newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Bydlení v Praze? Výhody městského života u Bytů Na Vackově potěší každého!

 
Bydlení v Praze? Výhody městského života u Bytů Na Vackově potěší každého!

Vlastní bydlení v srdci metropole je nyní mnohem dostupnější než kdy dříve. Důvodů je několik, ceny nemovitostí v krajských městech se stabilizovaly a přichází čas příznivějších hypotečních sazeb. Lidem toužícím po vlastním domově v Praze se tak otevírají dveře, k čemuž přispívají i projekty, jako jsou Byty Na Vackově. Za výstavbou stojí společnost Metrostav Development, která v lokalitě horního Žižkova buduje další bytové domy, které jsou skvělou volbou pro ty, co chtějí zůstat v hlavním městě a užívat si každodenně jeho výhod.

 

Ideální volba pro městský život

Existují dvě skupiny zájemců o vlastní bydlení – ti, co chtějí žít ve městě a ti, co touží po zeleni a venkovu. Argumenty zástupců jdou často proti sobě, přitom i ve městě lze nalézt zelené lokality, které nabízejí sportovní vyžití a procházky v klidu přírody. To je přesně případ rezidenčního projektu Byty Na Vackově, který je situovaný do oblasti horního Žižkova na okraj rozsáhlého parku Židovské pece. Spojuje tak výhody skvěle dostupné lokality s výtečnými městskými službami s prostředím vhodným pro páry, rodiny s dětmi i seniory.

Čtyři designové bytovky

V rámci této etapy výstavby se budují čtyři bytové domy, které nabídnou přes dvě stovky bytových jednotek o různých dispozicích. V katalogu se nacházejí praktické garsonky pro jednotlivce i prostorné byty 5+kk, které jsou ideálním bydlením pro rodinu na Žižkově. Na výběr jsou byty s balkonem, terasou či předzahrádkou, což zvyšuje komfort bydlení spolu s možností dokoupení garážového stání. Nezměrnou výhodou je bezesporu skvělá dopravní dostupnost, zastávky veřejné dopravy jsou v blízké ulici Malešická.

Proč bydlet na Žižkově?

Koupit domek v satelitu za Prahou nebo za stejnou cenu velkometrážní byt v rámci tohoto projektu? Bydlení ve městě má celou řadu benefitů, jak již bylo zmíněno, mezi nejdůležitější patří dopravní dostupnost. V metropoli lze pohodlně cestovat bez nutnosti vlastního automobilu. Dojíždění do centra z okolí metropole zabere několik hodin denně. Hlavní město je rovněž centrem kultury, zábavy a společenského života, v létě jsou na programu různé festivaly a koncerty. A co víc? V Praze je jistota práce, dobrého vzdělání a vždy dostupné zdravotní péče, což jistě ocení nejen rodiče dětí, ale i lidé ve středním věku.

 

2024.05.28 | Nina Albertová | přečteno: 404x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: bydlení byty Praha

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jízdomat nabízí super cestování!

  Víckrát se mi stalo, že jsem s klukama jela jako jediná zástupkyně něžného pohlaví. I když se považuji za ...
 
celý článek | Admin | 2012.12.07 | přečteno: 30315x

Nápadité dárky: Překvapte snídaňovými sety

Přemýšlíte nad originálním dárkem? Člověk někdy ve spěchu koupí to, co je mu naservírováno pod nos. Někdy je to škoda, p...
 
celý článek | Nina Albertová | 2023.11.22 | přečteno: 711x

Zima je prima. Jak na to, aby byly i vaše klouby přes zimu fit?

Lyžování, běžkování, turistika – stačí malý sněhový poprašek a velké lákadlo je pro řadu z nás tady. Je však tř...
 
celý článek | Lea Kubová | 2016.01.25 | přečteno: 30280x

Netradiční druhy medu, které vám zachutnají a zlepší zdraví

Med patří mezi nejzdravější zdroje cukru, které si můžete vychutnat ve svém životě. Existuje mnoho druhů, které můžete z...
 
celý článek | Nina Albertová | 2024.02.25 | přečteno: 590x
 

Portál pro ženy