reklama 5 v magazínu pro ženy

Nepřehlédněte

Máte problémy se svou krásou? Vyřešte je!

 
celý článek | Admin | přečteno: 30036x 2016.05.16

Jaký dárek pro muže vybrat?

 
celý článek | Lea Kubová | přečteno: 30258x 2021.10.13

Odhlučnění místností pro maximální pohodu. Co funguje?

 
celý článek | Admin | přečteno: 30140x 2019.06.20

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Čas letních párty se blíží, takto zazáříte na každé z nich

 
Čas letních párty se blíží, takto zazáříte na každé z nich

Pomalu se blíží období sluncem zalitých dní, dlouhých nocí a s nimi spojených letních párty. Pokud i vy máte v kalendáři poznamenaných několik letních večírků, můžete se nechat inspirovat našimi tipy na stylové outfity.

 

Co si obléci na letní párty? To závisí na několika faktorech. Půjdete rovnou z práce nebo budete mít čas zastavit se doma a převléknout se? Bude na párty i bazén? Půjde o grilovačku na zahradě nebo taneční párty v klubu? Jak se cítit během párty pohodlně, ale zároveň vypadat stylově? S našimi tipy se vám to určitě podaří.

Mini kabelka

Žádný outfit by nebyl kompletní bez stylové kabelky. Velké kabelky si nechte do práce, na párty zvolte malou kabelku ve stylu cross body, do které se vejdou všechny nezbytné drobnosti. Na Bibloo.cz najdete široký výběr kabelek přes rameno, které jsou dostupné ve více barevných provedeních. Jakou si vyberete? Tyrkysovou, korálovou nebo metalickou? Neváhejte využít Bibloo slevový kód, díky kterému zaplatíte při nákupu méně.

Stylová tečka v podobě brýlí

Sluneční brýle dokonale podtrhnou celý outfit. Pokud i vy hledáte nové brýle, klikněte na Vuch.cz, kde si momentálně můžete uplatnit i Vuch slevový kód. Kromě nadčasových brýlí, které budou in i o několik sezón, zde najdete i modely s barevnými skly, které jsou jako stvořené na léto. Sáhnete po růžových, modrých, žlutých nebo oranžových?

Plavky jako součást outfitu

Budete se moci během párty zchladit v bazénu? Co tak zakomponovat plavky rovnou do svého outfitu? Namísto letního trička si oblečte vrchní díl plavek a přes něj přehoďte vzdušné kimono nebo košili. Outfit můžete doplnit džínovými šortkami a sandály.

Maxi šaty

Maxi šaty v sobě spojují hned několik výhod - chrání před spálením větší část pokožky, jsou maximálně pohodlné a navíc vypadají výborně. Jednobarevné, proužkované, květinové, transparentní, možností je hodně. Výborně budou vypadat i maxi šaty s odhalenými zády.

Flitry

Flitry nejsou vyhrazeny jen na silvestrovské oslavy. Klidně si je oblečte i na párty v klubu. Minišaty s flitry a páskové sandály budou na letní párty to pravé ořechové. Zbytek stylingu ponechte v neutrálních odstínech, abyste nechali vyniknout šaty.

Dva v jednom

Pokud nemáte chuť vymýšlet, jak jednotlivé kousky navzájem zkombinovat, sáhněte po kombinaci krátkého topu a sukně nebo šortek a košile ve stejném vzoru. Jednoduchý a rychlý styling, který vás zachrání, když budete mít na přípravu jen pár minut.

Rozkvetlý styling

Květinový vzor vypadá dokonale na šatech, sukních i halenek, tak proč v něm nevyrazit i na letní oslavy? Dejte si pozor na velikost vzorů - větší vzory budou opticky přidávat kilogramy. Pokud si chcete opticky ubrat pár kilogramů, sáhněte raději po menších vzorech. Květinové šaty výborně doplní sandály na platformě v béžové nebo tělové barvě.

Overal

Nechce se vám stále dávat pozor na to, zda se vám nevyhrnují šaty nebo sukně? Oblečte si overal. Perfektně vypadají overaly se širokými kalhotami z lehkých, vzdušných materiálů. Celý outfit můžete doladit stylovým slaměným kloboukem.

Bílé šaty

Bílé šaty budou na letní párty jako stvořené. Perfektně vyniknou na opálené pokožce a navíc vám v nich nebude tak teplo jako v černých. Dolaďte k nim šperky ze žlutého nebo růžového zlata a metalické sandály na podpatku a můžete vyrazit.

 

2021.07.01 | Lea Kubová | přečteno: 30262x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda outfit oblečení trendy léto 2021 párty

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Dobře namaskované, dobře vyživené

Voní po ovoci, mandlích nebo kokosu a jejich obaly se vyžívají v jasných barvách. Masky na vlasy. Není to tak dávno, co ...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.06.06 | přečteno: 30161x

Zahrada v březnu a jedlá chryzantéma

S příchodem března dorazily paprsky sluníčka a snad už nás opustí aspoň v nížinách sníh i mrazíky a budeme se moci za...
 
celý článek | Vendula Králová | přečteno: 30051x

Mixování

  Takové to letní pití. ...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.06.08 | přečteno: 30195x

Vlasová kosmetika - zkuste přírodní produkty

Mít krásné a lesklé vlasy se sytou barvou a bez šedin je sen každé ženy. Toho lze dosáhnout barvami na vlasy, ale za ...
 
celý článek | Admin | 2017.07.04 | přečteno: 30121x
 

Portál pro ženy