Portál pro ženy >> Archiv
archiv
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.05.23 | přečteno: 30567x
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.21 | přečteno: 30582x
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.19 | přečteno: 30843x
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.18 | přečteno: 30567x
celý článek
| Admin | 2016.05.18 | přečteno: 30486x
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.05.16 | přečteno: 33161x
celý článek
| Admin | 2016.05.16 | přečteno: 30504x
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.15 | přečteno: 31140x
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.12 | přečteno: 30662x
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.09 | přečteno: 30705x
Archív článků
Oprašte své jazykové znalosti před dovolenou!
Angličtina jako nezbytnost My Češi jsme sice přeborníky v umění domlouvat se způsobem „rukama – nohama“, moderní doba si ale žádá své. A protože se angličtina už dávno stala samozřejmostí, na letišti, v restauraci či na pláži není nikdy na škodu porozumět byť jen základním frázím, umět slušně pozdravit, poděkovat či se zeptat na cestu. Taková zna...Seriál o grilování: 8. díl – Grilovaná zelenina jako zpestření i hlavní chod
Zelenina je zdravá, dokáže odlehčit jídlo a dodat tělu potřebnou vlákninu, proto by u grilovací hostiny neměla chybět. Kromě zmiňované oblohy nebo třeba zeleninového salátu existuje spousta možností, jak ji připravit chutně i přímo na svém grilu. Nebojte se experimentovat a zkoušet různé druhy zeleniny. Možná tak objevíte dosud neznámé chutě, které si zamilujete. Ja...Vyhrajte román Možná v jiném životě
Americká spisovatelka Taylor Jenkins Reid je uznávanou autorkou nejen v Los Angeles, kde žije, ale i jinde ve světě. Její román Možná v jiném životě se stal v USA bestsellerem, který doporučují časopisy věhlasných názvů jako People, Glamour, US Weekly a Cosmopolitan. O čem kniha je? Možná v jiném životě Hannah Martinové je devětadvacet a stále ještě netuš...Seriál o grilování: 7. díl – Grilujeme ryby a mořské plody
Jaké ryby se grilují? Ugrilovat se dá prakticky jakákoliv ryba, záleží na vaší chuti. Nejčastěji se připravují pstruzi, makrely, lososi, tuňáci nebo tresky, ale určitě si pochutnáte například i na sardinkách, candátu, pražmě, mořském vlku nebo kaprovi. Menší ryby, jako jsou sardinky, pstruzi nebo makrely, je nejlepší grilovat vcelku, aby se jejich maso nerozpadalo. Tomu zabrání ...Rána jsou studená. Nezapomeňte se obléci
První možností jsou stylové dámské svetry, které dnes patří mezi ideální jarní outfit. A to nejenom na ráno, ale i chladnější večer. Hitem by měla být především kvalita kombinovaná se zajímavými barvami a vzory. Pokud něco aktuálně dominuje, potom to jsou: · Světlejší barevné odstíny ·  ...Domácí med ze smrkových výhonků - vůně, chuť a síla přírody
Jarní léčivá síla smrku Léčivá síla smrkových výhonků, ale také šišek a pryskyřice je v lidovém léčitelství známá už dlouhá léta. Vždyť smrková silice je hojně využívaná v aromaterapii, kde se aplikuje formou inhalací, koupelí nebo masáží. Blahodárně působí na dýchací cesty, usnadňuje rozpouštění hlenu a tím i jeho vykašlávání. Vysoký ob...Máte problémy se svou krásou? Vyřešte je!
Mějte krásné vlasy V první řadě začneme vašimi vlasy. Pokud s nimi nejste spokojena, doporučujeme používat: · Kvalitní šampony · Kondicionéry · Různé kúry a balzámy K vlasům se však může vázat i...Seriál o grilování: 6. díl – Jak správně grilovat maso?
Jaké maso se hodí na gril? Dá se říct, že skoro všechno, pokud je kvalitní a čerstvé. Samozřejmě čím libovější je, tím bude pokrm zdravější. Ale zase je potřeba vybírat takové, které není příliš suché nebo tuhé. Z vepřového masa je nejlepší krkovička, kotleta, panenka nebo žebra, naopak třeba kýta vhodná vůbec není, protože je hodně suchá. I plynový gril s&nbs...Seriál o grilování: 5. díl – Jak grilovat zdravěji?
Přímé vs. nepřímé grilování Největším problémem, co se týká rizika vzniku rakovinotvorných látek, je odkapávání tuku a šťávy z připravovaných pokrmů na žhavé uhlíky a do plamenů. Tam se tuk vznítí a vytvoří kouř plný škodlivých látek, které se pak usadí na grilovaných potravinách. Tomu se dá zabránit metodou nepřímého grilování, kdy se nejdříve rozpálí ...Seriál o grilování: 4. Díl – Jaké pomůcky z vás udělají mistra u grilu?
Správné palivo Palivo je hned po grilu tím nejdůležitějším, to je jasné. Bez něj prostě nic neugrilujete. Záleží ale na typu vašeho přístroje. U elektrického grilu nemusíte nic shánět, jen ho zapojíte do elektrické zásuvky. K plynovému grilu potřebujete bombu s propan-butanem, tu seženete u prodejců plynových lahví nebo i větších prodejců grilů. Ideální je velikos...stránka:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248