newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Cestou necestou aneb čím se letos vydáme na dovolenou?

 
Cestou necestou aneb čím se letos vydáme na dovolenou?

Blíží se léto a s ním i plánování letní dovolené. Už máte představu, kam byste se tento rok chtěli vydat? A pokládáte si otázku, čím na cestu vyrazit? Proto vám přinášíme hned několik tipů na skvělou letní dovolenou s různými dopravními prostředky.

 

Autem

Ať už je velké nebo prostorově úsporné. S autem se dá vyjet na velmi pohodovou dovolenou. Možností je hned několik. Můžete volit cestu po České republice. Šumava, Krkonoše, Jeseníky nebo třeba Adršpach? Naše krásná země skrývá mnoho skvostů, které rozhodně stojí za to vidět. Autem se však dá dojet i do zahraničí, i k moři. Je libo Chorvatsko, Itálie, anebo Bulharsko? A co takhle Maďarsko a jejich termální lázně? Pokud to stav vašeho vozidla dovolí, neváhejte a už nasedejte do auta!

Letem světem

Další variantou na příjemnou dovolenou je let letadlem. I když je to poměrně finančně náročnější, přináší tato volba znatelně vyšší komfort. Vydejte se například na cestu po těch nejkrásnějších plážích světa. Ty najdete třeba na Seychelách, Havaji, ale i v Jihoafrické republice, Thajsku, Kanadě, Brazílii či Austrálii. Stačí si vybrat místo, které se vám nejvíce zamlouvá.

Na kole

Pokud milujete adrenalin, vězte, že taková dovolená vám ho přinese tolik, že budete až přesyceni. Sbalte na záda stan, spacáky a vyrazte za dobrodružstvím. Na kole se dá dojet na spoustu opravdu krásných míst. Záleží jen na tom, kolik odvahy a energie v sobě najdete.

 

Vlakem

Ano, i vlakem se dá jet na perfektní dovolenou. A přitom si užijete i spoustu legrace. Ptáte se jak to? No třeba i proto, že České dráhy smyslem pro humor přímo přetékají. Tak hurá na cestu.

Karavanem

Karavan – skvělá volba pro ty, co chtějí zabít hned dvě mouchy jednou ranou. Jak se vám to podaří? No přeci jednoduše. Ložnici, kuchyň i toaletu si totiž vezete s sebou. A to na každém ujetém kilometru. To se vyplatí, že?

Dodávkou

Že dodávky jsou řešením pouze v případě stěhování nebo převozu věcí z bodu A do bodu B? Mýlíte se. Napadlo vás někdy dodávkou vyjet na dovolenou? Vezměte partu kamarádů. Naskládejte do dodávky všechny potřebné a třeba i nepotřebné věci na cestu. Třeba i matrace. A vydejte se na cestu plnou zábavy. Na vodu nebo k vodě na ryby? Třeba i na konec světa, když tam zvládnete dojet. Dodávky nabízejí jak spoustu prostoru, tak i určitého komfortu. Že žádnou nevlastníte a ani nikoho takového neznáte? Nevadí. Využijte půjčovnu dodávek Praha nebo půjčovnu dodávek Zlín. Jejich služba zapůjčení je nabízena nepřetržitě 24 / 7. Navíc se o všechno postarají a zařídí. A to s úsměvem na rtech. Chcete „hodně muziky“ za málo peněz? Tak tohle je řešení pro vás jako vyšité!

 

 

Tak co? Jakou variantu zvolíte letošní léto?

 

 

2019.05.14 | Hana Grmelová | přečteno: 30061x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: dovolená cesta zážitky dopravní přostředky půjčovna dodávek

 
archiv

Nejzajímavější články

 

POLE DANCE JE SEXY A DOSTANE VÁS DO FORMY!

Pryč jsou ty doby, kdy se tanec na tyči objevoval jen ve striptýzových klubech a tančící dívky byly považovány za prosti...
 
celý článek | Tereza Nechvílová | 2019.05.13 | přečteno: 30083x

Grilovaný losos – vynikající zdravá dobrota z elektrického grilu Muurikka Smoker

Losos je považován za lahůdku a bezpochyby právem. Jedla jsem ho již v mnoha úpravách, ale až ta poslední mne skutečn...
 
celý článek | Lea Kubová | 2014.12.03 | přečteno: 30326x

Proč je důležité mít cestovní pojištění při každé cestě do zahraničí?

Chystáte se na pracovní cestu do zahraničí nebo s rodinou na dovolenou? V obou případech budete „balit&ldq...
 
celý článek | Admin | 2015.09.29 | přečteno: 30056x

Vybíráme pracovní stůl do kanceláře. Co by mu rozhodně chybět nemělo?

V současné době není žádnou výjimkou, že zaměstnaní lidé pracují z domu na tzv. home office. Je to výhodné pro zaměstnav...
 
celý článek | Lea Kubová | 2022.11.03 | přečteno: 30179x
 

Portál pro ženy