newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jak v létě zaručeně zazáříte? Vsaďte na vaše vlasy

 
Jak v létě zaručeně zazáříte? Vsaďte na vaše vlasy

Ať už si vlasy barvíte, melírujete nebo zůstáváte u svého přírodního odstínu, základem péče o každý váš vlásek je vždy kvalitní vlasová kosmetika. Ta začíná samozřejmě výběrem vhodného šampónu a kondicionéru. Jaké další přípravky mohou dodat vašim vlasům sílu, lesk a neodolatelné kouzlo?

 

 

Volba šampónu a kondicionéru není nijak složitou záležitostí. Trh nám v dnešní době nabízí nepřeberné množství produktů různých výrobců a vlasové potřeby určené snad pro všechny možné i nemožné typy vlasů. My ženy nejčastěji vybíráme právě podle tohoto aspektu, šampon však musí mít i další důležité vlastnosti – například příjemnou vůni nebo správnou pěnivost. Velká většina žen má tendenci držet se po dlouhá léta své oblíbené značky a mění ji jen zřídka. Nejčastěji zkouší nový výrobek na doporučení dobré kamarádky nebo své kadeřnice. Jen malá část něžného pohlaví nakupuje přípravky v kadeřnickém salonu nebo přímo u prodejců vlasové kosmetiky. Ti přitom nabízejí kvalitní zboží pro domácí péči i profesionální kadeřnické potřeby, a to přímo od dovozce, což se pozitivně odráží zejména na výsledné ceně pro koncového zákazníka.

 

Masky, kůry, vodičky

Vedle běžné péče při mytí vlasů bychom neměli zapomínat ani na výživu, regeneraci a ochranu. Do popředí se proto v posledních letech dostaly přírodní přípravky obohacené například bylinnými extrakty, mateří kašičkou, zázračným keratinem nebo vzácným arganovým olejem. Pomocí tělu přirozených látek tak pečujeme nejen o vlasové vlákno, ale potřebnou dávku síly dostává už samotná pokožka, kde se každý vlas zakládá. Vyzkoušejte například kůru s brazilským keratinem, která v šesti jednoduchých krocích posílí strukturu vašich vlasů a dodá jim přirozeně zdravý vzhled.

 

Ochrana před sluncem

I léto si žádá své. Stejně jako pokožka těla i naše vlasy si zaslouží ochranu přes UV zářením a dalšími škodlivými vlivy. Zapomínat bychom proto neměli na vlasové spreje a oleje, z nichž některé dokonce odolávají vodě a umožňují tak vlastně nepřetržitou péči.  

 

Šetrné barvení

Letní měsíce jsou obdobím, kdy více než jindy vynikne krása našich vlasů. Jejich odstín a lesk jdou ruku v ruce se všudypřítomnými slunečními paprsky a my máme hned několik možností, jak celý obrázek přivést k dokonalosti. Oživit naše vlasy můžeme například pestrou paletou přelivů v přirozených barvách a odlescích. A nebo co takhle zkusit změnu? Léto je přece ideálním obdobím, kdy můžeme vyzkoušet něco nového a šetrné barvy na vlasy nám to umožní bez jakékoliv újmy. Nabízí se nám skutečně rozmanitá barevná škála barev, a to v klasických i netradičních odstínech. Teď už jen vybrat si tu svou!

 

Kde si zaručeně vyberete kvalitní výrobky? Buďte moderní se zákazníky ověřeným e-shopem moderni-vlasy.cz, který jako přímý dovozce vlasové kosmetiky a profi kadeřnických pomůcek garantuje bezkonkurenční ceny a veškeré nabízené zboží skladem.

 

 

Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

 

 

2015.05.25 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30057x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: kadeřnické potřeby vlasová kosmetika barvy na vlasy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

První pomoc při záchvatech žravosti

Záchvaty žravosti nás přepadají z různých důvodů. Někdy si potřebujeme spravit náladu, jindy zaháníme vlčí hlad, dokl...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2015.03.01 | přečteno: 30113x

Tipy na letní líčení - stíny v tužce

Tropické teploty stále vládnou Českem a být perfketně nalíčená déle než dve hodiny se zdá nemožné. Proto vám přináším...
 
celý článek | Barbora Juřeníková | 2015.07.21 | přečteno: 30105x

Jednáme tak, jak nejlépe dovedeme

  Se synem si často čteme Pohádky o dopravních značkách. Každá má ve svém světě nějaký význam, ať je to jedn...
 
celý článek | Beáta Matyášová | 2013.04.27 | přečteno: 30102x

Bábovka jako klasika v netradičním hávu

Bábovka - zní to tak obyčejně a přitom neznám téměř nikoho, kdo by ji neměl rád. Je to prostě klasika, která nikdy ne...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.06.05 | přečteno: 30295x
 

Portál pro ženy