newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

ZPOVĚĎ: Hanka Č. „Ano, jde to!“

 
ZPOVĚĎ: Hanka Č. „Ano, jde to!“

 

Od dětství jsem dělala asi všechny sporty, které existují - od plavání, přes volejbal, po lyže. Byla jsem zkrátka živé dítě, pubeťačka plná energie a nějak mě to drží dodnes. Přes to všechno sportování a pohyb si nevzpomínám ani na část svého života, kdy bych se cítila hubená, dokonce mě začaly trápit otoky a celulitida.

 

Osobně nevěřím všem těm webům, které hlásají „16 kilo za 4 týdny, stačí sedět doma a pít hubnoucí drink“. Takže jsem hledala něco inteligentního. Nejsem ani zastánce farmacie, proto jsem pátrala po přírodních produktech. Musím říct, že vyznat se v té spleti dá vážně zabrat.

Vyzkoušel jsem kdeco, sportovní produkty HCA, které zabraňují „žravým“ náladám, tabletky proti chuti k jídlu a tak různě. Všechno mi ale přišlo hrozně na sílu a necítila jsme se potom příliš dobře.

Upřímně musím říct, že nakonec mi nejvíc pomohla kamarádka, která mi darovala zbytek QUICK DREN tabletek. Říkala, že je to pár bylinek, pampeliška a minerálů a že tím nemůžu nic pokazit. Ona s nimi byla maximálně spokojená, tak že prý když tak objednáme společně balík.

Měla pravdu. Na rozdíl od předchozích zkušeností, tady jsem nectila žádný „nátlak“ na mé tělo. Asi jsem na tyhle věci citlivější, ale tenhle doplněk stravy mi vážně vyhovuje. Do nedávna jsem vůbec netušila, že můžu mít problém se zadržováním vody. Náhodnou jsem se měřila na váze, která tohle umí poznat a zjistila jsem, že jsem víc z vody, než z masa a kostí :-D

Jak jsem si hledala nějaké povídání a reference o QUICK DREN, dočetla jsem se, že se jedná o jeden z nejúčinnějších přípravků při potížích se zadržováním vody, napomáhá totiž odvodňování. Možná proto mi přirozeně od začátku vyhovoval.

S kamarádkou kupujeme v obchodě www.lekarnaproradost.cz a jsem ráda, že o nich můžu napsat a pochválit je tady, na Portálu pro ženy, protože jsou tam skvělí lidé a myslím, že si to zaslouží :-)

V dnešní době internetu člověk neví, komu věřit, každý si může napsat, co chce, takže tohle beru jako vstřícný krok ode mě, protože jim patří velký dík.

Přeju všem hodně štěstí a pohodové dny!

Hanka Č.

 

2013.04.15 | přečteno: 30108x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: zdraví; krása; zpověď; ze života

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Veronika (29 let): Tchyně nás tlačí do dalšího dítěte

Mám hodného manžela, tříletého syna, vysněný dům, i když s velkou hypotékou, vlastně nám nic nechybí. Bohužel mi ale tot...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.06.08 | přečteno: 30204x

Jana (36): Měla by dcera doma pomáhat?

S manželem se nemůžeme shodnout na výchově naší dcery. Od malička byla jeho princeznou, která si ho uměla omotat kolem p...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.09.16 | přečteno: 525x

Soutěž o pobyt v jedinečném smarthotelu Nezvalova archa v Olomouci

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výherci Petrovi P.! Ostatním děkujeme za účast a budeme držet pěsti v dalších sou...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2021.01.22 | přečteno: 30153x

Trend ovocného smoothie

Smoothie ocení ti, kteří se chtějí zdravě stravovat, ale zápasí s nedostatkem času. Mimo to, že nápoj smoothie zajistí p...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2018.08.23 | přečteno: 30150x
 

Portál pro ženy