newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Aplikace na mobil, které vám usnadní život!

 
Aplikace na mobil, které vám usnadní život!

Moderní technologie jdou stále dopředu a my jsme svědky jejich rychlého vývoje. Pokud jste zastánci těchto technologií, v tomto článku vám představíme tři užitečné aplikace na smartphone, které můžete využívat každý den a které vám velmi usnadní život.

 

Portmonka 

První aplikace, kterou vám představíme, je Portmonka. Tato aplikace se postará o to, abyste už nikdy neměli přeplněnou peněženku. Všechny zákaznické karty budou obsaženy v této chytré aplikaci, takže ušetříte čas hledáním správné věrnostní karty v obchodě. V aplikaci se vám zobrazí čárové kódy k příslušným obchodům, které přístroje v obchodě už bez problému přečtou. Mimo věrností karty aplikace funguje i pro slevové kupóny. Zároveň pokud si budete chtít vytvořit nové členství u vybraného obchodu, vypíšete osobní údaje do aplikace, která je poté sama do žádosti doplní. Toto ušetří mnoho času, protože údaje budete potom moci použít pro jakýkoliv další věrnostní program. 

CamScanner

Další aplikace, která stojí za zmínku, je rozhodně CamScanner. Jak již z názvu vyplývá, jde o aplikaci, která umožňuje scanování. Fotoaparát na smartphonu nemusí sloužit pouze k vytváření fotografií, nýbrž i ke scanování. Vyfotit a poslat samozřejmě můžete jakékoliv dokumenty, problém je často v kvalitě poslané fotografie a čitelnosti textu. Je možné naskenovat QR kódy, účtenky, poznámky či jakékoliv jiné papírové dokumenty a poté je převést jednoduše do formátu PDF, aniž by se zhoršila kvalita. Celý proces je velmi jednoduchý a zabere jen pár sekund. Aplikace nabízí 200 MB místa pro scanované dokumenty.  

Amazon Kindle

Třetí aplikace Amazon Kindle tu jistě nesmí chybět. Bude se hodit především těm, co rádi čtou a nechtějí se tahat v kabelce s knížkou. Přestože čtečka není stejná jako kniha, tak má spoustu výhod. Mimo to, že ušetří místo v kabelce, tak si do čtečky můžete nahrát jakékoliv knihy či časopisy, kterými si pak můžete ukrátit cestu vlakem či MHD. Některé knihy jsou k dispozici zdarma, za některé si budete muset pár korun připlatit. Další výhodou je, že nebudete potřebovat ani brýle, protože si můžete zvětšit či zmenšit text podle své potřeby. Dále si můžete nastavit správný jas, takže můžete číst i večer bez dalšího světla. U textů v angličtině je dokonce k dispozici slovník, který můžete využít k překladu neznámých slov či frází. 

 

Užitečných aplikací existuje celá pestrá škála a téměř všechny jsou k dispozici zadarmo. Abyste si aplikace mohli nainstalovat, musíte mít chytrý telefon. Poté již není nic jednoduššího než kliknout na ikonku obchod, vyhledat a vybrat jakoukoliv aplikaci či hru, na kterou si jen vzpomenete.

 

2018.04.25 | Petra Zápotočná | přečteno: 30119x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: mobilní aplikace chytré aplikace

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Plusy a mínusy online nakupování

Dnes jsou nákupy online velmi oblíbeným prostředkem, jak rychle a levně získat zboží z pohodlí domova. V tomto článku si...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2018.08.11 | přečteno: 30354x

Těšení

  Text písně Jaroslava Uhlíře a Zdeňka Svěráka mnohé napoví:     Těšení, veliké jak de...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2014.06.24 | přečteno: 30239x

Už žádný strach z čepice. Stačí se na ni dobře připravit

Čepice jsou ideální společnice pro mrazivé dny, ale dokážou nám pěkně zruinovat pracně upravené vlasy. Není třeba se na ...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.12.03 | přečteno: 409x

Místo, kde vám bude vždy chutnat

Jídelna se často podceňuje, ale je to velmi důležité místo ve vašem domově. Jde o prostor, kde se každý den sejdete se s...
 
celý článek | Lea Kubová | 2024.02.25 | přečteno: 293x
 

Portál pro ženy