newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Netradiční využití ústní vody

 
Netradiční využití ústní vody

Ústní voda je skvělý přípravek, který vás dokáže zbavit nepříjemného zápachu z úst a dokonale očistit vaše zuby od veškerých bakterií. Kromě toho však nabízí také mnoho dalších využití, o kterých jste pravděpodobně ještě neslyšely – a to včetně léčby lupů, plísně na nohou nebo čištění toalety. Níže se můžete podívat na ta nejzajímavější netradiční využití ústní vody, která ocení naprosto každý.

 

Odstraňuje plísně nohou

Ústní voda disponuje silnými desinfekčními a antimykotickými účinky, které vás účinně zbaví veškerých plísni na nohou. Jednoduše si připravte větší lavor, přilejte do něj tak akorát teplé vody a nakonec trochu tohoto skvělého prostředku. Lázeň by vám neměla trvat déle než dvacet minut, a aby byla léčba co nejúčinnější, opakujte tuto metodu alespoň jednou denně. Příznivé výsledky pocítíte již po prvním použití.

                                                               

Čistění toalety a pračky

Ústní voda vám také pomůže zcela vyčistit toaletu. Jednoduše nalijte několik decilitrů přímo do záchodové mísy, nechte ji chvíli působit, poté otřete povrch štětkou a nakonec vše spláchněte. Nebudete věřit svým očím, jak se bude celá blýskat! Stejně tak vám tento účinný prostředek pomůže s odstraněním nahromaděných nečistot uvnitř pračky. Stačí nalít půl šálku do dávkovače na prášek a spustit běžný prací program (samozřejmě bez prádla uvnitř). Stroj bude opět jako nový a nebude zapáchat.

                                                                

Odstraňuje modřiny

Díky svým léčivým schopnostem je ústní voda skvělý prostředek, který vám pomůže rychleji se zbavit nevzhledných modřin. Naneste ji přímo na postižené místo, nechte chvíli působit, a poté lehce masírujte krouživými pohyby. Toto ošetření je natolik účinné, že příznivé výsledky pocítíte již po několika minutách po jeho provedení.

                                                                 

Tlumí svědění po štípnutí hmyzem

Během letních a jarních měsíců se ve vzduchu začínají hemžit nepříjemní komáři a další hmyz, který vás může pokousat a způsobit vám tak nepříjemné svědění. I s tímto problémem vám však hravě dokáže pomoci běžná ústní voda. Naneste trošku tohoto skvělého přípravku pomocí tamponu přímo na místo kousnutí a nechte jej chvíli působit. Úlevu pocítíte již během několika minut. 

                                                                

Poradí si s lupy

Nevzhledné lupy jsou problém, se kterým se může potýkat naprosto každý z nás. Pokud trápí i vás, rozhodně nemusíte zoufat – snadno se jich zbavíte tak, že vmasírujete trochu ústní vody přímo ke kořínkům vlasů a přípravek necháte chvíli působit. Poté stačí hlavu opláchnout čistou vodou, a záhy bude po veškerých lupech.

                                                                

Na aknózní a problematickou pleť

O ústní vodě je známo, že disponuje silnými antiseptickými vlastnostmi, díky čemuž dokáže vyléčit problematickou pleť a podpořit hojení nevzhledného akné. Jednoduše ji stačí nanést přímo na postižená místa na vašem obličeji, nechat chvíli působit, a následně omýt čistou vodou. Výsledky budou znatelné již po prvním použití této účinné procedury.

 

2022.07.17 | Jana Brandtlová | přečteno: 30149x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: ústní voda čistící prostředek využití ústní vody listerine čištění toalety plíseň

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Extrémně účinný antioxidační přípravek: Acai Resveratrol

Acai Resveratrol je antioxidační výrobek, kterýje rozpustný jak ve vodě, tak v tucích a neobsahuje žádné synteti...
 
celý článek | Alice Drápal Audyová | 2013.03.04 | přečteno: 30012x

BOJ O REPUBLIKU, TENTOKRÁT V ROCE 1945

Kdo nezná historii naší země, není Čech - i tak by se dala v krátkosti shrnout pozvánka na jedinečnou akci, která se ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.06.01 | přečteno: 30072x

VČELÍ ZÁZRAK ZVANÝ PROPOLIS

Propolis pochází ze spojení dvou řeckých slov – pro (před) a polis (město). Včely chrání své město, tj. svůj úl před nez...
 
celý článek | Kateřina Lulková | 2018.11.22 | přečteno: 30222x

Autodoplňky, které určitě ve svém autě využijete

Ať už jezdíte autem jen do práce a na nákup, nebo se chystáte cestovat, vyjet si do přírody nebo odjet na víkend na chal...
 
celý článek | Admin | 2019.10.25 | přečteno: 30150x
 

Portál pro ženy