newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Novinka v estetické medicíně: Do Česka dorazil přístroj, který vás omladí stejně jako plastická operace! A bez skalpelu!

 
Novinka v estetické medicíně: Do Česka dorazil přístroj, který vás omladí stejně jako plastická operace! A bez skalpelu!

Neinvazivní omlazující zákroky jsou u nás stále více populární. Nezaberou příliš času, nebolí a po jejich absolvování není nutná téměř žádná rekonvalescence. Není divu, že jim české ženy stále více dávají přednost před klasickými operačními metodami, které stárnutí stejně stoprocentně nezastaví. Klinika Mediestetik představila jako první na našem trhu novinku - přístroj Ultraformer III, který se může už po jednom ošetření pochlubit omlazujícími výsledky srovnatelnými s plastickou operací.

 

 

Vysoce profesionální a certifikovaný přístroj Ultraformer III pracuje na bázi tzv. MMFU technologie (Micro & Macro Focused Ultrasound technology), což je druhá generace již známého HIFU (High-intensity focused ultrasound) neboli vysokofrekvenční ultrazvukové vlny, které zajišťují ohřev tkáně. V důsledku tohoto selektivního ohřevu dochází ke stažení tkáňových struktur, a tím k liftingovému efektu. Zároveň dochází k mohutné produkci nového kolagenu.
 

Díky vyspělé MMFU technologii se Ultraformer III dokáže zaměřit jak na svrchnější kožní struktury a stimulovat jen tamní buňky k vyšší produkci kolagenu, tak i na hlubší vrstvy. „Ultraformer III dokáže podrobně zanalyzovat a ošetřit pokožku obličeje až do hloubky 4,5 mm, což je oblast, která se jinak zpevňuje jen při chirurgickém liftingu,“ řekla MUDr. Helena Reisingerová, dermatoložka kliniky Mediestetik.

Kromě obličeje, odtud označení Micro, umí Ultraformer III vyslat energie do podkožního tuku na těle (označení Macro), kde dochází k prohřátí tkáně a následnému selektivnímu odstranění tukových buněk. Ty pak tělo přirozeně vyloučí. „Při takto hloubkovém ošetření působí přístroj v hloubce buď 6, nebo 9 mm v podkoží. Dochází k úbytku tukové tkáně a zpevnění kontur,“ vysvětluje dále MUDr. Reisingerová.

Způsob ošetření vždy stanoví lékař na základě důkladné analýzy. Během procedury je na ošetřovanou část nanesen vodivý gel, následně lékař vybere nejvhodnější parametry a nastaví odpovídající výkon pro ošetření dané oblasti. Hlavice je taktéž možné kombinovat pro ošetření všech vrstev pokožky a dosažení největšího možného efektu.


Ošetření Ultraformerem III je bezbolestné, zabere zhruba hodinu času a hned po něm se můžete vrátit k vaší běžné činnosti. „Účinek je viditelný hned po prvním ošetření a během dalších týdnů narůstá a vydrží až dva roky,“ říká dále dermatoložka z Mediestetiku. Opakovat proceduru je možné s odstupem šesti měsíců až jednoho roku a může se podstoupit i v létě.

Cena za jedno ošetření je pro obličej 30 000 Kč a pro tělo 45 000 Kč.

 

2016.07.18 | Admin | přečteno: 30147x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: mládí krása ošetření pleti Mediestetik

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Zdravé sebevědomí

Ukažte mi na ženu, která by nechtěla být hezké, oblíbená, úspěšná, sexy, neodolatelná. Ikonou krásy, za níž by se muž...
 
celý článek | Darina Adámková | 2013.06.28 | přečteno: 30116x

Užijte si Vánoce na sněhu s celou rodinou

Jsou vaším velkým přáním bílé Vánoce? Nevěříte, že se dočkáte? A přemýšleli jste někdy nad tím, jaké by to bylo stráv...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2014.12.12 | přečteno: 30152x

Dbáte dostatečně na své zdraví? Pokud ano, rozhodně nezapomínejte na vitamíny D3+K2

O vitamínech toho již bylo napsáno velmi mnoho a snad není možné najít člověka, který by popřel jejich životní důležitos...
 
celý článek | Nina Albertová | 2022.02.11 | přečteno: 30302x

S Wattsenglish od školky až po ZŠ

V prostředí mateřských škol jméno Wattsenglish prostě rezonuje. O kdysi neznámé firmě a jí nabízené metodologii se dnes ...
 
celý článek | Admin | 2018.02.28 | přečteno: 30086x
 

Portál pro ženy