newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Domluvte si rande se svým manželem

 
Domluvte si rande se svým manželem

V každém vztahu jednou přijde čas, kdy romantické schůzky vystřídá běžný společný život. Občas ale nezaškodí narušit ho něčím překvapivým, například nečekaným pozváním na rande.

 

 

Do každého delšího vztahu se postupně vkrade trocha stereotypu, kdy dny plynou podobným tempem a nic zásadního je nenarušuje. Tomu se nelze vyhnout a svým způsobem to v malé míře ani není zas tak špatné. Znamená to totiž mimo jiné i jistotu, že je nám spolu s naším partnerem dobře a nemusíme před sebou nic předstírat. Co kdybychom ale jednou ty klidné vody rozčeřily a zavzpomínaly na dobu začátků? Chtěly byste zase jednou zažít ten pocit, kdy vyrážíte na schůzku s mužem snů a nemůžete se pomalu ani dočkat? A co vám brání na takové rande opět vyrazit?

„Co je to za nápad?“ říkáte si teď možná. „Jak si mám domlouvat rande s někým, s kým už několik let žiji v jedné domácnosti?“ Nebo také: „Vždyť už nejsme žádní puberťáci, máme spolu děti.“ Zahoďte takové myšlenky a pojďte se u toho nápadu na chvíli zastavit.

Jistě si vybavíte, jak jste se tenkrát na schůzku těšily. Byly jste schopné snad i hodiny strávit snahou o dokonalé líčení a účes a několikrát se kompletně převléci, než jste mohly vyrazit spokojené samy se sebou. Celou dobu vám při tom motýli v břiše třepetali svými křídly a vám se co chvíli objevil úsměv na tváři. Není příjemná už jen ta vzpomínka? Myslím, že je škoda si to nepřipomenout i reálně. Motýlky v břiše už možná znovu nevyvoláte, ale minimálně dobrou náladu určitě.

A jak tedy na to? Jednoduše. Vyberte si den, kdy by to mohlo jít, a zajistěte hlídání pro děti. Manželovi ale dopředu nic neříkejte. Dlouhé domlouvání a společné plánování by to kouzlo pokazilo. Bohatě bude stačit, když mu až v průběhu dne napíšete SMS, kdy a kde se po práci sejdete.

Někdy nám přijde trochu zbytečné se tak moc snažit s líčením a outfitem pro našeho muže, když on nás stejně má rád i ve vytahaném triku. Ale tentokrát si opravdu dejte záležet, jako kdyby šlo o poprvé. Sama uvidíte, jak skvěle se budete cítit nalíčená, načesaná a v sexy oblečení. A jak obdivně na vás bude koukat váš muž, až vás spatří.

Pak už nezbývá než dorazit na smluvené místo a počkat, až dojde i vaše drahá polovička. Nejspíš bude v první chvíli překvapený a možná i malinko rozmrzelý, co že to má všechno znamenat. Ale jsem přesvědčená, že během pár okamžiků se nadchne a užijete si skvělé odpoledne u kávy nebo drinku. A nejspíš vás to natolik nabije energií a skvělou náladou, že to ve vás opět probudí touhy, které možná už malinko pospávají ve stejnosti všedních dnů.

A ještě jedna drobná, ale důležitá věc. Zakažte si pro to své odpoledne hovory o dětech a domácnosti! Neřešte, že po cestě domů musíte ještě koupit něco na večeři. Bavte se o sobě, o svých zájmech a zážitcích. Prostě o tom, na co není většinou při běžném rodinném provozu tolik času. Jistě si toho pořád máte spoustu co říct.

Hádejte, co mám v plánu hned, jak přijede na návštěvu moje maminka, ochotná hlídací babička pro našeho synka?

 

Foto: http://www.freedigitalphotos.net/

2013.06.20 | Martina Limbergová | přečteno: 30184x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: vztahy; manželství; stereotyp

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Milostná přitažlivost

  Blízkost, kterou většina z nás zažívá s rodiči, ono vědomí bezpodmínečné lásky a pocitu bezpečí, který zažívám...
 
celý článek | Eva Štíbrová | 2016.07.24 | přečteno: 30097x

Flirt dance – neškodné posílení sebevědomí nebo zničující dřina s překvapivými výsledky?

  Je všeobecně známým faktem, že ženám tanec sluší a svědčí, leč o jeho prospěšnosti a pozitivních účincích ...
 
celý článek | Lucie Martináková | 2013.03.11 | přečteno: 30146x

Přirozené způsoby, jak podpořit růst vlasů

Krásné vlasy jsou předností každé ženy. Je proto důležité, abyste jim dopřála tu nejlepší péči, a to zejména pokud vám z...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.08.25 | přečteno: 30088x

lesní školky

Lesní školky - možnost kam dát své děti a zároveň budovat jejich imunitu a dovednosti ...
 
celý článek | Lenka Mašlaňová | 2013.04.05 | přečteno: 30099x
 

Portál pro ženy