newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Kurz tetování obočí, aneb jak zvýšit prestiž salonu a získat nové zákaznice

 
Kurz tetování obočí, aneb jak zvýšit prestiž salonu a získat nové zákaznice

Přemýšlíte, jak získat pro váš kosmetický salon více zákaznic? Absolvujte kurz tetování obočí a pozvedněte svůj podnik na vyšší úroveň! Následující řádky vám prozradí, jak kurz probíhá, pro koho je určen a jaké benefity zákaznicím permanentní make-up přinese. Dočtete se, jak se na školení připravit a kolik času vám výuka zabere. Chcete-li získat nové zkušenosti a zvýšit si kvalifikaci v oboru, pak je právě vám určen tento článek.

 

Kurz tetování obočí zvládnete během pár dní

Mnoho kosmetických kurzů zabere i přes relativně snadnou náplň mnoho času, a to zejména kvůli absolvování potřebné praxe. Naštěstí se najdou i takové, jež je možné dokončit během několika málo dnů. Jedním z nich je například metoda takzvaného „pudrového obočí“. Tu se dokážete naučit již za pouhé dva dny.

Výsledkem kurzu budou nejen nabité znalosti a praxe, ale také certifikát o absolvování, díky kterému budete moci svým klientkám nabídnout zcela novou moderní službu.

Co budete potřebovat

Veškeré studijní materiály a potřebné pomůcky by vám na lepších profesionálních kurzech měl zajistit lektor nebo pořadatel. Jelikož budete pro práci potřebovat profesionální přístroje, probíhá výuka v plně vybaveném salonu.

Čím byste ale měli disponovat, jsou předchozí zkušenosti se základními kosmetickými technikami a metodami. Kurz tetování obočí je určen zejména pro zkušenější kosmetičky, jelikož vyžaduje jistou zručnost a nutné znalosti. Výuka je obzvláště přínosná pro specialisty, kteří již přišli do styku s aplikací permanentního make-upu a rádi by se naučili novou metodu.

 

Jak výuka probíhá

Každé kosmetické školení ve většině případů zahrnuje část s nutnou teorií a část, která se zaměřuje na praktická cvičení. Co vás bude v lekcích čekat:

  • Teoretická část – během několika hodin se seznámíte s vybranou metodou a správným držením rukou při její aplikaci. Dozvíte se, jak zvolit vhodnou intenzitu a hloubku použité barvy. Zkušený lektor vám popíše, jaké chyby se často v praxi objevují, a na závěr si vše vyzkoušíte na speciální latexový povrch podobný lidské pokožce.

  • Praktická část – Po názorném předvedení a detailním vysvětlení techniky lektorem si sami zkusíte vytvořit nové obočí na modelce.

Výhody permanentního make-upu

Permanentní make-up přináší oproti klasickému líčení řadu výhod. Díky těmto benefitům je vyhledávanou kosmetickou službou nejen v ČR ale také po celém světě. Mnoho žen trpí kvůli genetickým dispozicím řídkým obočím a musí si jej tak každý den, než vyrazí do práce, či za zábavou ručně upravovat. Zde je několik důvodů, proč jsou ženy ochotny investovat své peníze do permanentního make-upu:

  • Vyšší sebevědomí – díky moderním technologiím a metodám vypadá vytetované obočí naprosto přirozeně a dokonale

  • Méně práce a více času – zákaznice už nemusí trávit každé ráno několik minut před zrcadlem, aby zamaskovala nedostatky

  • Upravená vizáž za každých okolností – bez ohledu na to, zda klientka právě uběhla maraton, nebo se procházela v dešti, barvy se nikdy neroztečou

Teď už byste měli znát všechny potřebné informace o kurzu. Máte představu o tom, jak výuka probíhá a kolik zabere času. Víte, pro koho je školení vhodné, jak se na něj připravit i jaké benefity tato metoda přinese vašim zákaznicím. Troufnete si na něj? Pokud ano, už se stačí jen objednat.

A co si myslíte o tetování obočí vy? Nechali byste si upravit svůj vzhled touto moderní metodou, nebo dáváte přednost každodennímu líčení? Ať už tak nebo tak, neváhejte se s námi podělit o svůj názor v komentářích a nezapomeňte s námi sdílet také vlastní zkušenosti.

 

 

2021.03.09 | Lea Kubová | přečteno: 30211x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: krása kosmetika kosmetický salon kurz tetování obočí permanentní make-up

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Nezaprší a nezaprší aneb zákon umytých oken

  Nevím, jestli tento nepsaný zákon platí i u vás, ale v mém případě funguje každopádně. Ať je léto neb...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.03.05 | přečteno: 30223x

Zelené vdovy – touhy a osamění

Posledních několik desetiletí přineslo do Česka nový trend, kdy se mnoho lidí s vyššími příjmy stěhuje z&nb...
 
celý článek | Lea Kubová | 2017.03.21 | přečteno: 30029x

Osvěžující letní nápoje snadno a rychle

Všichni dobře víme, že pitný režim je třeba dodržovat po celý rok. A v horkých letních dnech to platí obzvláště....
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.07.04 | přečteno: 30105x

Jak získat úžasně smyslné rty rychle a jednoduše?

Plné rty jsou symbolem ženskosti a smyslnosti. Vypadají sexy a na muže působí jako magnet, o tom není pochyb. Bohužel...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.12.10 | přečteno: 30052x
 

Portál pro ženy