newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Pozvánka: MAMINY CUP 2013

 
Pozvánka: MAMINY CUP 2013

„MAMINY CUP 2013“ je třetí ročník jedinečného festivalu sportu a zdravého životního stylu maminek v České republice. Letos vás, milé maminky, zveme dne 22. června 2013 do Sportovních areálů města Kladna!

 

 

„MAMINY CUP 2013“ je třetí ročník jedinečného festivalu sportu a zdravého životního stylu maminek v České republice. Letos vás, milé maminky, zveme dne 22. června 2013 do Sportovních areálů města Kladna!

Hlavním bodem programu jsou sportovní soutěže v oblíbených a klasických sportech (badminton, stolní tenis, atletika, plavání, tenis, cyklistický závod, lukostřelba, pétanque, in-line, běh cross, silový dvojboj, minigolf) ušité na míru právě maminkám a perfektní fitness (welness workout, dance aerobik, zumba show, Spiderap) pod vedením těch nejzkušenějších lektorů.



   

Nebude chybět profesionální a velmi oblíbená aromatická masáž, kosmetické líčení a poradenství, poradenské koutky na téma sport, aromaterapie, zdraví maminky, dítěte a celé rodiny a další doprovodný program pro všechny účastníky akce.

Pro děti je zajištěné celodenní hlídání s bohatým herním a sportovním programem.

Specifikem akce jsou i firemní maminky, které krom sebe reprezentující také svého zaměstnavatele, který je v zdravém životním stylu aktivně podporuje.

Letos nám atmosféru zpestří hned několik úžasných žen, atletka Šárka Kašpárková, moderátorka pořadu Sama doma a osobnost českého aerobiku Jana Havrdová, moderátorka České televize a sportovních pořadů Kateřina Nekolná. Za generálního partnera akce je pozvaná i zpěvačka a maminka v očekávání, Marta Jandová. Přední česká střelkyně, Kateřina Emmons, projektu fandí a posílá maminkám pozdrav, jelikož v červnu má termín porodu. Budeme na ní společně myslet :-).

"Milé maminky, doufám, že si den na Maminy Cupu naplno užijete! Mě tato akce naprosto nadchla, ale v době konání už bych měla mít doma novorozence. Snad se mi podaří se zúčastnit některého z následujících ročníků, abych si to mohla užít s vámi."

Je se tedy opravdu na co těšit!

Sportující maminka je fit, je krásná, je spokojená a je hlavně dobrým vzorem svým dětem!

Maminky, přijeďte podpořit tuto myšlenku, užít si sama nebo s rodinou skvělý den a naplnit heslo Maminy Cup: "Není důležité zvítězit ale užít si to!"

Přihláška a více informací na www.maminycup.cz!

 

2013.05.09 | Admin | přečteno: 30073x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: sport; zábava; pro ženy; volný čas; maminy cup; pozvánky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Můj čtenářský deník I.

  Aneb 512stran poněkud lechtivého čtení. ...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.03.11 | přečteno: 30088x

Jarní očista jater - karotka a červená řepa

Podle kalendáře máme již jaro a to znamená, že nás čeká jarní úklid doma, někoho i na zahradě, ale že bychom měli ukl...
 
celý článek | Vendula Králová | přečteno: 30026x

Jak vybrat tu správnou hračku pro dítě?

Jak vybrat tu správnou hračku pro dítě? Tuto otázku si pokládá každý den na světe mnoho rodičů malých dětí. Hračky jsou ...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.09.30 | přečteno: 30126x

JAK SI VYBRAT SPORTOVNÍ PODPRSENKU

Každý sport vyžaduje nějaké speciální vybavení a sportovní prádlo je jednou takovou důležitou součástí. Pro ženy je nezb...
 
celý článek | Tereza Nechvílová | 2019.06.16 | přečteno: 30520x
 

Portál pro ženy