | přečteno: 30337x

Čekáte přírůstek do rodiny? Nezapomeňte si připravit šikovnou pomůcku pro miminko!

  Máte připravenou výbavičku pro nového člena vaší rodiny? A mysleli jste také na odsávačku rýmy? ...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.03.09 | přečteno: 30051x

Snubní prstýnek není jen šperkem

  Výběr snubních prstenů je jeden ze stěžejních úkolů, který všechny budoucí manžele čeká ještě před svatbou...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.02.03 | přečteno: 30142x
 

Portál pro ženy