newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Krabičková dieta – neomezujte se, jezte kvalitně!

 
Krabičková dieta – neomezujte se, jezte kvalitně!

Potřebujete zhubnout? Jsou vaše zdravotní problémy spojené s nadváhou? Chcete zdravě jíst, ale nemáte denně čas si jídlo připravovat a řešit jeho energetickou hodnotu? Slyšeli jste už o krabičkové dietě?

 

 

 

Krabičková dieta je velmi populární metodou zdravého hubnutí, která i bez hladovění přináší perfektní výsledky. Je založená na konzumaci kvalitní, čerstvé a vyvážené stravy, a to v pravidelných denních intervalech. Úbytek hmotnosti je pozvolný, nedochází tak ke zpomalení organismu a následně k velmi nežádoucímu JO-JO efektu. Krabičková dieta je vhodným stravovacím režimem nejen při redukční dietě, ale hodí se i pro sportovce a vyznavače zdravého životního stylu, osoby s vyšší duševní i fyzickou aktivitou, nebo například pro odnaučené kuřáky, kteří nechtějí přibrat na váze.

 

Krabičková dieta Praha

Pokud bydlíte v hlavním městě nebo jeho okolí, můžete si objednat krabičkovou dietu přímo k vám domů nebo třeba do zaměstnání. Po celé Praze vám bude doručena zcela zdarma. V případě, že si pro vaši chutnou krabičkovou dietu přejete chodit pěšky a využít chůzi jako nejpřirozenější způsob redukce hmotnosti, nabízí vám krabičková dieta Praha celkem sedm odběrních míst.

 

Vždy čerstvé a vyvážené

Krabičková dieta se skládá z pěti denních jídel – snídaně, dopolední svačiny, obědu, odpolední svačiny a večeře. Objednat si ale můžete třeba jen obědy a večeře. To vše až na šest dní v týdnu – od pondělí do soboty. Každá krabička obsahuje detailní popis, složení i odpovídající energetickou hodnotu pokrmu, přičemž připravená jídla konzumujete v pořadí, které je uvedeno na obalu. Chody určené k ohřevu jednoduše vložíte v originálním obalu do mikrovlnné trouby. Krabičky se doručují vždy den předem a trvanlivost obsahu je 24 hodin. Při přepravě jsou striktně dodržovány pravidla tzv. studeného řetězce tak, aby byla zaručena maximální čerstvost pokrmů.

 

Chutné dobroty i netradiční lahůdky

Díky gastronomickým zkušenostem, spolupráci s odborníky a tuzemskými dodavateli jsou k přípravě využívány moderní technologie a postupy, používány pouze ty nejkvalitnější suroviny, maso a vejce z českých chovů, sezónní ovoce i zelenina a čerstvé bylinky. V krabičkách najdete domácí koláče, muffiny i sušenky, těstoviny vyrobené na speciálním přístroji dovezeném přímo z Itálie, nebo netradiční potraviny jako jsou jáhly, pohanka, špalda, tofu, cizrna nebo lněné semínko. Ke slazení pokrmů se používají pouze přírodní sladidla – například výtažek z rostliny stévie, med a sirupy. Jestliže to však vyžaduje zdravotní omezení konzumenta – např. trpí-li cukrovkou, úprava pokrmů se tomu bez problémů přizpůsobí.

 

Program na míru

Vybírat můžete hned z několika programů krabičkové diety, a to s ohledem na vaše pohlaví, denní režim a fyzickou aktivitu. Jídelníčky sestavuje zkušená výživová poradkyně s dlouholetou praxí, která vám v rámci objednávky krabičkové diety poskytne zdarma konzultaci, zjistí váš ideální energetický příjem a navrhne vám nejlepší dietní program.

 

Krabičková dieta splňuje všechna pravidla pro správné rozložení příjmu živin během celého dne. Na váš stůl tedy dostáváte nutričně hodnotné, kaloricky ideální a pestré jídlo, jehož domácí příprava by pro vás byla přinejmenším problematická. Ušetříte tak velké množství času, ale i peněz. Nemusíte se trápit hlady – naopak! Pochutnáte si a vaše tělo se vám odmění. Jedině zdravé hubnutí vám totiž umožní efektivně a dlouhodobě snížit vaši váhu. Hubnete pouze z tuků, svalová hmota zůstává zachována. Únava zmizí, vy získáte novou životní energii a budete se cítit i vypadat mnohem lépe.

 

Chcete skutečně zhubnout? Vyzkoušejte krabičkovou dietu! Kromě chutného a zdravého jídla získáte slevu na první objednávku.

 

2014.11.29 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30170x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Dieta zdraví hubnutí postava

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Pojištění domácnosti pro spokojenější život! Zařiďte si ho!

Pojištění domácnosti funguje jako jistota, že dostanete odpovídající finanční kompenzaci v případě, že dojde k&n...
 
celý článek | Admin | 2016.12.21 | přečteno: 30076x

Maluj podle čísel. Lepší antistresovou aktivitu nenajdeš

Stres je příčinou řady onemocnění. Dokonce nejen těch psychických, ale i fyzických. Jenomže říct si: „Nestresuj se!“, to...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.10.07 | přečteno: 30092x

Jablko – pomoc organismu nejen proti stresu

Jablko je ovoce, které není třeba nějak zvlášť představovat. Provází lidstvo od samého počátku – vždyť právě ja...
 
celý článek | Vendula Králová | přečteno: 30034x

Jarní očista a nové zvyky - Wazamba casino a další

Jaro je dobou, kdy vše, co nám již neslouží, musí pryč. Od starého oblečení, přes prach a špínu doma, po staré zvyky a o...
 
celý článek | Nina Albertová | 2024.04.09 | přečteno: 127x
 

Portál pro ženy