newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Soutěž o originální plakát k narození miminka

 
Soutěž o originální plakát k narození miminka

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výhercům Lucii K., Zdeňce p. a Miroslavu C.! Ostatním děkujeme za účast a budeme držet pěsti v dalších soutěžích.

 

Narození dítěte je velkou událostí, která jeho rodičům změní život. Pamatujete si kromě data i čas narození svého dítěte a jeho míry? Já ano a věřím, že to stejně mají i ostatní rodiče. A pokud své miminko teprve očekáváte, jistě se i vám tento údaj vryje do paměti. Tak proč si tyto pro rodiče tak důležité údaje nezvěčnit? Připomínejte si vzácnou chvíli zrození něžným plakátem s údaji vašeho miminka, kterým si můžete vyzdobit svůj domov.

Plakát s údaji narození miminka z Kindy.cz je originální a krásnou připomínkou okamžiku, který dal nový rozměr vašemu životu. Jemné a velmi vkusné kresby probouzí něžné vzpomínky na ten uzlíček štěstí, který jste tehdy poprvé drželi v náručí. Při každém pohledu na obraz na zdi se tak alespoň letmo vrátíte ve vzpomínkách. Plakátem si můžete vyzdobit dětský pokoj, ložnici nebo obývací pokoj, všude se bude dobře vyjímat.

Jak si vytvořit svůj plakát k narození miminka?

Samotné vytvoření plakátu je velmi jednoduché a intuitivní, vytvoříte si jej podle svého vkusu. Na stránce Kindy.cz zadáte údaje o svém dítěti, tedy jeho jméno, datum a čas narození a také jeho porodní váhu a míru. Poté si vyberete z několika desítek návrhů ilustraci tu, která se vám nejvíce líbí. Dále zvolíte barevné pozadí a přizpůsobíte si typ písma, kterým budou na plakát vepsány údaje o vašem dítěti. Na výběr máte z různých velikostí plakátů, od menšího rozměru 21x30 cm až po velký formát 70x100 cm. Pokud však potřebujete nějaký jiný unikátní rozměr, i to je možné domluvit. A to je vše, během chviličky můžete odeslat svou objednávku.

Originální dárek pro vaše blízké

Narodilo se dítě někomu ve vašem okolí? Plakát z Kindy.cz je i skvělým dárkem k narození miminka pro vaše blízké. Plenky nebo oblečení jsou sice praktickým darem, ale rodiče budou určitě víc potěšeni a dojati takovýmto originálním dárkem. A stejně tak můžete obdarovat prarodiče svého dítěte plakátem s údaji jejich vnoučete. Jistě si jej také rádi a s pýchou pověsí na zeď. Nebo hledáte hezký dárek teprve pro nastávající rodiče? I tady je plakát k narození miminka ideální volbou. V nabídce totiž nechybí ani dárkové poukazy. Budoucí rodiče si tak sami vytvoří svůj plakát, až se jim jejich děťátko narodí.

Soutěž s Kindy.cz o plakáty narození miminka

Ve spolupráci s Kindy.cz jsme si pro vás připravili soutěž o tyto krásné plakáty. Tři z vás vyhrají plakát k narození miminka s rozměry 30x40 cm. Vytvoříte si jej podle sebe a zdarma jej dostanete až domů. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí při losování.

Soutěžní otázka:

Z kolika standardních rozměrů plakátů můžete vybírat?

a) 2

b) 4

c) 6

 

Nápovědu pro správnou odpověď najdete třeba tady.

Svou odpověď posílejte na adresu soutez@portalprozeny.cz a to nejpozději do středy 9.2. 2022. Do předmětu zprávy napište "kindy". Přejeme hodně štěstí!

 


 
2022.01.19 | Martina Limbergová | přečteno: 30226x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž miminko Kindy.cz plakát narození dítěte mateřství rodiče

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Kam s nimi?

Když kamarádky přijdou s otázkou: „Kam dáte děti na kroužek?“, okamžitě se ve mně probudí má malá noční m...
 
celý článek | Beáta Matyášová | 2014.01.08 | přečteno: 30177x

Mezi námi děvčaty

Tak nějak tuším, že to zažila většina z nás, žen. Zjistíte to, když se myšlenkami vrátíte do dětství. Do časů, kdy ma...
 
celý článek | Barbora Minaříková | 2013.04.18 | přečteno: 30066x

Erotická masáž pro ženy – zážitek pro odhodlané

Drahé dámy, následující článek je určen především vám. Ale pánové ho rozhodně nemusí přeskakovat, možná že se i vy dozví...
 
celý článek | Nina Albertová | 2023.01.03 | přečteno: 30518x

VANQUISH

Revoluční novinka mezi metodami neinvazivního hubnutí a odbourávání podkožního tuku na břiše. Přístroj VANQUISH využí...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.03.25 | přečteno: 30303x
 

Portál pro ženy