newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Pronajměte si ostrov

 
Pronajměte si ostrov

Pronajměte si ostrov. Finančně je to totiž dovolená, kterou si může dovolit téměř každý. Soukromé ostrovy, které se nabízejí k pronájmu, vám slibují relax a pobyt plný krásy. A to vše, aniž byste vyprázdnili své účty. Schválně se podívejte na cenové nabídky některých ostrovů, které pronájem umožňují.

 

Norsko: Båtholmen

Pokud jste milovníci přírody, pronajměte si ostrov Båtholmen. Ostrov se nachází v souostroví Hvaler v Norsku. Nabízí vlastní stravování a mnoho outdoorových aktivit. Ryby k přípravě jídla si například sami nachytáte přímo v přístavišti. Po chutném obědu ve stylu Robinsona Crusoe se projdete po pláži nebo si pronajmete motorový člun pro průzkum okolí.

Co si sami neulovíte, nakoupíte v místním obchůdku. Ceny začínají na 1.600 Kč pro rodinu se 2 dospělými a 3 dětmi a stejná cena je pro skupinku 4 dospělých osob.

                                                                     

Florida: Melody Key

Ačkoli na Floridě, tento ostrov nabízí výjimečný zážitek. Leží mimo hlavní trasy a nabízí rustikální prostředí, ačkoli pohodlí domova se rozhodně vzdávat nemusíte! Pronajměte si ostrov, malý kousek ráje, který je ovšem vybaven vyhřívaným bazénem, klimatizací i Wi-Fi. K průzkumu okolí je nejlepší shromáždit posádku a nasednout na katamarán. Ceny začínají na 4.000 Kč na osobu a strávenou noc a ubytovat se zde může až 8 lidí.

                                                                     

Belize: Bird Island

Bird Island nabízí pro každého návštěvníka něco, ať už jde o romantický útěk či skupinu přátel, kteří si chtějí užít zábavu na slunci. K jižnímu pobřeží Belize můžete letět, řídit nebo si pronajmout místo v raketoplánu! Jinak si hosté mohou vybrat ze široké nabídky aktivit přímo na ostrově. Můžete si zaplavat, zarybařit, šnorchlovat nebo se projíždět na kajaku. Je zde také mnoho krásných míst pro pěší turistiku. Pro skupinu 6 lidí je cena za osobu a noc okolo 3.300 Kč.

                                                                     

Filipíny, El Nido: Brother Island

Poměrně odlehlý ostrov nabízí skutečné dobrodružství o samotě v jeho divoké fauně a flóře. Bát se ale nemusíte! Ostrov je plně vybavený personálem, dokonce s místním správcem, hospodyní a kuchařem. Můžete relaxovat na pláži, jezdit v kajaku, šnorchlovat, zkusit místní rybolov či pravou plážovou masáž. Pokrmy jsou zde tradiční filipínské a velmi zdravé. Pro skupinu 12 osob začínají ceny za pronájem na 2.600 Kč za osobu, děti do 6 let mají pobyt zdarma. Podmínkou ovšem je, že na ostrově strávíte alespoň 2 noci.

                                                                     

Chorvatsko: Plocica

Nemusíte jezdit do dálek, ostrov k pronájmu seženete i na Jadranu. Plocica má velkolepý výhled na krajinu a notnou porci historie. Jde o samoobslužný ostrov. Ostrovu vévodí starobylý maják z roku 1887. V nabídce jsou 2 apartmány, do kterých se pohodlně vejde až 14 osob, takže jde o ideální místo pro větší skupiny přátel. Ceny pronájmu se pohybují od 2.300 do 25.500 Kč v závislosti na ročním období.

 

2023.04.22 | Jana Brandtlová | přečteno: 30313x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: ostrov dovolená pronájem cena finance relaxace ubytování výlet

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Zacyklená

Jsem extrovert. Se vším všudy. Nedělá mi problém dát se s někým do řeči – naopak – většinou mě to tě...
 
celý článek | Beáta Matyášová | 2013.06.13 | přečteno: 30128x

Blízkost bez intimity

Otevřete zavřené dveře komunikace s partnerem, ať se k vám vrátí spokojený sexuální život a problémy odejdou. ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2013.08.05 | přečteno: 30082x

Týden ve Skotsku-druhá část

Skotsko je velmi krásná, velmi bohatá a velmi deštivá země, takže ani jeden velmi pěkný týden se nedá obsáhnout do je...
 
celý článek | Lucie Martincová | 2014.09.02 | přečteno: 30144x

Stává se z vás šedá myška? Únava, stres a spousta práce…

Jste samá práce a žádná zábava? Okolí vám neustále opakuje, jak vypadáte bledě, unaveně a celkově ve stresu? Přestává...
 
celý článek | Monika Holemá | 2013.05.07 | přečteno: 30106x
 

Portál pro ženy