newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Originální šperk jako skládanka

 
Originální šperk jako skládanka

Že je váš šatník už plný letních modelů, ale přece jen vám pořád něco chybí? Dokonalý vzhled vašeho outfitu vám pomohou doladit vhodně zvolené doplňky jako jsou šátky, spony a především pak šperky! Náušnice, náramky a řetízky s přívěsky by rozhodně neměly ve vaší výbavě chybět. Jak ale vybrat takový šperk, který podtrhne vaši jedinečnost?

 

 

Při nákupu jakýchkoliv doplňků bychom vždy měli dbát na to, aby outfit ladil jako celek. Obecně platí, že k výraznějším vzorům volíme jemné ozdoby, zatímco jednoduchý model si říká o nápadný šperk. Bavíme-li se o letních šatech a špercích, není tomu jinak. Ve slunečných dnech vynikne přece krásný šperk na ženském těle víc než kdy jindy.

Šperk přesně podle vašeho gusta

Skutečně velmi pestrou škálu šperků, které se liší použitým materiálem, velikostí i barvou, můžete bez problémů nalézt na našem i zahraničním trhu. Pokud vám ani přesto nepadl žádný do oka, máte nyní jedinečnou možnost poskládat si vlastní ozdobu přesně podle vašich představ, a to on-line v pohodlí vašeho domova. Velmi populární jsou například kvalitní stříbrné šperky Gaia, díky nimž si jednoduše vytvoříte osobitý a velmi originální doplněk. Šperky Gaia vynikají precizním zpracováním a zdravotní nezávadností - jejich nošení je tedy vhodné i pro alergiky. K mání je nepřeberné množství navlékacích korálků, přívěsků, kuliček a dalších prvků, ze kterých si vybere opravdu každý. Vykouzlete si svůj vlastní náramek nebo náhrdelník! Vaší fantazii a kreativitě se v tomto případě určitě meze nekladou. Skládanky z korálků jsou oblíbené pro svou neotřelost, proto také představují jeden z výborných tipů na dárek pro někoho z vašich nejbližších.

  

   

 

Kde šperky Gaia zakoupit?

Pokud si tímto způsobem chcete poskládat vlastní šperk nebo třeba potěšit vaši nejlepší kamarádku, není nic jednoduššího než zasednout ještě dnes k webu infinitysilver.cz a vybírat, sestavovat, kombinovat. Vedle širokého sortimentu 160 různých dílků skladem vás potěší i příjemné ceny, které jsou výrazně nižší než ty konkurenční. Pokud vaše objednávka přesáhne 1500 Kč, bude vám vaše zásilka doručena express a navíc zcela zdarma.

A protože dobrých zpráv není nikdy dost, přidáme ještě jednu navíc. Objednáte-li si šperky Gaia do 7. června 2015 a uvedete-li slevový kód MAJ2015, při nákupu nad 1000 Kč vám bude z ceny odečteno 100 Kč. Tak teď už stačí si jen vybrat!

 

2015.05.22 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30136x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: šperky Gaia náramky korálky přívěsky stříbro řetízky náušnice dárkové předměty

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Wellness slovníček 3. díl

  Poslední díl slovníčku z oblasti wellness a zdravého stylu.       ...
 
celý článek | Nikol Mohoritová | 2016.05.05 | přečteno: 30051x

Čtenářská výzva 2017 je tady!

Leden je měsíc předsevzetí a výzev nejrůznějšího typu. Pakliže nejste příznivci těch cvičebních, třeba vás nadchne ta...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2017.01.23 | přečteno: 30189x

Výhody a nevýhody plastiky prsou

Plastika prsou patří mezi nejčastější zákroky v oblasti plastické chirurgie, i když další operace estetické medicíny ...
 
celý článek | Admin | 2015.04.14 | přečteno: 30174x

POSILTE SVOU IMUNITU PŘED ZIMOU VČAS – TŘEBA ECHINACEOU!

Není žádnou novinkou, že nastávající zimní období plné deště a chladných teplot je každoročně prověrkou vašeho imunitníh...
 
celý článek | Tereza Nechvílová | 2019.10.28 | přečteno: 30111x
 

Portál pro ženy