newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Pozvánka do Nezvalovy Archy a Gastro clubu Mušlárna – užijte si báječné chutě středomoří v centru Olomouce

 
Pozvánka do Nezvalovy Archy a Gastro clubu Mušlárna – užijte si báječné chutě středomoří v centru Olomouce

Jídlo nemusí být vždy jen o uspokojení hladového žaludku. Může být také netradičním kulinářským zážitkem, na který budete rádi vzpomínat. Zážitková gastronomie je čím dál oblíbenější a my bychom vám rádi představili jeden zajímavý projekt s názvem Mušlárna. V Nezvalově Arše, skvělém smart hotelu nedaleko centra Olomouce, si ve vybrané čtvrtky vychutnáte vůně a chutě středomořské kuchyně. Nyní navíc můžete využít cenově zvýhodněného balíčku, kdy si po skvělém jídle v Gastro clubu Mušlárna užijete i báječný nocleh v Nezvalově Arše.

 

Středomořská kuchyně na severu Moravy

Nedaleko centra Olomouce najdete moderní samoobslužný hotel Nezvalova Archa, v jehož interiéru se ve vybrané čtvrtky konají monotematické gastro večery se zaměřením na mušle slávky. Ty tu před zraky hostů připravuje známý šéfkuchař Roman Loubal podle svých oblíbených středomořských receptů. Ochutnat můžete čerstvé slávky od pečlivě vybraných dodavatelů připravené na víně nebo na žlutém curry podle své volby. Kromě hlavního chodu vás v rámci vstupného, které do konce roku činí zvýhodněných 800 Kč za osobu, čeká i výborný předkrm a dezert. Chuťový zážitek z tříchodového menu můžete podtrhnout například vybranými víny z Vinařství Sonberk, které se stalo Vinařstvým roku 2020. Cena menu nezahrnuje nápoje a alkohol.

Předkrm

Vitello Tonnato

-telecí kýta, tuňák, kapary

Hlavní chod

Mušle slávky na víně

-česnek, chilli, ančovička, bílé víno, řapíkatý celer, bylinková bageta

Mušle slávky na žlutém curry

- česnek, chilli, ančovička, curry, kokosové mléko, koriandr, bylinková bageta

Desert

Pečená jablka se skořicí a granolou

-jablka, čokoláda, ořechová granola, lime

Menu se bude podávat vždy mezi 17. a 22. hodinou a místo je potřeba rezervovat dopředu přes stránku https://nezvalovaarcha.cz/muslarna.

 

Výhodný balíček Gastro clubu a ubytování

Chcete si dopřát zážitek se vším všudy? Pak využijte výhodného balíčku, který zahrnuje ubytování na 1 noc pro dvě osoby v Nezvalově Arše včetně snídaně + 2 vstupy do Gastro clubu Mušlárna. Do konce roku pořídíte tento balíček za skvělou cenu 3 000 Kč. Termíny konání gastro večeru v Mušlárně jsou v letošním roce ještě dva - 1.12. 2022 a 15.12. 2022. Můžete si tak třeba zpříjemnit předvánoční přípravy a na chvíli se v myšlenkách přenést ze studené zimy na letní dovolenou.

Nezvalova archa je hotelem, který jde s dobou. Jeho moderní samoobslužný koncept je u nás zatím poměrně netradiční, ale rychle si získal oblibu. Ostatně už druhým rokem po sobě vyhrál cenu Hotel roku v kategorii 4* hotelů v Olomouckém kraji v anketě, kterou pořádá Czech Hotel Awards. Chcete vědět, co vás v hotelu čeká a na co se můžete těšit? Přečtěte si tuto podrobnou recenzi Nezvalovy Archy.

Vánoční dárek jednoduše a originálně

Nezbývá vám v prosinci čas nebo vás zaujal slevový balíček jako dárek k Vánocům? Zakupte speciální voucher na ubytování + Mušlárnu ještě letos, využít jej můžete po celý rok 2023. Stačí si pak jen vybrat z aktuálních termínů Mušlárny. Tak si nenechte ujít tuto výhodnou nabídku a udělejte radost sobě nebo někomu z blízkých.

 

2022.11.23 | Martina Limbergová | přečteno: 30189x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Nezvalova Archa ubytování Mušlárna Gastroklub gastro zážitek Olomouc

 
archiv

Nejzajímavější články

 

MDŽ - tradice nebo přežitek?

Milé dámy, je tu 8. březen a ten se nese, jak známo, ve znamení „našeho“ MEZINÁRODNÍHO DNE. Má podle vás ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.03.07 | přečteno: 30134x

JAK NA NÁS PŮSOBÍ BARVY?

My, lidé, vnímáme svět kolem nás v barvách. Přemýšleli jste někdy o tom, jaké by to bylo, kdyby kolem nás neexistovaly b...
 
celý článek | Tereza Nechvílová | 2018.11.25 | přečteno: 30187x

Boty...vášeň či úchylka

Určitě každá z nás má ve svém botníku několik párů botiček. Ať už jsou to kozačky, lodičky, baleríny, kecky, žabky…. A a...
 
celý článek | Zuzana Ditzelová | 2014.03.30 | přečteno: 30194x

Dodatečný dáreček k Vánocům? Ano, mazané zdraví od ALPY

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům! ...
 
celý článek | Admin | 2015.12.16 | přečteno: 30273x
 

Portál pro ženy