newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Splňte si sen o dlouhých a hustých řasách se sérem No. 1 Lash

 
Splňte si sen o dlouhých a hustých řasách se sérem No. 1 Lash

Magicky dlouhé, husté, ale přitom přirozené řasy jsou snem každé ženy. Výrazné řasy opticky zvětší oči a zajistí svůdný pohled. Působí také jaké symbol zdraví a sebevědomí. Objemné řasy mohou být skutečností, stačí jen používat vysoce efektivní sérum pro růst řasů No. 1 Lash od Di Angelo Cosmetics. Rodinná firma toto sérum, které je již bestsellerem, sama vyrábí.

 

Unikátní sérum No. 1 Lash je jednička na trhu

Sérum pro růst řas No. 1 Lash je na trhu již více než 14 let a stalo se jedním z nejprodávanějších produktů. Sérum je na přírodní bázi a jeho první výsledky lze pozorovat už přibližně za 4 týdny. Nárůst je pozvolný a maximálního efektu je dosaženo po cca 3 měsících pravidelné aplikace. Během několika týdnů si můžete všimnout, že se řasy se prodloužily o 4 až 7 milimetrů. Budou nejen delší, ale i hustější, pevnější, pružnější a tmavší.

V čem se skrývá tajemství séra

Tajemství séra spočívá v jeho unikátním složení, které zlepšuje mikrocirkulaci krve a dodává živiny a energii přímo ke kořínkům řas. Sérum obsahuje účinnou směs 4 silně koncentrovaných nanopeptidů a dalších aktivních pečujících látek, které řasy posílí, podpoří zdravý růst a zabraňují lámání.

Sérum výrazně prodlužuje i růstovou fázi a oddaluje tak dobu, kdy řasa přirozeně vypadne. Růst začnou i jemné řasy, které dosud nebyly vidět.

Jednoduché použití

Aplikace séra je velmi jednoduchá. Stačí po dokonalém odlíčení 2krát denně aplikovat malé množství séra podél linie horních i dolních řas, přesně do míst, kam si ženy líčí linku. Díky pěnovému aplikátoru je nanesení rychlé a přesné, takže jej lze snadno začlenit do večerní pečující rutiny.

Sérum skvěle funguje i na obočí a je vhodné i pro alergiky. Nezpůsobuje jakékoli zarudnutí očního okolí, naopak. Peptidy omladí pokožku víček, nastartují tvorbu nového kolagenu a zjemňují drobné vrásky.

Jedno balení vydrží na 5 až 6 měsíců pravidelného používání.

Že sérum skutečně skvěle funguje, potvrzují tisíce spokojených klientek po celém světě. Dopřejte si ho také! Sérum je i skvělý tip jako dárek pod stromeček pro kteroukoli ženu.

Více informací a další produkty najdete na webových stránkách www.diangelocosmetics.cz.

Video k séru na řasy ke shlédnutí zde: https://bit.ly/3ZUkoIi

 

2024.10.03 | Nina Albertová | přečteno: 199x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: kosmetika krása řasy sérum Di Angelo

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Zlozvyky, za které se nemusíte omlouvat

Každý máme nějaký svůj zlozvyk nebo zlozvyky. Obvykle komplikují život nám samým či našemu okolí. Co se dá o zlozvycích ...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.12.09 | přečteno: 30509x

Netradiční využití ústní vody

Ústní voda je skvělý přípravek, který vás dokáže zbavit nepříjemného zápachu z úst a dokonale očistit vaše zuby od veške...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.07.17 | přečteno: 30555x

Naučte se, jak správně vybrat nové bydlení a na co si dát pozor

Hledáte nový byt, který bude větší a ve správné lokalitě se vším potřebným? V takovém případě se vám mohou hodit následu...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.06.01 | přečteno: 30523x

Domluvte si rande se svým manželem

V každém vztahu jednou přijde čas, kdy romantické schůzky vystřídá běžný společný život. Občas ale nezaškodí narušit ho ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2013.06.20 | přečteno: 30649x
 

Portál pro ženy