newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Pečujte o sebe a svou rodinu s kvalitní českou kosmetikou

 
Pečujte o sebe a svou rodinu s kvalitní českou kosmetikou

U potravin už jsme si docela zvykli dívat se na jejich původ a dávat přednost domácím produktům. Jak to ale máte s kosmetikou a drogerií? Je pro vás důležité, odkud pochází produkty, které kupujete? Pokud i v této oblasti dáváte přednost českým výrobkům a výrobcům, rádi bychom vám představili společnost ATEA future. V její nabídce najdete kvalitní, a přitom cenově dostupnou kosmetiku pro celou rodinu a také drogerii do domácnosti.

 

Kvalitní, ale cenově dostupné? Ano, jde to

Péče o pleť, tělo a vlasy patří ke každodenním rituálům nás všech. Není se tedy čemu divit, že se kosmetika řadí k nemalým výdajům běžné domácnosti. Stejně tak je to u drogistických produktů, bez kterých se také jen těžko obejdeme při péči o domácnost. V dnešní době, kdy náklady na život raketově rostou, je proto obzvlášť důležitým hlediskem výběru cena produktu. Ale i na původu záleží, jak si také čím dál více uvědomujeme. Přece jen planetu máme jen jednu a ekologie je závažným tématem. Proč tedy platit za drahé zahraniční značky s velkou ekologickou stopou, když můžete zvolit cenově příjemnou alternativu vyráběnou v ČR?

Kvalitní česká kosmetika pro celou rodinu

Česká společnost ATEA future má na trhu s kosmetikou téměř třicetiletou tradici. Vyrábí a dodává široký sortiment kosmetických produktů pro celou rodinu, včetně například řady veganské kosmetiky, anti-aging kosmetiky nebo dětské řady. Výrobky najdete pod jejich vlastními značkami. Péči o ženy zahrnující tělovou, pleťovou a vlasovou kosmetiku i intimní hygienu prezentují značky Laura Collini a Laura Colutti. Péče o pleť, tělo a vlasy vašich mužů představují výrobky Luigi Collini a Luigi Colutti. Péče o děti nabízí kosmetiku pro koupání, mytí a mazání jemné dětské pokožky pod značkami Colluti Kids a Laura Collini Baby Care. A v nabídce je také farmaceutická kosmetika Health Culture.

Tip: Hledáte dárek pro své blízké a nevíte si rady? Darujte jim kosmetiku v pěkném dárkovém balíčku. Na výběr máte různé druhy dárkových sad pro ženy, muže i děti.

Rostlinné extrakty pro krásu

Kosmetické firmy se v poslední době vracejí k léty osvědčeným přírodním látkám, rostlinným extraktům a olejům. Také ve společnosti ATEA future jdou ve vývoji svých produktů tímto směrem, proto v jejich kosmetice najdete extrakty z mnoha bylinek. Nechybí ta největší klasika jako je heřmánek pravý a jeho zklidňující a hojivé účinky, měsíček lékařský s antiseptickými účinky nebo kopřiva dvoudomá známá pro svůj pozitivní vliv na krásu vlasů i pokožky. Ale můžete vyzkoušet i kosmetiku s exotičtějšími rostlinnými extrakty, například s kustovnicí čínskou (goji) a granátovým jablkem. Obojí obsahuje významné množství antioxidantů, pomocníků v boji proti stárnutí pokožky. Velmi oblíbená je také konopná kosmetika obsahující konopný olej. Vlasová kosmetika s konopím má zklidňující účinky na citlivou pokožku hlavy, konopný krém zase skvěle hydratuje.

Péče o domácnost i zdraví

Kromě péče o sebe a svou rodinu je důležitá i péče o vaši domácnost. Pod značkou Anel najdete řadu výrobků pro péči o domácnost a pracích prostředků, které spojuje přírodní květinová vůně. V posledních dvou letech nabyla na významu také hygiena rukou a ochrana před viry. Pokud nechcete i nadále nic podcenit, bude vás zajímat řada Virusept přinášející antiseptická mýdla, gely, sprej i krém na ruce.

Jak tedy ušetřit na kosmetice pro celou rodinu a neošidit se o kvalitu už víte. Jednoduše vsaďte na tradičního českého výrobce ATEA future. Podpoříte tím domácí trh i svůj rodinný rozpočet.

 

2022.06.27 | Martina Limbergová | přečteno: 30090x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: kosmetika domácnost krása zdraví česká kosmetika česká drogerie

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Vezmeme to od podlahy

Jak vybrat tu správnou podlahu je mnohdy oříšek. Záleží na druhu místnosti, na stupni zátěže a také na vašich osobníc...
 
celý článek | Katka Mikulášková | 2016.02.08 | přečteno: 30190x

Bětka (34): Trápí mě nadváha, ale nevím si s ní rady

S váhou jsem byla na štíru prakticky od puberty, i když to nebylo nijak vážné. Nikdy jsem sice nebyla štíhlá, ale ani vy...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.03.23 | přečteno: 30159x

Soutěž o dárkové balíčky kvalitní české kosmetiky

Soutěž už skončila. Děkujeme za účast a gratulujeme výherkyním Martině P. a Ivaně A.! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2022.07.19 | přečteno: 30317x

Stylová móda pro muže I.: Podzimní pánské bundy, které mají šmrnc

Sledování módních trendů a oblékání podle nich není jen výsadou nás žen, ale i čím dál více mužů. A to je dobře, každ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.11.01 | přečteno: 30632x
 

Portál pro ženy