newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Postelové trapasy

 
Postelové trapasy

Celý den jste se těšily, až se se svým drahým po romantické večeři nebo vydařeném večírku zachumláte do peřin a užijete si žhavé chvilky. Když k tomu ovšem konečně dojde, najednou se přihodí trapas, kvůli kterému byste se raději neviděly. Ať už jde o nevhodné projevy vašeho těla nebo třeba přemíru alkoholu způsobujícího únavu, není nutné se z toho hroutit a prchat před svým drahým na hony daleko. Vždyť i ten největší trapas může být o pár hodin, dní nebo týdnů později důvodem ke společnému smíchu. Co se nejčastěji stává a určitě se to neděje jenom vám?

 

 

Přichází uvolnění...až moc

Při myšlenkách soustředěných na prožitek milování se možná uvolníte natolik, že zapomenete kontrolovat projevy svého těla. Nebo je nutkání natolik silné, že prostě ovládnout ani nejde, protože jste měly k obědu fazolový guláš nebo zelňačku. Obzvlášť v začátcích vztahu máme v tu chvíli chuť se propadnout do horoucích pekel a už nikdy nevylézt zpátky na světlo, že? To ale skutečně není třeba. Co tedy dělat, když se ozve typický zvuk a nedej bože se začne kolem linout i nepříjemný zápach? Hlavně zachovejte pokud možno chladnou hlavu a nepanikařte. Váš partner je také jenom člověk a má stejné zažívání jako vy, není nutné mu něco vysvětlovat. Pokud už vyrostl z hloupých pubertálních let (což zřejmě ano, když s ním trávíte svůj čas), určitě nebude tento trapný moment nijak rozebírat a tím vás přivádět do ještě větších rozpaků. Jak se máte zachovat? Nejlepší je vše přejít jen obyčejným „promiň“ a dál se tím nezabývat. Nebo se zkuste prostě zasmát, s humorem se vše zvládá lépe. Věřte, že za chvíli na to oba zapomenete.

 

Chlupatou, tu já mám nejradši...

Milování vás poněkud zaskočilo a vy tak ani zdaleka nejste připravena jako obvykle? Nohy zarostlé jako po dlouhém zimním spánku a o jiných partiích ani nemluvě? Asi byste nejraději zůstala oblečená nebo se na půl hodinky ztratila do koupelny, že? Nejspíš jste to ale jen vy, kdo vaše přebytečné ochlupení zrovna řeší. Partner má pravděpodobně úplně jiné myšlenky než sledovat to, zda jste nebo nejste důkladně oholená. Přestaňte na to tedy také myslet a užijte si společné pěkné chvíle.

 

Bolavá vášeň

Dala jste až příliš volný průchod své vášni a na vaší polovičce se nyní skví krvavé škrábance od vašich nehtů, otisky vašeho chrupu nebo jiné nesmazatelné stopy po intimních chvilkách? No možná se teď netváří nadšeně, když si bolavé místo se syčením mne, ale věřte tomu, že kamarádům u piva se tím ještě pyšně pochlubí. Není třeba se stydět a kát, slovíčko promiň s milým úsměvem bude v tomto případě stačit.

 

Sladký spánek

Většinou za to může přemíra alkoholu, ale může se vám to stát, i když jste třeba jen hodně nevyspalá a unavená z práce. To se vám potom i při milování klíží oči, chce se vám spát...až opravdu usnete. Možná jen na malou chvíli a možná se probudíte až ráno. Tak i tak je to ale docela trapas, že? V tomto případě by asi bylo vhodné se partnerovi omluvit, vysvětlit mu důvod a hlavně ho ujistit, že se s ním v posteli v žádném případě nenudíte. Muži jsou docela ješitní a pravděpodobně je právě tento důvod napadl jako první. Ale nedivte se jim. Představte si, co by asi napadlo vás, kdyby byla situace obrácená.

 

Cizí jméno v posteli?!

Splést si jméno svého drahého s jiným je už opravdový průšvih. Jenže i to se může stát, přece jen naše mysl je nevypočitatelná a to obzvlášť ve chvílích, kdy ji tak bedlivě nekontrolujeme. Pokud se vám při milostných hrátkách podařilo oslovit partnera jménem svého bývalého nebo kohokoliv jiného, je to už důvod k pořádné omluvě. Opakujte mu, že skutečně milujete jen jeho a nikoho jiného tak dlouho, dokud bude třeba. Ale nebojte se, i toto se časem vstřebá a zapomene.

 

Foto:  http://www.freedigitalphotos.net/

2014.04.17 | Martina Limbergová | přečteno: 30643x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: vztahy; sex; zážitky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Léčba neplodnosti – cesta k vytouženému dítěti

Najít si partnera a založit s ním rodinu je přirozenou součástí života téměř každé ženy. Bohužel ne všechny páry...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.07.27 | přečteno: 30045x

Vánoční trhy

Mám moc ráda atmosféru vánočních trhů. Na své si tu přijdou všechny mé smysly a já si vždy i domů odnáším kousek té s...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2013.12.19 | přečteno: 30069x

Zlatá klec

Jak poznat, že jsme potkaly toho Pravého? A co dělat, když si uvědomíme, že to tak není? Určitě bojovat. Za sebe i za...
 
celý článek | Beáta Matyášová | 2013.06.04 | přečteno: 30143x

Posilte imunitu a prohřejte studené ruce i nohy – studená sprcha umí pomoci

Otužuj se, tvé tělo bude plné síly a zdraví. Také už jste tuto větu slyšeli od své babičky nebo od člověka, který se rád...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.11.17 | přečteno: 30109x
 

Portál pro ženy