Portál pro ženy >> Archiv
archiv
celý článek
| Admin | 2016.05.24 | přečteno: 30030x
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.24 | přečteno: 30178x
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.05.23 | přečteno: 29999x
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.21 | přečteno: 30044x
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.19 | přečteno: 30171x
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.18 | přečteno: 30061x
celý článek
| Admin | 2016.05.18 | přečteno: 29993x
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.05.16 | přečteno: 30477x
celý článek
| Admin | 2016.05.16 | přečteno: 29987x
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.15 | přečteno: 30053x
Archív článků
Problémy v ložnici? Poradíme, jak je vyřešit
Pokud se komplikace týkají velikosti přirození vašeho partnera, není třeba zoufat. Hledáte-li cesty, jak zvětšit mužskou pýchu, existuje hned několik celkem osvědčených a hojně využívaných postupů. Pokud se na ně podíváme konkrétněji, potom je třeba říci, že velmi často jsou používány: · Tahové extendery · ...Seriál o grilování: 9. díl – Sladké dezerty připravené na grilu
Lahodné ovoce z grilu Ovoce chutná skvěle čerstvé i jako součást tepelně upravených dezertů, ať už jsou to třeba pudinkové poháry nebo buchty. Při grilování se však na ovoce často zapomíná. Přitom právě tak se dají připravit opravdu netradiční pochoutky, kterými ohromíte rodinu i přátele. Grilovat se dá mnoho druhů ovoce, například jablka, hrušky, jahody, broskve, nek...Oprašte své jazykové znalosti před dovolenou!
Angličtina jako nezbytnost My Češi jsme sice přeborníky v umění domlouvat se způsobem „rukama – nohama“, moderní doba si ale žádá své. A protože se angličtina už dávno stala samozřejmostí, na letišti, v restauraci či na pláži není nikdy na škodu porozumět byť jen základním frázím, umět slušně pozdravit, poděkovat či se zeptat na cestu. Taková zna...Seriál o grilování: 8. díl – Grilovaná zelenina jako zpestření i hlavní chod
Zelenina je zdravá, dokáže odlehčit jídlo a dodat tělu potřebnou vlákninu, proto by u grilovací hostiny neměla chybět. Kromě zmiňované oblohy nebo třeba zeleninového salátu existuje spousta možností, jak ji připravit chutně i přímo na svém grilu. Nebojte se experimentovat a zkoušet různé druhy zeleniny. Možná tak objevíte dosud neznámé chutě, které si zamilujete. Ja...Vyhrajte román Možná v jiném životě
Americká spisovatelka Taylor Jenkins Reid je uznávanou autorkou nejen v Los Angeles, kde žije, ale i jinde ve světě. Její román Možná v jiném životě se stal v USA bestsellerem, který doporučují časopisy věhlasných názvů jako People, Glamour, US Weekly a Cosmopolitan. O čem kniha je? Možná v jiném životě Hannah Martinové je devětadvacet a stále ještě netuš...Seriál o grilování: 7. díl – Grilujeme ryby a mořské plody
Jaké ryby se grilují? Ugrilovat se dá prakticky jakákoliv ryba, záleží na vaší chuti. Nejčastěji se připravují pstruzi, makrely, lososi, tuňáci nebo tresky, ale určitě si pochutnáte například i na sardinkách, candátu, pražmě, mořském vlku nebo kaprovi. Menší ryby, jako jsou sardinky, pstruzi nebo makrely, je nejlepší grilovat vcelku, aby se jejich maso nerozpadalo. Tomu zabrání ...Rána jsou studená. Nezapomeňte se obléci
První možností jsou stylové dámské svetry, které dnes patří mezi ideální jarní outfit. A to nejenom na ráno, ale i chladnější večer. Hitem by měla být především kvalita kombinovaná se zajímavými barvami a vzory. Pokud něco aktuálně dominuje, potom to jsou: · Světlejší barevné odstíny ·  ...Domácí med ze smrkových výhonků - vůně, chuť a síla přírody
Jarní léčivá síla smrku Léčivá síla smrkových výhonků, ale také šišek a pryskyřice je v lidovém léčitelství známá už dlouhá léta. Vždyť smrková silice je hojně využívaná v aromaterapii, kde se aplikuje formou inhalací, koupelí nebo masáží. Blahodárně působí na dýchací cesty, usnadňuje rozpouštění hlenu a tím i jeho vykašlávání. Vysoký ob...Máte problémy se svou krásou? Vyřešte je!
Mějte krásné vlasy V první řadě začneme vašimi vlasy. Pokud s nimi nejste spokojena, doporučujeme používat: · Kvalitní šampony · Kondicionéry · Různé kúry a balzámy K vlasům se však může vázat i...Seriál o grilování: 6. díl – Jak správně grilovat maso?
Jaké maso se hodí na gril? Dá se říct, že skoro všechno, pokud je kvalitní a čerstvé. Samozřejmě čím libovější je, tím bude pokrm zdravější. Ale zase je potřeba vybírat takové, které není příliš suché nebo tuhé. Z vepřového masa je nejlepší krkovička, kotleta, panenka nebo žebra, naopak třeba kýta vhodná vůbec není, protože je hodně suchá. I plynový gril s&nbs...stránka:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237