newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Pořiďte si trendy a kvalitní koženou obuv nejen na letošní zimu

 
Pořiďte si trendy a kvalitní koženou obuv nejen na letošní zimu

Podzim je v plném proudu a brzy jej vystřídá zima. Definitivně tak odzvonilo lehkým a vzdušným botám. Je nejvyšší čas pořídit si perfektní boty pro chladnější část roku. Jaké jsou nové trendy v podzimní a zimní obuvi? A do jakých bot se skutečně vyplatí investovat?

 

 

Rozsah trendů pro období  podzim/zima 2015-2016 je poměrně široký, takže si z něj rozhodně vybere každý. Ponechme teď stranou lesklé, hladké a přilnavé gumáky, ze kterých byli módní kritici před pár lety znechuceni a nyní si je nemohou vynachválit. Ne každé ženě se tato móda líbí a o její nadčasovosti nemůže být příliš řeč. Zaměříme se spíše na trendy, u kterých je jisté, že kvůli nim nebudete muset své nové boty příští rok schovat na dno skříně.

Trendy, které přežijí více sezón

Patří sem boty na podpatku do mírné špičky, kotníkové boty na podpatku a dámské polobotky, obuv zdobená zlatými doplňky, případně třásněmi nebo kožešinovými částmi. Z barev nikdy nevychází z módy klasická černá, hnědá a šedá, velmi IN je ale také modrá a červená obuv.

Pod zimní obuví si většina žen představí vysoké kozačky, ale právě kotníčkové boty a polobotky jsou obuví, která by v botníku neměla chybět. V našich končinách se obvykle zimy bohaté na sníh nedočkáme, a tak nám i takové boty skvěle poslouží. Obzvlášť polobotky vypadají velmi stylově a dají se skvěle kombinovat s různými outfity.

Elegantní styl je věčný                       

Módní trendy se rok co rok alespoň trochu mění, ovšem sázka na elegantní styl je jistotou. Elegance je IN pořád, ta z módy nevyjde. Stejně jako kvalitní dámská kožená obuv. Stačí přitom právě vhodně zvolené boty doplněné elegantním kabátem. Toto pak již můžete nosit jako business look s kalhotovým kostýmkem či sukní, ale proměníte se díky tomu ve stylovou dámu i v klasických oblíbených džínách.

Kvalita je u obuvi na prvním místě

Ať už je vám blízký jakýkoliv trend, sázka na kvalitu zůstává vždy tou správnou volbou. Proto je nejlepší investovat do bot z pravé kůže. Ty nejen skvěle vypadají a jsou pohodlné, ale samozřejmě také vydrží mnohem déle než umělé napodobeniny. Krásnou ručně šitou obuv z kvalitní býčí kůže nabízí e-shop Koženébotičky.cz. Jde o obuv vyráběnou v zemích EU soukromníky v malých sériích a špičkové kvalitě, ale přitom za rozumnou cenu. Kolekce zahrnují klasiku i modely odpovídající nejnovějším trendům. Investice do takových bot se skutečně vyplatí!

 

2015.10.21 | Martina Limbergová | přečteno: 30071x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: dámská obuv boty kožené boty

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Hitem je cínový šperk

Šperky ze zlata a stříbra zná každý, ale co takhle zkusit něco trochu jiného – cín. Cínové šperky mohu být mohu...
 
celý článek | Potvora Fintivá | 2014.04.12 | přečteno: 30193x

Léto patří gumičkám

Céčka, korálky, drhané či silikonové náramky, a celá řada dalších variací, které pobláznily svět. Motá celá rodina&he...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2014.08.11 | přečteno: 30207x

Představujeme fajnové možnosti bydlení v Praze

Bydlení v hlavním městě má své nesporné výhody. V Praze je to všude kousek, je zde největší možnost kulturn...
 
celý článek | Admin | 2014.07.31 | přečteno: 30126x

Trávíte večer sama? Máme 3 tipy pro jeho zpříjemnění

Odjel vám partner na dlouhou služební cestu a trávíte dlouhé večery doma? Nejspíše se odehrávají v duchu jakési klasiky....
 
celý článek | Lea Kubová | 2018.05.28 | přečteno: 30052x
 

Portál pro ženy