newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Womanizer - váš jedinečný hravý společník

 
Womanizer - váš jedinečný hravý společník

Asi jste už slyšeli známé pořekadlo o tiché vodě, která omílá břehy. Ať už mu věříte, souhlasíte s ním, nebo nikoliv, tajemstvím mnoha spokojených a dlouholetých soužití je právě pestrý milostný život, který ale ještě není třeba dávat na odiv navenek. Hravost, chuť objevovat a zkoušet nové způsoby, jak uspokojit sebe i partnera, jsou zkrátka klíčové aspekty všestranně zdravého vztahu. A neplatí to zdaleka jen pro mladší generace.

 

Sex a erotika jsou zdravou součástí života

Erotické prádlo a různé další pomůcky nás přirozeně vzrušují a umí jak zintenzivnit sexuální prožitek, tak oživit naši chuť do života a zlepšit tak postoj k němu jako takovému. Vždyť například přírodní afrodiziaka užívalo lidstvo odnepaměti a jejich obliba nikterak neklesá ani dnes. Všechny tyto prostředky dokáží okořenit milostný život, ať už jsou spolu partneři pár měsíců nebo dlouhá léta. Umožní objevit nové způsoby vzrušení a milování, což je pro vztah velmi důležité. Stereotyp, šeď a nuda v posteli bývají totiž nejčastějším důvodem sexuálního odloučení, které je jen cestou k tomu, že jeden z partnerů dříve nebo později začne hledat povyražení jinde. Sex je prostě zdravá součást našeho života a jednou ze základních životních potřeb. Přináší nám uvolnění, zbavuje nás stresu, nabíjí nás energií. Erotické hračky a nové techniky proto nesporně patří do každé ložnice. Vždyť přece „kdo si hraje, nezlobí!“.

 

Womanizer strčí do kapsy všechny hračky

V dnešní době nabízí trh tak širokou škálu různých sexuálních pomůcek, že má jeden problém vyznat se v nich. Kromě vlivu na naše libido mají některé i funkci zdravotní – sem patří například venušiny kuličky, díky kterým si ženy udržují ve formě pánevní dno zejména po prodělaných těhotenstvích a porodech. Mezi nejoblíbenější hračky však pořád patří vibrátory různých tvarů, velikostí, materiálů a funkcí, které ozvláštní jak hrátky ženy samotné, tak obou partnerů.

Revolucí ve světě erotických pomůcek, která přišla do Čech na sklonku minulého roku, je Womanizer Pro. Jedná se o naprostou novinku, kterou by mnohé ženy nejraději vyměnily za všechny hračky, které už mají doma. Womanizer není pravým vibrátorem, ale je založen na bezdotykové stimulaci ženského klitorisu pomocí speciální sací technologie a tlakových vln v osmi různých stupních. Díky tomu umožňuje prožít v krátké době velmi intenzivní a mnohonásobné orgasmy, které nejsou srovnatelné s žádným jiným způsobem stimulace, ať už při masturbaci či orálním sexu. Při jeho použití navíc nedochází k předráždění klitorisu a následným nepříjemným pocitům nebo bolestivým stavům. Můžete si tedy užívat znovu a znovu, a to pohodlně stiskem jednoho tlačítka! Použití Womanizeru Pro je tiché, diskrétní a jeho tvar je přizpůsoben snadnému držení. Spolehlivě zpestří nejen ženské chvilky, ale i milostnou předehru, a dokonale tak ženu připraví na další hrátky. Vlny kladných recenzí svědčí o zaručené spokojenosti žen i jejich partnerů. Velkým plusem, který ocení zejména dámy, je i fakt, že se Womanizer Pro nabízí hned v několika líbivých barvách a designech, jejichž součástí jsou krystaly SWAROVSKI®. Je tedy jen otázka vkusu, který nakonec pozvete do vaší ložnice. 

 

              

 

Ideální dárek pro oba

Pokud s partnerem přemýšlíte, jak strávíte svátek sv.Valentýna a která hračka přibude do vašeho tajného šuplíku, přečtěte si hromadu kladných hodnocení a objednejte si Womanizer Pro ještě dnes. Vyšší pořizovací cena – v ČR kolem sedmi tisíc korun – je patrně jedinou překážkou, která by váš záměr mohla na moment zbrzdit. Naprostá většina párů však uvádí, že Womanizer za tuto cenu rozhodně stojí, a lituje, že s jeho pořízením tak dlouho otálela. Za zcela bezkonkurenční ceny nyní produkty z řady Womanizer a Womanizer Pro zakoupíte v zákazníky ověřeném eshopu e-kondomy.cz. Womanizer Pro je dodávám v takto diskrétním balení spolu s dalším příslušenstvím - náhradní stimulační hlavicí z lékařského silikonu, návodem k použití, USB nabíječkou a praktickým pouzdrem.

                                 

                                                                      

Máte už s Womanizerem zkušenost? Podělte se pod článkem.

 

2016.02.08 | Štěpánka Černá | přečteno: 30331x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Womanizer Womanizer Pro erotické hračky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Kompozitní a keramické fazety „no prep” bez broušení zubů

Mezi moderní stomatologické metody umožněné vývojem nových materiálů a technologií patří i stále vyhledávanější zubní fa...
 
celý článek | Lea Kubová | 2020.02.24 | přečteno: 30613x

Moje závislost

Napůl zalepené oči, vlasy jako vrabčí hnízdo, noční košili ještě na sobě, ale v rukou třímám hrneček a z ně...
 
celý článek | Meridene | 2014.04.14 | přečteno: 30024x

Sportujte i v zimě s funkčním oblečením pro dámy!

  Zima už sice klepe na dveře, ale to není důvod k tomu, abychom se my ženy vzdávaly našich sportovních...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.12.16 | přečteno: 30624x

Jak o suchou pleť pečovat v zimě

  Je vaše pleť suchá celoročně? Pak se vám pravděpodobně s přicházející zimou začne na tváři objevovat ještě...
 
celý článek | Barbora Juřeníková | 2015.12.20 | přečteno: 30047x
 

Portál pro ženy