newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Domácí úklid a opravy bez starostí? Profesionální služby vám usnadní život

 
Domácí úklid a opravy bez starostí? Profesionální služby vám usnadní život

V práci jsou na nás kladeny čím dál vyšší nároky, rodina samozřejmě potřebuje naši péči a domácnost se bez úklidu a různých oprav také neobejde. Kde na to vše ale brát čas a energii? Můžete jet na doraz a doufat, že vše zvládnete sami. Nebo si ulehčit život využíváním služeb jako je úklid domácnosti nebo hodinový manžel. Co od toho očekávat?

 

Méně povinností = více volného času

Nebylo by skvělé jednoduše si zavolat někoho, kdo za vás udělá velký úklid, umyje okna, přivrtá poličku nebo opraví kapající kohoutek? Možná vás to už napadlo, ale obavy vás od využití těchto služeb do domácnosti odradily. To je ale škoda, protože hodinový manžel i úklidová služba vám mohou velmi usnadnit život.

Opravy i montáže jednoduše a odborně

Hodinový manžel dnes už rozhodně není neznámý pojem, služby těchto šikovných pomocníků využívá čím dál více lidí. Najít si čas na drobné opravy v domácnosti nebývá v běžných hektických dnech snadné. Navíc často vyžadují speciální nářadí, které také běžně nemá každý člověk doma. A někdy jsou třeba i odborné znalosti. Pokud si na tyto montážní a údržbářské práce objednáte hodinového manžela, odpadnou vám všechny tyto starosti. Můžete si třeba nechat smontovat nový nábytek, opravit sprchový kout, zapojit zásuvky a pověsit lustr, vymalovat pokoj nebo položit koberec.

Čistá domácnost bez práce a starostí

Co se týče úklidu, na ten obvykle není třeba speciálních znalostí a dovedností. Přesto je pro mnoho lidí představa trávení volného času utíráním prachu, mytím podlah a drhnutím koupelny velmi frustrující. A co teprve mytí oken nebo velký úklid po malování nebo rekonstrukci. Na úklid domácnosti ale nemusíte být sami, rozhodně není nic špatného na tom využít specializované úklidové služby. Můžete si objednat pravidelné uklízení domu či bytu i jednorázový úklid, v nabídce bývá také čištění koberců a čalounění či mytí oken.

Úklidové služby v Praze a také služby hodinového manžela i různých odborných řemeslníků nabízí společnot Mistr House, mistr domácí služby v Praze. Jednoduše si u nich objednáte přesně to, co potřebujete a na dobu, která se vám hodí. Díky této pomoci v domácnosti vám zůstane více volného času na sebe a rodinu. A volný čas je vždy k nezaplacení.

 

2024.01.12 | Martina Limbergová | přečteno: 429x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: úklid hodinový manžel profesionální služby Praha

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak začít sportovat a přitom se nezničit XVI – Trénink na běhátku /2.část

I když se zdá, že trénink v hale nebo na běžeckém pásu je zimní záležitost a v teplých jarních dnech se běhá už ...
 
celý článek | Eliška Anna Kubičková | 2015.05.30 | přečteno: 30344x

Balící triky tehdy a teď

Nedávno se mě zeptala třináctiletá dcera mé kamarádky: „Teto, umíš balit?“ „Co balit?“, nechá...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2013.08.02 | přečteno: 30105x

Jak pečovat o pokožku krku a dekoltu?

Většina z nás žen se den co den stará o svůj obličej, pečlivě se odličuje a nanáší vrstvy pečujících krémů. Přece jen...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.05.05 | přečteno: 30118x

Tipy pro bleskové uvolnění a harmonizaci těla i mysli

Spokojenému životnímu stylu v rovnováze a štěstí se věnuje mnoho knížek, webových stránek či seminářů a workshopů. Je to...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.11.15 | přečteno: 30237x
 

Portál pro ženy