newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Snubní prstýnek není jen šperkem

 
Snubní prstýnek není jen šperkem

 

Výběr snubních prstenů je jeden ze stěžejních úkolů, který všechny budoucí manžele čeká ještě před svatbou. A není to úkol jednoduchý. Stojí spoustu času, ale vyplatí se věnovat mu dostatek pozornosti. Mnohdy dokáže skutečně prověřit pevnost partnerského vztahu.

 

 

Protože snubní prstýnky nejsou jen ledajaké šperky, ale mají daleko hlubší význam, je třeba, aby do posledního detailu splňovaly představu obou partnerů. Jedině tak budou moci skutečně vyjadřovat jejich společné pouto, které se chystají zpečetit manželským slibem.

 

Snubní prsteny bílé zlato x žluté zlato?

 

Moderní doba nám všeobecně otvírá nové možnosti a není tomu jinak ani v případě šperků. Ať už máme na mysli volbu materiálu, barvy, vzoru nebo osazení zirkony, brilianty apod. Nejžádanějším kovem pro výrobu snubních a zásnubních prstenů je dnes jednoznačně bílé zlato, velmi populární a opravdu zajímavá je také varianta kombinování bílého a klasického žlutého zlata. Trh nabízí snubní prsteny v mnoha kolekcích, ať už v těch klasických, léty prověřených, nebo moderních, přesně podle posledních trendů. Cenová kategorie se podobně jako vše ostatní také odvíjí od přání zákazníka, počínaje tzv. economy kategorií a konče exklusivními kousky osazenými diamanty.

 

   

   

 

 

Tou nejrozsáhlejší kolekcí snubních a zásnubních prstenů v České republice, která skýtá přes 3000 modelů, se pyšní Svět snubních prstenů. Ve čtyřech kamenných prodejnách v Praze jsou k vidění opravdu všechny tyto snubní prstýnky, které zkušený personál všem svým zákazníkům rád půjčí k vyzkoušení přímo na ruku, a samozřejmě i odborně poradí. Díky vlastní produkci, která započala svou tradici již v roce 1930, nabízí toto zlatnictví svým klientům skutečné skvosty s nezaměnitelným designem a v nejvyšší možné kvalitě provedení, na jejichž vzniku se navíc mohou sami podílet. Při výběru si mohou sami navolit barevné kombinace, navrhnout vzorování nebo přijít s vlastní představou, jak by měl jejich prsten vypadat. Získají tak jedinečný a originální šperk, který je bude provázet každým dnem po celý život. To vše navíc za velmi příjemné ceny, které potvrzuje i celá řada kladných referencí. Přesvědčit se můžete sami!

 

Zásnubní prsteny

 

Víte, že zásnubní prsten s briliantem je považován za symbol nezničitelnosti partnerského vztahu? Která žena by o něj nestála… Aby bylo dosaženo vysoké kvality briliantových prstenů a přitom byla zaručena cenová dostupnost, navázala firma obchodní vztahy přímo s centrem antverpských diamantových brusíren. Tím je možné docílit velice příznivých cenových relací a překrásný briliantový zásnubní prsten tak můžete pořídit za neuvěřitelnou  cenu kolem 9000 Kč.

 

  

 

 

Vřele doporučuji navštívit některou z prodejen Světa snubních prstenů během dní otevřených dveří, čekají na vás velmi zajímavé akce a slevy! Svátek svatého Valentýna se blíží… Vypravte se tam proto ještě dnes!

 

 

Zdroj: http://www.svetsnubnichprstenu.cz

 

2015.02.03 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30532x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: snubní prsteny snubní prstýnky zásnubní prsteny snubní prstýnky bílé zlato

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Umět cizí jazyk na jedničku

Když čtete tento titulek, co se vám asi tak vybaví. Skutečná znalost jazyka nebo ohodnocení ve škole? Dostávat jedničky ...
 
celý článek | Lea Kubová | 2020.10.29 | přečteno: 30671x

Obtíže při menstruaci? Pryč s nimi.

Nafouknuté bříško, že nemůžete dopnout kalhoty, natož sedět u stolu a pracovat? Návaly horka? Křeče, že si připadáte ...
 
celý článek | Mgr. Petra Králová | 2014.04.06 | přečteno: 30370x

Recenze knihy Smrtelný hřích: Násilí na dětech je nejhorším zločinem

Markéta Harasimová vydala letos na jaře další novinku s názvem Smrtelný hřích. Tentokrát jde o psychologický román, kter...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2021.07.22 | přečteno: 30782x

Jak drahé je (vám) lyžující dítě? Drahošovi, Úsporňákovi a Myslíkovi nakupují vybavení na hory

Chystáte se na hory a vzdycháte nad seznamem toho nejnutnějšího, co musíte potomkovi na hory obstarat. Je to dlouhé čten...
 
celý článek | Admin | 2019.11.26 | přečteno: 30366x
 

Portál pro ženy